Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lubka...no to bolo tak...najprv mi robil vysetrenia na tie trombofilie gynekolog...tam vysla mutacia MTHFR...tak na zaklade toho ma poslal na hematologiu...tam mi vzali este 9.decembra krv a predvcerom som si bola po vysledky s tym ze mi hematologicka oznamila ze je vsetko v poriadku a vraj z tej mutacie som nepotratila... a bola som vybavena...tak som zobrala papier a isla s vysledkami ku gynekologovi...povedala som mu co povedala hematologicka, precital si papiere a sa az zhrozil ze ako to moze povedat ked tam mam dve veci pozitivne...tam mi urobil sono, cytologiu a povedal ze hned ako otehotniem mam prist a posle ma hematologovi..nejakemu jeho kamaratovi...a ze bude trvat na injekciach...takze tak
mas pravdu lubka, kolko si setrime, tak nech to k niecomu pomoze
teda ta hematologička je divná...to ako si môže byť taká istá? To je nejaká iná odborníčka!
lubka... to si mysli vacsina hematologov ze ta mutacia co mam ja potraty nesposobuje..lenze oni si neuvedomuju ze niektorej zene to sposobuje a inej nemusi...oni su blbi..proste ked nemas niekoho za sebou tak je to v keli
vselijake pripady tu mame tak sa nesmieme cudovat co uz sa deje. ☹ 😠
mna uz len tak nieco neprekvapi
ale vyzerá to tak, že máš v pohode gynekológa. Tak sa neboj, všetko dobre dopadne.
trini, ty mas 2MA a tie vysetrenia si si musela vybavovat sama?
lubi, ty si mala len 1MA, vsak?
vifinka - ja som mala 2MA tak ako trinitka
ano, 2x MA, ale vysetrenia navrhol dr, kedze mam po dvoch ma.
my sme s lubkou tak narovnako na tom v podstate, obidva razy, ze?
olala, to som nevedela... druhe sa vam po akej dobe podarilo? trinitka, ak si dobre pamatam 3 mrchy
myslim, ze sa to tu uz hovorilo, ze po druhom sa uz musia robit vysetrenia...ale su nejaki experti lekari, co na to pecu aj potom...
ste ma uz predbehli s odpovedami 🙂
1x zaciatkom maja a potom koniec augusta sa podarilo tehu
baby po druhom potrate uz sa robia automaticky vysetrenia...aj ked je smutne ze to nerobia hned... druhemu razu by sa uz mohlo dat vyhnut 😒
cukruska, moja rec, mozno by som sa druhemu ma vyhla, i ked to mi nikto nezaruci. ale mohla
trini...ale smutne je aj to ze aj ked zistia pricinu tak nezarucia ze uz sa to urcite nezopakuje....voci prirode sme bezbranny
to je pravda, ze zaruku nam nikto neda, ale ja dufam stale v to, ze sa to da aspon trosku ovplyvnit tymi injekciami, pripadne nejakou liecbou a snad aj viacej sledovane budeme.
spolieham sa na medicinu ze ako pokrocila, a obcas dokaze aj zazraky
ja som mala prvý potrat v apríli a potom som otehotnela až koncom novembra - takže nám to trvalo skoro 7 mesiacov. Z toho sme sa posledné 3 mesiace snažili.
aha, lubka v takomto casovom horizonte to mas ty. koncom novebra som mala uz po 😒
hej, ešte si mi o tom písala, ked som ja zistila že som tehu a na sone nebolo nič vidno - to som bola v 5tt
som sa bála, či to nie je mimomaternicové
ano, pamatam si len sa mi zda ze to bolo davno, ale na druhej strane akoby to vcera bolo
babenky, idem tahet za mm...pekny vikend zelam!
keby mam tak carovnu palicku tak by som si priala aby uz ani jedna zena neprisla o miminko..najma nie taka co po nom tuzi tak ako my 😉
pa vifi, aj tebe prajem aj dobru noc keby nieco aj prijmny vikendik 🙂
a kolko je takych pripadov ze ani nechcu a maju a ani nevedia ako k nemu prisli. a ked vidim tie babatka odlozene v hniezdach zachrany, pekne, zdrave a nechcu ich
tusim sme tu len my 3
kocky, ano je to hrozne presne nevedia o co prichadzaju, no ja verim ze mi budeme uzasne mamini

to je jedno, keď raz na to máme nárok tak nám to majú dať spraviť. Ved si platíme nemocenské poistenie. aj tak to ide z našeho vrecka.