Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lu.lu..je to dobra stranka, skus pokukat, ja som sa tym vypoctom, ovulacnym kalendarom riadila aj vtedy a otehotnela som na supu, tak myslim, ze je to dobry vypocet.. 😉
inak, podla toho vypoctu od jonasa mi prosim pekne dnes zacinaju plodne dni a graduju pozajtra, takze ako parada...dobra somarina nie, ved mi zacal menzes, urcite nebudem dnes sexovat...ked to mam skoro najsilnejsie..mozno ten treti den by sa aj dalo, no to ma vobec neberie..cez mrchu.. 😅
velvet-kukla som tu stranku, tak sme s priatelom pozerali, ze ci ideme na to tento mesiac, to by vysiel porod na cca 14.10. 😅 ,ale cakame do februara, to by mohol byt termin ako sa narodil nas bubi 😵
a podla mna nemozem mat plodne dni, ved vajicko je uz urcite skapate a mozno davno v keli..ale ktovie..mna nasi spravili prave cez menzes...to musela mat mama extra silne a super vajicko vtedy... 😀
velvet 26 : ja som čítala tiež niekde, že otehotnieť sa dá aj počas mrchy,
no nikdy som to neskúšala a asi ani nebudem,
tie výpočty, či metódy -- ja také niečo nerobím, zatiaľ,, uvidíme čo bude ďalej
lu.lu to by bolo krasne, keby vam to vyslo v tom februari, mali by ste dvoch skorpioncekov.. 😉
lulu.. - takže škorpionik,, nooo snažte sa,, len lepšia by bola baba škorpoin, ponevač chlapi sú strašne žiarlivííí
dva skorpioni, to by bola sila, tento jeden je uplne ukazkovy skorpion,ale brala by som 😵
dievcata mne je to jedno ake bude znamenie len urcite vsetky si to prajeme nech su zdrave deticky a pohodove tehu 🙂
Ahojte.... 🙂
snazilkant : mas pravdu ,,
stačí že sa narodia zdravé ...
to ostatné vyformujú tatinovia .. 😅 ( vychovávať budúú , keď s pôjdu s detmi sánkovať ) 😅
moni- ja by som tiez brala dievcatko, do pariku, ja sa vzdy rozplyvam nad tym krasnym oblecenim, co je v obchodoch... 😵
skorpioni su inak aj velmi sexualne zalozeni....tak maly leon za par rokov bude urcite riadny divoch... 😅 ale nemyslim to v zlom, dufam, ze si sa lu.lu neurazila.. 😀
ahoj cukruska :
už máš lepšiu náladu,,
ahoj cukruska...ako sa mas?
snazilka, jasne, hlavne nech je bejbinko zdravucke, ci ryba, ci rak, ci strelec...to je fuk.. 🙂
velvet- veru, veru,tak sa mi vidi,ze uz teraz sa zacina prejavovat v nom chlap-minule s velkym zaujmom sledoval v telke Miss 😀 , ked som mu to prepla, tak sa rozculoval
jezis lu.lu to je zlate, uplne som si ho predstavovala ako s otvorenou pusou pozeral na promenadu v plavkach.. 😅
ahoj cukrus 🙂
ahojte..hej urcite mam lepsiu naladu ako vcera...vcera to bola katastrofa....a este par dni budem mat naladu dobru...kym mi neklesne teplota 😝 potom pride mrcha mrchata...zatial sa drzim hore tak neviem dokedy
poznám veľa báb, ktoré majú chlapcov, a veľmi zle sa im nakupuje oblečko, respektíve baby sa vždy parádili viac a aj sama pozorujem, že v obchodoch je na dievčatá krajší väčší výber..
my by sme hrozne chceli babizne,
už sme aj mali mená, prvá mala byť hanka, a druhá karinka,,
teraz musíme počkať na tretí pokus,, no nevadí ak bude malý pipík
cukruska, co ty vies...mozno mrska vobec nedojde, tak si ju neprivolavaj takto dopredu.. 😉
ty si uz asi po ovulke, ze...
a aj modernu gymnastiku s velkym zaujmom pozeral, sme sa na nom smiali...si zacina uvedomovat rozdiely medzi dievcatkami a chlapcami, no zlaty je 😵
velve hej... chces vidiet graf?
ten moj chce strasne chlapca..ja zas skor dievcatko...sabinku..no viacmenej mi je to jedno...hlavne, nech je bejbinko zdrave, no mam tusaka, ze budeme mat chlapceka...
baby,, budúci týždeň idem kaderníčke,
aký máte názor na farbenie vlasov, počas pri pred otehotnením,
ja si už nahováram asi šetko možné,
no vždy pred potratom som si cca mesiac pred farbila vlasy,,
nemohlo to ovplyvniť ?
aj ja mam tusak, ze bude dalsi chlap, ale beriem vsetkymi desiatimi....tu maju krasny vyber aj pre chlapcov, milujem oblecenie Next- nadhera 🙂
rozoberate mena? my uz mame tiez vybrate...dievcatko Lianka a chlapcek Simonko
cukruska : jaké zlatunké meno,, také nepoznám
tu je moj graf.. http://www.fertilityfriend.com/home/cukruska
moniquie- iso ti to neovplyvnilo farbenie....podla mna je to safe, ja budem ku kadernicke chodit aj v tehu- to by som vyzerala po 9 mesiacoch s nefarbenymi vlasmi 😀 ...a teraz su vselijake, aj setrnejsie farby, bez amoniaku...

velvet 26 : ne ne,, dobre som mysela na teba,, akože držím palec,, všetko bude ako má byť ..
jasné držím palec aj ostatným kočkám,,
vo vačšine je sila jak sa hovorí, takže všetky raz skončíme na jednom ihrisku ( pôrodnici .. ) 😀