Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet : ty to máš aké vymakané ten kalendárik .
noooooo tak dúfam že čoskoro strafíš ...
mirka : želám ti aby babetko bolo zdravučké, aby ste v šťastí , v slzách radosti úspešne porodili vašu dcérku
lulu ahoj....aaaaale nerodim ale rada by som... 😀 mirka dakujeme za povzbudenie....dobre to padne....
lu.lu...budete este davat pozor, teda ty si taka disciplinovana... 😉 ale nie, nemyslim to zle..jasne, este jeden cyklus pockate?
a pevné zdravie tebe aj babatku---- 🙂
velvet dikes za ten plodný kalendár..... 😀
no chceme velvet,musime, ale ked vas tu takto citam, tak ma normalne este zlakate 😅
monig, to neboli moje plodne dni ale lenkine...na jej zelanie... 😉
moje su dost podobne, mne by mala zacat ovu o dva dni neskor ako lenke, t.j. od 25 teho..
ja stale s tou ovulaciou nemam jasno- treba keksovat este pred-spermie na vajicko pockaju kolko?
velvet my spolu menstruujeme, ovulujeme, konikujeme, facebookujeme..... 😀 no toto
no tak či tak baby rátate si to ostošesť,,
pfuj pfuj nech už dorátate do miminiek ..
to ja si ešte počkám s rátamím ,
ovulka mi už končí,, no je prvá po samovoľnom vyčistení,,
takže ja ešte toho tlačím pred sebou hodne ..
lulu teraz je to tazko....snehu u nas nakydalo...autobusy meskaju...ci aj tie vajicka nebuduuu...spermijky zas budu oziabat nozky, keby to malo byt dlho 😀
lu.lu...urcite skusaj skorej, aby tam uz boli spermocky nachystane, ked sa uvolni vajicko.. 😉
lenka, hej, potiahneme to spolu asi aj do porodnice.. 🙂 😉
okej baby idem k muzovi....som akasi mimo, mozno sa preberiem...
monig, neboj, to utecie rychlo, kolko si davate pauzu...do kedy?
lulu: mne doktor radil milovať sa presne na 14 deň ,
zakázal deň pred, a deň po,
a vyšlo to .. no je to zrejme aj individuálne ..
no po skúsenostiach ktoré mám, som zástanca toho, že račej menej a presne rátať , a nie preboha každý deň, ponevač sa spermie nestačia zregenerovať . ale šak ho hadam všetky viete 😵
lenkka 😀 -hadam sa vajicka nzabudnu..papa
baby ja som dnes tiež jak mechom praštená, idem sa vyvaliť pred tv, pekný večer
lulu - 2 dni pred uz mozte sksusat, spermie preziju 48-72 hodin, vajicko po uvolneni max.24 hodin, takze spermie si bud pockaju alebo musia prist v den ovulky, najneskor den po ovulke, ale to uz vajicko nemusi prezit 😉
velvet..my sme nepockali ani jeden cyklus..teda mali sme v plane pockat dlhsie cas..ale akosi sa to podarilo na prvy pokus..
velvet :
idem ešte ne len na genetiku, takže by som rada počkala na aspoň tento výsledok,
rátam tak optimisticky koniec februára
moniquie- ja som praveze pocula aj taky nazor, ze cez plodne dni kazdy den, ze spermii tam vzdy je dost 😅
papa leni...
monig, kazdy den je ozaj casto, staci raz za dva, tri dni, samozrejme v case ovule, tak castejsie..tak to budeme robit my, ako kazdy den mat sex..to nehrozi, kolko krat clovek nema naladu, je unaveny atd...vsak to poznate.. 😉
ja uz dve hodiny sedim pri nete a vymyslam ake vitaminy kupim priatelovi k meninam, mam na to este par dni 😅 nechcem profertil, lebo je drahy, ale kombinujem rozne pripravky podla toho co obsahuje profertil, a je to vazne fuska 😕
zuztek- presne tak som si to aj myslela, len som si nebola celkom ista, chlapci si pockaju na slecnu 😉
papa beak
moniquie-koniec februara, to je coby dup 🙂
miroslava, no super, ze vam to hned tak vyslo na druhy sup...super, nech je vsetko v poriadku..ake mas problemy v tehu, dufam, ze nic vazne...
mirka, vy ste teda boli rychli 😅 hlavne nech to ma stastny koniec 🙂
velvet :
súhlasím s tebou ,, treba s rozumom
my sme dva mesiace skrečkovali jak blbí, a na tretí sme to totál odflákli, len som presne vyrátala, a bolo ..
ja osobne som cez ovulku dosť opatrná, teda nie každý deň, a veru niekedy aj každý tretí,
totiž si myslím, že ak náhodu sa vajíčko oplodní, a nestihne sa dopraviť kam má, tak ho na ďalší skorší deň odpravím, či poškodíme sami,, takže som za pauzy ...
zuztek a bude ich priatel aj papat potom, lebo ti nasi muzi su taki trosku lajdaci tusim na tie vitaminy...ten moj si da od seba len obcas, ked mu donesiem tabletku tak ju pekne prehltne...asi tak to musim robit.. 🙂
ten koniec februára - veru veľmi optimisticky, aj budú výsledky do mesiaca,
ak dlhšie, tak sa nám to pretiahne,,
no slúbila som mm že na moje meniny budeme určite šťastne tehotní, tak to hadam nemôžem pokaziť 😵

tak ja som vas s tou ovulkou predbehla baby, ja mam asi dnes- zajtra, tak budeme musiet davat dnes pozor 😕
ahoj mirka- to je krasne,ze uz mas zase babatko v brusku 😵 , to je najlepsia naplast na bolave srdiecko
a aby som neabudla- janirejka-jeeeej, vy uz mate aj srdiecko, to ste sikovni, taka som rada, uplne verim, ze tentokrat to vyjde 😵