icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
15. jan 2010

ahojte
vifinka tak to je super 🙂
ja som tiez volala o vysledky na HcG a bolo mi jasne co povie sestricka su negativne, ale neva ved ani prinaky nemam to by bolo cudne

misinn
15. jan 2010

cathy77 vies co ja by som radej pockala na tvojom mieste tie 3 mesiace.samozrejme ze su aj take pripady ako ty spominas ze mali babo velmi rychlo potom co porodili..ale vies je tam riziko ze to babo znova nedonosis..neponahlajte sa a pockajte, uz len pre tvoj lepsi pocit.ja si myslim ze je to skoro.mne tiez odporucili aspon 3 mesiace aj ked po 9 mesiacoch tehu...ale vacsina doktorov odporuca pockat tie 3 mesiace...radsej pockaj aby si to mala tento krat istejsie,nebudes taka vytresovana ci je na to tvoja maternica pripravena..ved vies ze je to zataz pre cele telo.ja si myslim ze sa nemusite ponahlat... 😉

trinitka87
15. jan 2010

ahoj cathy77, kazdy pobyt v nemocnici obnasa tazke situacie, ja som bola v 10tt, a dr mi odporucil pockat pol roka.
prvy krat sme nepockali kolko sa malo, po 3 MS som bola tehu a zase to nedopadlo dobre, / mozno to s tym nesuvisi / ale tentokrat si pockame.
urcite budem pokojnejsia ked budu aj vysledky a bude to zase ine. dufam.

beak
15. jan 2010

ahoj cathy77, je mi to veľmi ľúto, čo sa ti stalo, hlavne sa prosím ukľudni, v nemocnici musíš byť silná, si si istá, že ti budú robiť kyretáž, pretože ja som prišla o bábo v 20tt a vyvolávali mi pôrod, neviem, do ktorej nemocnice ideš, ja som bola v BA na Antolskej.

trinitka87
15. jan 2010

vifinka tebe gratulujem tak ci tak mas dobre spravy, si v poriadku a mozte pokracovat v snazeni aj s povolenim.

velvet26
15. jan 2010

ahojte babule..
cathy...vitaj medzi nami, je mi to velmi luto...uz taky pekny tyzden mas... ☹ drzim ti palce, aby si to zvladla co najstatocnejsie, dievcata, co boli na tom podobne ako ty, ti urcite napisu...co a a ako..s tym dalsim snazilkovanim, ja by som ti tiez odporucila pockat aspon 2-3 mesiace, nech ti prebehnu aspon dva prirodzene menzesy a trosku sa vo vnutri zregenerujes, uvidis, podari sa to urcite rychlo...a ked uz jedno zdrave babatko mas, toto bola potom asi len naozaj blba nahoda..
budem na teba mysliet drz sa..

velvet26
15. jan 2010

vifinka, snazilka, co tooooo? pridali ste sa ku mne, mrskujucej snazilke...? 😉 tak ideme vsetky dalej spolu do dalsieho kola.. 🙂

janirejka, super, ze si sa ozvala, uz som sa zacala pomaly o teba bat, ze co s tebou je...
unava je normalna, aj nevolnosti, tak si to uzivaj, babatko sa takto ohlasuje, tak je to urcite v poriadku..drzim ti palce u lekara...ozvi sa nam potom...cmuk na brusko.. 😉

snazilkant
15. jan 2010

janirejka
gratulujem 🙂 je to uzasna sprava

velvet
nevadi ved nic s nedeje, ved ani sa necitim ako tehulka, bolo by mi to cudne 😅
pokracujeme dalej v snazeni ja som uz delib s tych plodnych a neplodnych dni tak sa milujeme kazdy vecer 😀

misinn
15. jan 2010

jaj baby ja sa tak teším že je už piatok konečne si doma oddychnem, popripade k nam zavolame kamaratov, potrebujem sa odreagovať...momentalne ani nemyslim na to ze by sme sa zacali snazit o babo, naozaj si myslim ze by sme mali pockat.. 😒

snazilkant
15. jan 2010

misinn
ako pozeram tvoj profil mas babo?
v ktorom si potratila?

misinn
15. jan 2010

snazilkant ja som nepotratila, pri porode som sa neotvarala dostatocne a malinky dostal krvacanie do mozgu. keby mi spravili vcas cisarsky bol by teraz tu s nami zivy a zdravy

snazilkant
15. jan 2010

paneboze misinn ☹
to je mi hrozne luto

misinn
15. jan 2010

zil asi mesiac a potom zomrel..mal strasne silne krvacanie keby aj zil dalej nevedel by ani o sebe, bol krmeny cez hadicku, nikdy nebol pri vedomi..bol taky krasny, pre kazdu maminku je najkrajsie svoje dietatko a pre mna bol presne taky akeho som si ho aj vysnivala...strasne lutujem ze som sa rozhodla pre lv porodnicu, som si ista ze v takej nitre by sa to nestalo...

snazilkant
15. jan 2010

misinn
moja uz si nic nevycitaj, viem ze je to tazke, ved zomrel cloviecik ktoremu ste dali zivot,no spomienky ti nikto nikdy nevezme, no asi sa to tak malo stat, musite bytt s manzelom velmi silny a hlavne budte spolu a vsetko si hovorte co vas trapi.
Velmi to upevnuje vztah

posielam ti velikanske pozitivne objatie, cmuk

misinn
15. jan 2010

snazilkant nastastie mam super muza velmi ma podrzal bol stale somnou to nam obom velmi pomohlo..teraz sme uz na tom dobre berieme to tak ako to je..myslime do buducnosti na nase dalsie buduce deticky ktore casom pridu 🙂

misinn
15. jan 2010

snazilkant a dakujem ti 🙂 🙂

snazilkant
15. jan 2010

misinn, ano viem aj mne manzel velmi pomohol, bol stale somnou
nemas vobec zaco 🙂

este ze mame takych skvelych manzelov

misinn
15. jan 2010

snazilkant
ja si to tiez vravim, kazdy clovek je iny, nikdy nevies ako sa zachova aspon ze nasi muži su taky super 😉 🙂

zab37
15. jan 2010

cathy77 ja som bola na tom podobne... ☹ v 19tt som prišla o bábätko a rovnako kvôli oligohydramion. 😢 môj lekár mal podorzenie na oligo a tak som sa objednala do blavy, lenže to som už nestihla. doslala som kontrakcie, sa stupňovali.... ponáhlali sme sa na pohotovosť. dieťatko ešte žilo ale lekár už hovoril o anhydramion. A asi o 20min. sa dievčako narodilo, samozrejme že nemalo šancu.... ☹ . sestrička mi povedala že som mala ,,šťastie" že to šlo takto spontánne. a naozaj bolo to také rýchle že som si ani neuvedomovala čo sa deje. teraz v januári o 2týždne, sa malinká mala narodiť 😢 testy mi nerobili žiadne ani bábätko nedali na pitvu, takže neviem presnú príčinu...ešte stále mi je stoho smutno a o to viac, že môj mužík už nechce nič riskovať... neviem či ho presvedčím.
koník mi veľmi pomohol, keď mi bolo najhoršie teraz sem chodievam len občas, je mi ľúto toho všetkého.

trinitka87
15. jan 2010

caute baby 🙂

aky ste mali dnes den? ja celkom ok.

v niektory den ste tu spominali, ze je dobre najst si nejaku cinnost aby aj cas ubehol rychlejsie, nieco uzitocne aj.
tiez nad niecim podobnym rozmyslam, len co si najst? neviem, rozmyslam, tapem ... 😖
aby som si za nejaky cas mohla povedat, tak som v tom dobra, vyznam sa.

comu sa venujete vo volnom case, inspirujte ma trosku.

zusika
15. jan 2010

Ahojte dievcata!
Krasne optimisticka tema... bola by som rada, keby sa naplnil jej nazov aj pre nas.... Neviem kedy ste vy prisli o vasich drobcekov.... ci na zaciatku ci na konci tehu...
my sme ten smutny pripad, kedy vsetko po cely cas islo hladko... az podozrivo.... a brali sme to ako samozrejmost.... pred tyzdnom sme o nas zazrak prisli... bola som v 36tt ... 8.1. som porodila synceka,ktoremu prestalo uz brusku bit srdiecko.... Velmi to boli...je to cerstve, ale uz nemam sil plakat a trapit sa...Nad vodou ma drzi nadej, ze hoci sa rok 2010 zacal najhorsie ako len mohol,jeho koniec bude stastny....
Dufam, ze u vas najdem silu ist dalej a oporu,ktoru potrebujem....
Ma tu niektora z vas podobnu skusenost? Ja chcem vediet hlavne to, kolko cakat kym zacneme opat snazilkovat... pol roka mi pride ako strasne dlha doba, ale na druhej strane nechceme nic uponahlat.... kiez by ten cas plynul rychlo....nech pomoze zahojit rany a prinesie nam novy zazrak...hoci nas anjelik tu s nami bude navzdy...a my nanho budeme a chceme s laskou spominat.... bol nas a my sme ho milovali, hoci sme nemali moznost drzat ho v naruci....

trinitka87
15. jan 2010

ahoj zusika

bohuzial, ale aj nam dr kazal pockat pol roka pre istotu, a to som bola v 10 tt ☹

snazilkant
15. jan 2010

zusika
je hrozne co pises, muselo to byt velmi tazke ale bud silna

my sme cakali 5 mesiacov a teraz sme zacali snazilkovat, no mozes po 3 cykloch
zavisi aj co ti povie lekar

trinitka87
15. jan 2010

teraz mi napadlo, objednala si si tie nalep. ocne tiene co sme sa minuly rok este o nich bavili?

trinitka87
15. jan 2010

to bola otazka na velvet 😅

cathy77
15. jan 2010

Ďakujem za odpovede a privítanie... pomaly ma presviedčate, aby som počkala aspon tie 2 cykly... Len nech to v nemocnici dobre dopadne a nie su komplikacie. Tiež by som radšej bola, keby sa to spontanne spustilo, ved babo je tam už v zufalom stave, nechapem, že ešte preživa ☹ Ma mnoho VVV, zaostavanie rastu z toho, že tam je temer bez vody a už dosť dlhy čas, zrejme mu nefunguju obličky alebo ich vobec nema... srdiečko mu bije už len zostatkovym tepom 70 tepov za min, čo je viac ako o polovicu menej ako normal. Je to hrozne, ako to Dr, menoval, čo tam všetko je a to poriadne ani nevidel kvoli chybajucej vode. Tym, že je plod malý, tak mi doktor hovoril, že by to robil kyretom, ale ja nebudem suhlasiť v žiadnom pripade, poviem mu rovno, že idem domov, ak na tom bude trvať. v 19 týždni! chodím do šace do Košíc, neviem, či mate niektorá skusenosti?

cathy77
15. jan 2010

misinn, to je hrozné, nenormalna zlosť ma chytila za to, čo Vam urobili! tu človek vidí, ake je to zložité vynosiť zdrave dieťa a toto, čo sa stalo Vám... ☹ Ja som sa pri prvom takisto neotvarala, prosila som ich nech mi urobia cisarak, srali na mna, bola tam neskusena mlada krava, ktora sa ale tvarila že pojedla všetku mudrosť sveta, ja už na kysliku som bola, nič som nevnimala, len to že sestričky maju vydesené tvare a dohaduju sa oni medzi sebou až jedna utekala k telefonu a zavolala lekara, čo mal službu o poschodie vyššie-lebo bola noc. Ten zišiel rozospaty,otraveny 😖 odstrčil tu neschopnu hlupaňu, vzal kliešte a maleho vytiahol. Pre Boha, ten strach, či mu tie tlaky v neotvorených pôr.cestach neubližili, či mu kliešte neubližili... tiež sme si prežili. A ja som obišla s 29 stehmi. Malý nám začal škuliť, tak už sme boli na dvoch operaciach, ale bohuvdaka, že nič važnejšie. Už ma 5 ročkov...

vifinka
15. jan 2010

Ahojte kočky, juj, zase jedna stranka plna smutku 😢

cathy 77, misinn, zusika, zab37 dufam, ze vam tato temicka prinesia pozitivnu energiu! Ja si vzdy poviem, ze sme otehotneli a mame sancu, ze budeme mat raz zdrave a krasne babatka 🙂

lu.lu.
15. jan 2010

aahojte 🙂

vitam cathy, zab, zusika....dnes su tu same smutne pribehy ☹ a vsetky ste uz boli tak daleko...naozaj, aj cele tehu moze byt bezproblemove a ani to nie je zaruka, ze budeme mat zdrave babatko 😔

cathy- aj ja mam 5 rocneho chlapceka, ja som mala nastastie bezproblemove tehu aj porod, by som povedala idealny, ale vtedy ma ani nenapadlo, ze by sa mohlo nieco stat....az teraz, ked sme prisli o druhe babatko, si zacinam uvedomovat, aky je zivot krehky....

cukruska1920
15. jan 2010

Ahojteeee... som bola cely den mimo tak som sa dostala sem az teraz...aky ste mali dnik?