Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
snazilkant - dolezite je, ze vsetky budeme tehulky tento rok 🙂
a vraj ten femigard je dobry aj na ine veci, napriklad aj proti vypadavaniu vlasov - co sa mne teraz celkom hodi, nielen ze budeme tehulky ale aj nadherne huste vlasy budeme mat 😀
a je to aj pre muzov vhodne, vraj pri uzivani 3-5 tyzdnov sa zlepsuje spermiogram.
awe
jednoducho budeme nadherne tehulky 😵 😅
presne tak budeme tie najkrajsie tehulky s nadhernymi bruskami.. 😵
awe, presne tak, prezijeme aj injekcie. ak to bude u mna nutne alebo naordinovane, bude to nejaky cas trvat, lebo ja nemozem injekciu ani vidiet a nieto si ju aj pichat...
mne vadi iba ked mi beru krv, no ked mi pichaju injekciu, tak sa to da...tak hadam to nejako zvladnem..clovek si zvykne na vsetko asi..
baby,kolko nas tu teraz je v tejto teme? sa pekne rozrastame.....to len bude, ked budeme vsetky tehulky a pre bruska nebudeme ani na lap top vidiet 😅
velvet
netrap sa pre svoje babo urobis vsetko na svete to mi ver 🙂
lulu, to budu potom ine statistiky......ktora kolko pribrala, ako sa ma, a pod.
mne sa tazko pozera ako zapichavaju ihlu do koze brrrrr 😖 😖 uz teraz mi je zima este si na to len zmyslim
lulu, tak to budu nasi muzikovia musiet nejak vymysliet, plazmu na stenu, my do postele a nejaka klavesnica na kolena 😀
kocky injekcie zvladnete, ja som si ich pri ivf uzila az az a teraz mi nerobi problem ani ked mi vezmu 8 amplul krvi 😀
kocky, potom zacneme robit nejaku statisticku tabulku a do nej budeme postupne zapisovat tehulky, ktore budu pribudat, co vy na to?
awe, dobra predstava s plazmou 🙂
awe, budes nastenkarka?
😉
mozme nieco take zalozit, videla som to uz v par albumoch. mali to pekne urobene.
vifinak ja? no mozem, len mi to budete musiet pisat do IP, ked najdete na testiku // a musime zvolit nejaku formu, co vsetko tam chceme mat, ake info.
ale ak ste niektora kreativna, ja to radsej prenecham 😉
jeeej, ja chcem nastenku 😅
trinitka- ze ktora kolko pribrala, to budu "problemy", sa tesiiiiim 😵
awe- brala by som taku plazmu 😉
kocky to je skvely napad s tou tabulkou 🙂
vifinka - aj ja si meriam BT, zatial len tyzden, som zvedava ako mi grafik porastie a hlavne ci bude ovulka 😕
awe - a mohol by byt v tej tabulke aj udaj, po akom case od potratu...
ale prijemne a uzitocne problemy, priberanie = babatku sa dari 🙂
kludne, mohol by tam byt udaj po akom case od potratu( ci bol potrat spontanny alebo MA), ci sa podarilo prirodzene alebo IVF a datum predpokladaneho porodu, nas nickname, vek a mozno okres, z ktoreho sme?
a mohlo by tam byť že aj po akej diagnóze a akej liečbe
a neskor ci cakame dievcatko alebo chlapceka
ja sa normalne tesiiiiiiiiiiiiim
lubim take vselijake statistiky, len ich nerada tvorim 😅 , rada pomozem, poradim inak...
ahoj babenky, aj ja sa k vam pridam, mam v nebicku 2 anjelikov-dvojicky po MA 😒
a zdraveho chlapceka v brusku 😵
jeeej baby, to bude pekna tabulka, a hlavne prehladna, lebo tolko nas tu je ze sa to vsetko tazko pamata 🙂
tak neviem, skusme dat dokopy nejake udaje, kt. tam chceme mat a skuste spravit niektora nejaky nacrt...potom bude mat v albume tabulku ta, ktora ju teda vytvori a bude v nej vzdy aktualizovat data. Ktora ste zdatna v robeni tabuleciek? a my jej budeme do IP posielat udaje, ked otehulkujeme, pripadne aj teraz a otehulkovanie tam len doplni, hm?
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
neviem ci to pojde otvorit nieco taketo
civavava - gratulujem a drzim palce 🙂 ked sa mozem spytat, v ktorom tt si mala MA? a po akom case sa potom zadarilo? mala si robene aj nejake vysetrenia?
civavava
gartulujem ti k zdravemu chlepceku 🙂
po akom dlhom case ste zacali snazilkovat a ako dlho vam to trvalo ? vdaka

awe
tak to som zvedava ktora budeme skor tehu 🙂
snaz sa zazraky budu diat rychle a hlavne ze vsetko bude ok 🙂 🙂