Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet :
no na pn sa teším aj ja, tiež ma nechá doma hned ako to zistíme, druhý krát som to aj tak plánovala, upratala stôl, no cez vianoce sa to zvrtlo , neva,, vieme čo dalej ..
a k tomu doktorovi, samozrjeme že je lepší ľudskejší prístup, ked fakt prejaví záujem, ked to proste neni pretvárka, vtedy tam človek nabere veľa sily , a ukludní svoje pocity, emócie,
len bohužiaľ takých veľa neni,,
akože ja nemám problém so svojím doktorom, no uvidíme ako ďalej .. či po genetike ma poposiela dalej, či mi spraví dalšie testy počas čakania, alebo až potom po výsledku, mám ocit, že chce počkať na výsledky a podľa toho sa zariadiť
vifinka - dakujem, ver mi, ze uz som medzi vami nasla kopec pozitivnej energie, ste super kocky 🙂
velvet - ja som brala duphaston aj na upravu cyklu v minulosti a pomohol velmi, teraz, ked som bola tehu som brala utrogestan 3x denne po 2.
vifinka, jasne, ono duphaston, ani utrogestan neurobia zazrak ak je chyba priamo v plode, a bol by chybny, tak odumrie, nepomoze ziadna tabletka, no moze pomoct v inych pripadoch..takze pomoct moze, uskodit neuskodi..
baby, ja verim, ze uz nabuduce nam to vsetkym, co sme tu vyjde.. 😉
awe - sme tu silne zienky a hlavne ta radost z toho, ked dostanes prvu mrchu...to su take male vianoce 😀 teraz sa hlavne setri a potom fiju do snazenia, ked to vyslo prvy krat, tak to vyjde aj potom...skaredosti sme si uz vybrali, teraz nas caka len radost 😉
viete co je s cukru1920?
Ahojte baby,
velvet ako sa máš? Ja stále čakám na tú prvú mrchu. Dáko sa jej nechce ☹
ahoj lubka, ako dlho uz cakas?
byby každá jedna brala hadam za igelitku tabletok .. brrr,
no ak pomôže tak sem s nimi,,
ja začnem užívať femibion, a teraz najnovšie som si objednala nápoj aloe berry nectar - t.j. skoro 100 % štava,,
čítala som, počula som, fakt zaberá, detoxikuje organizmus, mám živý príklad, kolegyňa po 5 rokoch otehotnela, a druhej zas zmyzol polip,,
takže idem to skúsiť ..
cukru : neviem čo je s ňou no radaby som vedela či je tehu , mala na mále ..
vifinka - ved to, dufam, ze nebude strajkovat a dojde tak za mesiac, viac casu jej nedam 😉
a presne ako pises velvet, duphaston aj utrogestan su na udrzanie plodu, ale ak je chyba v plodiku, ziadny liek nepomoze a to bol nas pripad, babenko sa prestalo vyvyjat 😔
ahoj lubkabb 🙂
awe aj ja som brala utrogestan, 3x 2 tabl....a nic
ahoj - no 43 dní...začala som 7 týždeň. Už aj cítim akokeby chcela doraziť a potom zasa nič.
trinitka - ahoj, čo nové?
lubkabb a co ti povedal lekar, ze kedy mas cakat mrchu? mne lekarka povedala, ze do mesiaca by mala dojst 😕
ale viem, ze kocky chodia na vyvolavacky, ked nepride za nejakych 6 tyzdnov...
u mna prebieha druha ms, konecne. inak uz mam vysledky na trom. mut. tak buduci tyzden idem k dr.
este k tomu utrogestanu mi dr povedal, ze to je to najlepsie na trhu a dava sa to vacsinu babam co boli na umelom opl.
lubkabb, to chce klud a nohy v teple 🙂 mne prisla presne na den na 7 tyzden...ona pride, neboj 🙂
no teraz som sa ho vlastne ani nepýtala...ale po prvom potrate mi môj starý dr. (vymenila som ho) vravel že môže aj 6-8 týždňou trvať.
ano, utorogestan je lepsi ako duphaston, je vraj silnejsi. Aj my sme boli po IVF.
trinitka a ako dlho cakas na vysledky?
lubka - pockaj este tyzden, udava sa 6-8 tyzdnov ze je v norme, ked nepride tak chod na kontrolu
awe - ty si podobny pripad ako ja, tehu prislo po 2 rokoch... tiez dufam ze teraz sa zadari skor 🙂 vacsine dievcat sa to tu darilo na prvy sup, tak som zvedava ako sa to bude najblizsie mesiace vyvijat pre nas vsetky, dufam ze tu v tejto temicke napokon neostaneme uz len my dve 😅 musime verit v lepsi rok, nic ine nam neostava 😅
lubkabb a co tak skusit cervene vinecko 😉
trini a ako to vyzerá s tými výsledkami?
awe - mali ste aj nejaku potvrdenu pricinu neplodnosti?
zuztek - tato temicka ma predsa v nazve 2010 zdrave babatka v brusku 😵 tak predsa neporusime temu, jasnacka, ze aj my dve budeme tehulky a snad skor ako prvy krat 😅 musime v to verit...
ahoj lubka..neboj, ona pride...skus cervene vinko...viacerym nam tu tusim pomohlo...ja som bola po dvoch tt. od kyretu som bola na vyvolavacke, lebo som mala v maternici zbytky, tie vysli a potom som dostala za 4 tt. prvu mrsku a po nej po 28 dnoch druhu...neboj, to sa znormalizuje..
trini : presne tak utrogestan sa dáva babám pri umelom oplodnení
pretože ak vložia oplodnené vajíčko do tela matky, tak jej telo neni pripavené na tehotenstvo,, tak ako keď je klasický postup, preto sa im dáva utrogestan aby bol zabezpečený prísun všetkého potrebného a zároveň aby bol ochránený plod,
veľa doktorov hovorí, že je to to isté ako duphaston,
osobne si myslím že je to všetko na prírode , a ked to má byť tak či onak nedá sa tomu vyhnúť ..
no zvládneme to všetky 😵
awe - ani červené vínečko nepomohlo ☹ ...už som si ho sama nasadila.
zuztek, awe aby ste nas nakoniec vsetky nepredbehli 😀
u mna endometrioza, ale na laparke mi ju odstranili a boli to velmi malicke loziska, inak nic - vraj idiopaticka neplodnost, patrime k tym, u ktorych sa v podstate nevie preco, aj genetika ok...prvy krat sa nam nic neoplodnilo a teraz 3, z toho dve boli v brusku 4-bunkove a jednu blastocystu mame este v mrazaku.
zuztek a u vas?
vifinka 😀 😀 😀 bacha na nas 😀
lubkabb: tak moje vyvolavacky boli - tonik, cervene vino, horuci kupel a fuj, koprovy caj bleeee 🤐
vifinka - horúci kúpeľ? mne sa dr. zakázal kúpať, len sprchovať...len som sa neopýtala, že dokedy 🙂 a koprový čaj pomáha? to musí byť hnusné!

ahojte 🙂
velvet - super spravicky, moj doktor je tiez taky ako hovoris, z rychlika a neosobny, tiez rozmyslam nad zmenou, ale ked som ho popytala o lsitky na vysetrenia tak nerobil s tym problem, tak uvidim ako budem s nim dalej spokojna...
awe - vitaj u nas, mas to este cerstve, bohuzial si musela prezit to co my vsetky, ale o to viac ta chapeme a uvidis, ze tu s nami sa dusicka rychlejsie zahoji 😉
marion - ktory parameter si mala zvyseny?