icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
20. jan 2010

trini, presne nieco take... kto je doma a ma trosku casu, mohol by to skusit, kto sa hlasi? 🙂

awe
20. jan 2010

kocky, presne tak, budeme mat prehlad, kolko nas je a ako sa nam dari a to bude povzbudzovat ostatne 😵

civava - vitaj 🙂 ty budes nasim prikladom, blahozelam k stastnemu tehulkovaniu, nech je uspesne 😉

velvet26
20. jan 2010

babule, tak ja sa rovno hlasim, ze tabulku neviem urobit...no urcite sa tu najde nejaka kocka, co to vie.. 😉

ahoj civavka...mrzi ma co sa ti stalo, je to velmi smutne, hned o dve babatka naraz prist.. 😢
no je krasne ze dalsi pokladik uz mas v brusku je zdravy a coskoro budete traja.. 😉

awe
20. jan 2010

trini, presne takuto tabulku som mala na mysli, to je v mojej byvalej temicke, do ktorej som patrila Augustove milaciky 2010 😔 zial, uz som sa nestihla zaregistrovat... 😔

awe
20. jan 2010

kocky, ja nie som moc kamoska s robenim tabuliek, som dost antitalent na taketo veci..tak ak je niektora sikovnejsia, to by bolo supis, snad sa medzi tolkymi kockami najde niekto 😉 ja mam napady, ale tabulky, to uz eee...

snazilkant
20. jan 2010

kocky co chcete mat v tabulke? presne a skusim nieco vytvorit mozno sa nieco podari

trinitka87
20. jan 2010

awe, prepac, nevedela som 😔
ale bolo to prve co som nasla

ja pomozem ako budem vediet ale tabulky eeeeeeeee 😖

civavava
20. jan 2010

zuztek, moc dakujem,

MA som mala v 12tt....zial vyzera ze kvoli chybe lekara v BA, lebo som mala velmi zle vysledky stitnej zlazy a on mi nic nepovedal...potom som odisla za pracou do zahranicia a tunajsi gynekolog mi zistil hypotyreozu. \

To bolo v decembri 2008, nasadil mi Euthyrox. kazdy mesiac mi bral krv a zvysoval davky euthyroxu, pocas tohto obdobia mi kazal nepokusat sa o mimi, kym sa nestanovi konecna hladina Euthyroxu.

V aprili 2009 bol ten moment, ked nam dovolil zacat sa snazit, s Euthyroxom 125 mg. A v juli 2009 som nasla na teste //, cize po 3 mesiacoch snazilkovania.

predtym sme sa snazili 7 mesiacov...

awe
20. jan 2010

moj navrh: nickname, vek, okres, kolky potratv kt. tt - datum, aby sme vedeli, kedy sa zadariko od potratu, liecba, pohlavie, datum ocakavaneho porodu...pridavajte navrhy, nech moze snazilkant tvorit.

civavava
20. jan 2010

dakujem babule za podporu a zelam vam vsetkym, aby ste sa coskoro tesili z babatiek v brusku...je to ten najkrajsi pocit, aj ked ja som cele tehu velmi uzkostliva a bojim sa, ale niet divu, po takej skusenosti ☹(((

lubkabb
20. jan 2010

no ja zasa tabuľky v exceli viem robiť, len toho času mám strašne málo. V poslednej dobe nestíham chodiť na koníka. Chcelo by to niekoho, kto ma viac času.

awe
20. jan 2010

trinitka - to je v pohode, nemohla si vediet, je to ok, ja si dodnes citam tu temicku 😔

trinitka87
20. jan 2010

a nickname by sme mohli mat podla abecedy

snazilkant
20. jan 2010

no podla abecedy ked mi budete pisat na postu postupne mozno bude aj podla abecedy no to velmi neslubujem

trinitka87
20. jan 2010

aj meno babatka by mohlo byt 😉

awe
20. jan 2010

kocky, nevadi, ak nie je cas, ked sa dohodneme na udajoch, ktore tam chceme mat, uz len posleme kocke, kt. si to vezme do IP udaje a postupne, ked budu pribudat dalsie kocky, alebo ked otehulkujeme jej len napiseme a ona to aktualizuje. Kludne to staci zaktualizovat raz za tyzden...

awe
20. jan 2010

s menom babatka suhlasim, to mozme dat aj hned, ze ake by sme dali, ked bude v brusku 😉

civavava
20. jan 2010

snazilkant, super, tak ti poslem udaje do IP 🙂

zuztek
20. jan 2010

raz za tyzden, to by tehulky pekne rychlo pribudali 🙂
a nedame tam aj nas zvysne, co este len cakame ne tehu? aspon kvoli udajom by to bolo fajn...

awe
20. jan 2010

snazilkant, tak len urpesni, v akom tvare ti to mame posielat, skus uviest priklad asi na sebe a mozme sa na to vrhnut 🙂

awe
20. jan 2010

no ved ano zuztek, ved tam budeme vsetky a ked otehulkujes, uz to snazilkant len zaktualizuje 😉 myslela som aktualizaciu, ak budu pribudat nove kocky, co verim, ze nie, nikomu nezelam aby prezil, to co my 😔

zuztek
20. jan 2010

civavava - asi kazda z nas sa bude v tehu bat... ☹

snazilkant
20. jan 2010

snazilkant, vek 23, okres KE, 1potrat v 9tt, kedy sa zadarilo od potratu -, liečba femibion 800, pohlavie, termin porodu, meno babetka

awe
20. jan 2010

super snazilkant, je to perfektne, kocky tak hor sa na posielanie IP snazilkant 🙂

snazilkant
20. jan 2010

tak ja cakam 🙂

zuztek
20. jan 2010

tak ja som uz poslala, inak mohol by tam byt aj datum potratu, pripadne datum 1.MS, hm?

lubkabb
20. jan 2010

baby ja už idem spinkať - som unavená. Dobrú noc 🙂

velvet26
20. jan 2010

snazilka, super, tak by to mohlo byt napisem ti do ip...
ale az zajtra..idem uz pomaly off...venovat sa trosku muzickovi..
tak pekny zbytok vecera papa babulky... 😉

trinitka87
20. jan 2010

dobru noc lubkabb a velvet 🙂

uz som poslala,keby nieco pytaj sa

awe
20. jan 2010

kocky a predmet spravy piste: udaje do tabulky, ked budete chciet nieco pridat, tak udaje do tabulky - aktualizacia