Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ano, som velmi zvedava co sa dozviem. nech sa ani neskusia mi povedat ze vsetko je ok. lebo tomu by som neverila.
lubka... musim vydrzat...tie vysetrenia su neskutocne dlhe ale stoji to zato... 😉
vifi....to ani srnky netusia 😅
Trinitka - A navyše - predsa budeme snažiť naraz, nie? 🙂
inak chcela som sa spytat mate niektora posit. dovera?
ked pôjdem na vyšetrenia vo februári, tak kedy asi budem vedieť výsledky? Koľko to asi trvá?
lubka aj vy chcete v maji? my koniec maja zac. juna tak nejako
a to je čo?
trinit - posit. dovera? to je co?
no môj dr. trvá aspoň na polročnej pauze a navyše aby boli výsledky tých vyšetrení. Takže snáď koniec mája - jún.
ja som cakala vyse 2.5 mesiaca, myslela som zdravotnu poistovnu Dôvera
ee, ja mám VŚZP
lubka, my sme zase na tom rovnako, cakanie pol roka, a zaciatok snazenia, uvidime
lubi, ja som bola na prehliadke v pondelok u dr. (isla som na vysetrenie, lebo mrche "meskali kone") a ten hovoril to iste, ze on radi pol roka cakat...v ktorom si bola tt?
má poisťovňa vplyv na to ako rýchlo sú výsledky?
ja som bola v 7tt
mm si teraz menil poistovnu na doveru
vifinka a koľko ti mešká?
to čakáš na prvú ako ja?
lubka... ja som cakala asi 4 tyzdne
cukruska a čo ti zistili? akú liečbu nasadia?
lubi, mne zacala druha mrcha od kyretu; kyret som mala 2.10.
lubka..zistili mi trombofilne mutacie... takze ked otehotniem bezim gynekologovi a potom na hematologiu
nie, myslim ze nema poistovna na to vplyv.
preto som sa pytala lebo v dovere sa da vybavit taka karticka ako do banky, na internet baking a potom sa mozte pozret co kedy a kolko vam strhli alebo zapocitali. aspon je prehlad.
a pozerala som ked dr hovoril, ze to su drahe testy a vysetrenia ze kolko asi stoja. veru dost, az to boli tie co spominal, lebo uz mi tolko krat brali krv, ze uz nemam prehlad.
trinitka - najdrahšie sú vraj tie geneticke testy
toto bolo cca 320e
cukruska - a skôr ti liečbu nenasadia, až pri tehu? budeš pichať injekcie, alebo čo? povedali ti niečo bližšie k tomu?
a k tomu ze jedna vzorka,alebo druh
no, to je dosť...
+ nejake uskladnenie a praca ale to boli mensie polozky

Trinitka - máš pravdu - ved preto som nervózna, že mrcha nechodí.