Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet- moj to iste, sa ho musim ak decka pytat,mal si dnes tabletku? a on, ze no, prave som si chcel ist dat 😀
lu.lu, ako keby sme mali toho isteho... 😀
nebojte sa nic, priroda to ma sikovne zariadene, kludne sexujte cez plodne dni kazdy den, ved az tak dlho netrvaju 😉
akurat sa pyta, ze kolko toho vypisujem... 😀
tak budem uz pomaly koncit, ked sa zadari mozno bude sexik...tak pa kocky..ozvem sa zajtra. papa
no, dufam ze bude 🙂 teraz v zime som si vsimla ze berie poctivo kazdy den na imunitu Cetebe aj betaglukany, tak teraz by mohol prejst na nieco plodnejsie 😀
velvet : no myslím, že hneď prvý deň po oplodnení nepocestuje vajíčko tak rýchlo do svojho hniezdočka, kým tam príde tak mu to trvá cca 7 dní, a počas týchto dní je si myslím zraniteľné,
ak niekto šantí jak v kamasutre, tak sa domnievam že sa vajíčku môže niečo stať,,
dokonca som čítala , že samozrejme aj počas tehotenstva by sa mala táto činnosť vykonávať s rozumom, niekoľko žien to prehnalo s aktivitou , chlap by nemal tak prerážať .. a prišli o mimino ..
ja sa tiez poberam, idem so sestrou skypovat
caute sa 🙂
ahojte všetky ,
dobrú doc
ahojte, aj ja sa lucim, dobru noc
ahojte kocky 🙂
mozem sa k vam pridat? tiez som po MA v 12tt mi robili reviziu, (je to este cerstve 😔 ), ale ked som sa dozvedela, ze budeme musiet ist na kyret, precitala som celu vasu predoslu temu...a povedala som si, ze sa k vam pridam, nakolko som si presla tym vsetkym, co aj vy a nechcem sa uz pozerat spat, ale ist dopredu. Teraz cakam na kontrolu, ktoru mam o 2 tyzdne a potom budem cakat na prvu mrchu. Mne lekarka povedala, ze po prvej mrche sa mozme zacat snazit, ze nevidi problem...pre mna bude najlepsia naplast na zahojenie smutku dalsie babatko. 😔
a vidim, ze uz je tu aj jedna tehulka - tak aj to mi dava pozitivnu energiu 🙂
dufam, ze sem zapadnem, lebo kukam, ze vy ste tu uz zohrata partia 😉
a samozrejme, ze si vas budem citat, postupne...ale snad to zmaknem teraz, ked som PN 😉
ahoj awe 🙂 vítam ťa tu medzi nami. je mi skutočne veľmi ľúto, že si si týmt musela prejsť 😢
pridaj sa k nám, určite ti pomôžeme lepšie zvládnuť najbližšie dni. táto téma je predsa len optimistickejšia ako tá stará 🙂 prajem ti veľa síl a onedlho už určite bude lepšie 😉
dakujem micicka 🙂 aj ja verim, ze to chce len cas, musim sa z toho rychlo dostat, aby som priviedla dalsie babatko do stastneho bruska. To prve snazenie nam trvalo skoro 3 roky, tak verim, ze toto bude rychlejsie 😀
lekarka mi povedala, ze mrcha by mala prist do mesiaca...tak som si uz naordinovala alchemylkovy cajik a femigard a dufam, ze teda dlhsie na nu cakat nebudem 😝
a ty si ako na tom? este som to neprecitala a uz sa mi to aj pletie vsetko 😅 uz snazilkujete?
awe tak držím palčeky, aby sa vám podarilo čo najskôr splodiť nového človiečika 🙂
ja už mám tretiu mrchu za sebou, už by som mohla aj snažilkovať, ale ešte mám nejaké iné neduhy, ktoré musím dať do poriadku - nič vážne, ale chcem mať všetko ok, kým začnem znovu snažilkovať 😉
ja som prvú mrchu dostala po 5 týždňoch, takže môže sa stať aj u teba, že to nebude presne po mesiaci - len aby si sa potom nestresovala, že nechodí.niekto dostane po mesiaci, niekto po 5 týždňoch, niekto ešte neskôr a všetko je to v poriadku 🙂
alchemilkový čajík je určite dobrý a pomôže, ja si dávam ženský, ten ju tiež obsahuje a beriem len femibion, nič iné 😉
tak drzim palce, a vsetkym babulkam tu prajem, nech rok 2010 zavrsime babatkamiv brusku 🙂
ten femibion si aj ja chcem kupit, vraj je to super, ja som brala calibrum baby plan...ale teraz som ho vysadila a zacnem asi s femibionom po kontrole, ked bude vsetko ok.
moja gyn. ma chce po kontrole este poslat na hematologiu, aby sa vylucil tento problem a uvidime...nemam nejake najdeje, ze sa to teraz podari na prvi sup, ked na prve sme tak dlho cakali, ale zasa sa snazim mysliet optimisticky, ved co ak motyka vystreli 😀
to je super, že ťa doktor chce poslať na hemato, to je asi jeden z mála, ktorý to urobí sám od seba a hneď po prvom MA. a treba byť optimistický, možno teraz sa to skutočne podarí rýchlo. keď plánujete ísť hneď po prvej ms na to, vraví sa, že vtedy je väčšia šanca otehotnieť. ale či je to skutočne tak, ťažko povedať, koľko ľudí toľko názorov 🙂
Babenky som tu po dlhsej dobe, lebo zhanam skolku pre maleho, ale katastrofa nikde nemaju miesto. Same stresy a potom bud pokojna aby si otehotnela... 🙂
Pred rokom mi brali polovicu stitnej zlazy, mala som na nej uzol. Po operacii bolo vsetko ok tak sme sa snazili a v juni som bola tehu ale v 12 tt, MA. Brali mi aj krv a stitna bola v poriadku. Tak som sa po MA tym netrapila, a skusame byt tehu. Jedine gynekolog mi dal duphaston na 2 fazu, lebo som spinila a mohlo to byt zlym
progesteronom. Avsak ostalo mi nejak divne potila som sa tak som isla na endokrinologiu a zobrali mi krv, kde sa zistilo ze jednu hodnotu mam dost vysoku (zvysila sa za 5 mesiacov o 100 %, vraj mozno zo stresu ) a moze sposobit potrat. Tak ma skoro vyvalilo, lebo sme sa tento tyzden snazili, a ak som nahodou teraz tehu par dni, tak budem zazivat stres. Zacinam hormonalnu subst. liecbu a uvidime. Tak radsej teraz nechcem byt tehu a potom az o 6 tyzdnov. 😉 Tak sila, niekto chce byt tehu a ja sa teraz modlim aby som nebola. Uz som z toho fakt na nervy, citila som sa fajn, kto mohol vediet ze ta stitna je zla. Uz som davno mohla brat lieky. Babenky, mali ste niektora problem ako ja... 🙂 🙂
micicka - mam stastie, ze som natrafila na vybornu lekarku...take stastie v nestasti 😉
a uvidime, ako na tom budem, ak sa budem citit v poriadku, zacneme hned po prvem MS, ved ak telo nebude pripravene...neotehotniem, ak je telo pripravene, tak embryjko prijme 😵
ja by som tak strasne uz v lete chcela mat brusko 🙂
marion - isto je tu vela kociek, co mali alebo maju problem so stitnou zlazou a poradia ti. A neboj, hlavne sa nestresuj, vsetko bude ok 😉
inak aj ja com mam kamosky s takymi deturencami okolo troch rokov, tak maju strasne problemy so skolkami a uz aj do sukromnej je pomaly problem dieta dostat...a tie prachy, ani nehovorim 😖
Awe to ani nevrav ze aj sukromne su plne, ved spolieham na to ze ak najdem robotu tak ho musim supnut do sukromnej. Aspon na cas. 🙂
ze vraj aj s tym je problem a je tam blbe to, ze aj ked ti napriklad ochorie, tak platis udrziavajuce poplatky, pomaly v takej vyske, ako keby tam babo chodilo...ale je to dnesna doba, do statnej uz malokomu vezmu, lebo maju plne...ale snad zozenies dobru skolku, drziiim palce 🙂 clovek este aj stymto aby mal problemy, ach jo 😖
ahojte kocky 😉
tak my sme dnes chorucki 😔 , leon dostal v noci horucky, tak som ho nechala doma, dufam, ze je to len jednodnova zalezitost, chudatko moje--tak som mu aspon kupila hracku-transformer-jeho srdcovka, nech mu to rychlejsie ubieha 🙂
ahoj awe- verim, ze sa ti bude v nasej temicke pacit a coskoro budes mat zdrave babatko v brusku 😵 ....a s tymi sukromnymi skolkami je to asi rovnako ako so vsetkymi tu v anglicku-ked dieta nechodi do skolky-z hocijakych dovodov, plati sa plna suma 😠 ....a to je okolo £4 na hodinu-bez jedla, takze riadna palka...
ahoj lulu, tak to mi ho je ľúto ☹ a veď pred nedávnom bol tiež chorí, čo je medzi detičkami nejaký roznášač? tak nech sa leonko čo najskôr uzdraví. vysoké horúčky sú pre detičky veľmi nepríjemné, chúďatká moje, vtedy vyzerajú hrozne. ale transformer určite zmiernil jeho bolesti minimálne o polovicu 😉
ahoj mici 😉
cez vianoce mal kiahne, comu sa asi vyhnut neda a teraz ta teplota a sopliky-ja tiez ked ho vidim takeho zroneneho, mi je luuuuto a sa on bojim...uvidime v noci, on ma vacsinou take jednodnove horucky raz za cas...tak verim, zajtra uz bude zase vo svojej kozi 🙂
lulu - dakujem za privitanie, aj ja verim, ze sa nam vsetkym bude darit, ved ako citam, v tejto teme su super zienky, tak bol by v tom cert, aby sa nedariko 🙂
tvojho synceka mi je luto, prajem mu skore uzdravenie, lebo deticky su najstastnejsi, ked su zdrave nic im nie je...len toto je take blbe virusove obdobie...ale deticky su silne, kazdu chorobu rychlo prekonaju, aby sa mohli rychlo hrat 😉
kocky, co porabate? ja som teraz PN, tak som si poobede zdriemla, citim sa este psychicky unavena...ale snad to bude coskoro lepsie a lepsie. Mam teraz doma muzika, tak sa o mna pekne stara, on je taka moja najvacsia opora v tychto chvilach 😵
ahojte spolubojovníčky....tak ja som bola dnes u dr....vyska sliznice 18dc...9mm ale na jednej strane len 5 mm...asi tam budú zrasty..........mate niektorá skusenosti s femi kvapkami od valovica na sliznicu?
awe- veru, pocasie na virusy ako stvorene, velmi sa oteplilo, tak aj potvory ozili 😠
mozem sa opytat, kedy si bola na kyret? lebo ja som bola prve dni po uplne slaba, nemala som bolesti, ale len som sa motala po byte a polihavala....a je super, ze sa muzicek stara, rychlo sa z toho dostanes, neboj 😉
ahoj cukor, ja som ich volakedy brala, ale potom som prestala, bola som v tom lajdak a oni sa kvapklai na malu lyzicku a ja som mala pocit, ze sa mi to len na jazyk omoci 😕
teraz som po MA po kyrete velmi cerstvo a nechcem cakat prilis dlho na MS, tak som si objednala femigard cez net, sice je drahsi ako Femi kvapky...ale za pokus to stoji a dnes mi dosiel, tak som zacala s uzivani, uziva sa 3 x denne pred jedlom jedna cajova lyzicka.
a na sliznicu je velmi dobra alchemylka, skus pit 2x denne cajik alechemylkovy 😉
drzim palce, nech ti nieco z toho pomoze.
alchemilkovy caj som pila ale mi nepomohol.....a uz ho nemôzem ani citit.....a drzím ti palce...vsetko casom prebolí a pozeraj dopredu...este ta v zivote caká vela pekného 😉
lulu - vcera mi ho robili, cize dost cerstve...ked sme prisli vcera vecer domov, bola som tak unavena, ze som zaspala a spala som az do rana a dnes sa tiez len motam, bud posedavam alebo polihujem, mam este nizky tlak, tak aj hlava sa mi toci...ale bolo toho vela na psychiku za posledne dni a vlastne od zaciatku mojho tehu boli nejake problemy...
kocky, ako ste krvacali po zakroku? ja vcera dost, k veceru uz menej, aj brusko bolelo, ale lekarka povedala, ze v ten den je to normalne, ze sa mi stahuje maternica...dnes som doobeda len spinila ale nekrvacam...brusko pobolieva uz len jemne a sem tam..

monig, to myslis ako ze ked sa oplodni vajicko a pridu k nemu dalsi den dalsie spermie, ze ho znicia, ci ako?? 😕 podla mna sa mu nestane nic, lebo co som citala, ked donho prenikne prva najrychlejsia spermia a oplodni ho, jeho obal stvrdne a uz donho neprenikne ziadna ina...je dobre chranene, tak neboj...je ovela vacsie ako spermie a podla mna aj ovela odolnejsie.. 😉