Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
vifinka - dobrú noc
trinitka - a čo také, ktoré ich matky nechcú a namiesto toho, aby ich dali do hniezda záchrany, tak ich len niekde pohodia?
je to strasne, nechapem to co sa musi odohravat v ich hlavach
tak sa majte, aj ja budem končiť, lebo ma bolia oči. Dobrú noc a pekný víkend.
majte sa vsetky pekne aj prijemny vikend prajem- rozlucim sa tak hromadne 🙂
papaa
ahojte kočky,, kým som vás prečítala, čo ste hodne popísmenkovali, tak ste už fuč - šli do hajan,,
nové kočky vítam, a želám im aby už nepeižili nič podobné, nič z toho načo každá nerada spomíname,,
babenky čo menzeskujú,, na jednej strane super,, došlo červenkovanie .. 😖 ,, všetko je ok,, tak hurá do dalšieho mesiaca,, hadam a dúfam, že sa vám podarí všetkým .. keď ste sa tak krásne rozbehli
ahojte, aj ja som tu, čítam vás poctivo, len mám málo času aj prispievať, hladám si robotku - dnes dva pohovory, už mi z toho ....
no chcela som mať iné problémy (miminko) a teraz musím hladať robotu ktorej som sa vzdala kvôli tehu, čo už...
ivana....ahoj..ani mi nehovor o robote...ty uz aspon na pohovory chodis...ja som este ani robotu nenasla 😝 je to bieda no
ahojky ivana :
ja som si v decembri vypratala stôl, kedze som bola tehu, no v januári som došla spat,,
čo bolo dosť dosť stresujúce, teraz sa topím v robote,, nechcela som ,, no osud to tak zariadil
želám ti nech si robtku nájdeš čím skôr,, a potom čím skôr miminko, môže to byť aj opačne 😵
baby ja sa dnes lucim..idem do postele...dobru noc
dnes som bola na gynde po prvej MS a vraj všetko ok, ta sa teším
ešte čakám na vysledky cytogenetiky na Antolskej, ešte nie su
beak tusim ty si písala, že ti kázali volať niekam inam, lebo aj mne dala číslo na iné pracovisko
no a donutila som moju dr. aby mi dala lístok aspoň na hemato, a to vdaka vám baby a vašim info!!
dobré výsledky vždy potešia,, takže aj tie ďalšie nech sú v pozitívnom duchu,, a potom šup šup,, nech sa zadarí
je to fakt na nervy s tou robotou. A to budúci zamestnávateľ netuší, že ako nastúpim ( ak vôbec) budem pokúšať o bábo, hold čo už máme robiť - my budúce mamičky.
cukruška, bodaj by sme našli čo najskôr, veríííme 🙂 a potom na metersku....🙂
moniq, aspoň si sa mala do akej roboty vrátiť, pre mňa bolo ťažke byť doma medzi 4 stenami a rozmýšlať o tom keby bolo keby....a ešte stále je
ahojte...lubkabb...ty si brala sarapis?pomohol?
cathy77, je naozaj ťažké ti v tejto chvíli pomôcť, môžem ti povedať len vlastnú skúsenosť. Ja som prišla o bábo v 20tt a v nemocnici som trvala na cisaráku, moja doktorka mi však vysvetlila, že by som si mohla oveľa viac ublížiť a do budúcna si narobiť zbytočné problémy. Po pôrode som ešte bola na dočistení /kyretáž/. Neviem ako ostatné dievčatá ktoré prišli o dieťatko skôr, ale myslím si že tak ako mne aj im robili zákrok v narkóze. Preto by som možno na tvojom mieste súhlasila s doktorom a nechala si spraviť kyret, pretože si v narkóze a nič si z toho nepamätáš a ver mi, to je obrovská výhoda. Ja som musela rodiť, čas je všemocný liek ale spomienky nevymaže, a dnes síce ma bolí strata môjho dieťatka ale tých 22 hodín bolestí a výsledok žiadny, to by som najradšej vymazala. Každý deň mám pred sebou tvár môjho pôrodníka, ktorý mi povedal "Je mi ľúto ale nemohol som už nič urobiť".
zusika, cathy77 ja by som určite počkala aspoň tri normálne MS a potom by som začala skúšať, treba dať čas aj organizmu a veď sa my baby poznáme, ak by sa niečo stalo, vinili by sme seba, že sme sa moc ponáhľali.
Ja ale verím, že táto téma splní svoj účel a všetky budeme mať v roku 2010 zdravé bábätká v brušku.
Ak by ste sa chceli ešte niečo konkrétne opýtať, môžete mi poslať aj internú poštu, nech táto naša téma je opäť optimistická.
ahojte baby..
vcera som tu uz vecer nebola, oddychovala som pri telke...muzik mi nejako ochorel, lezi v posteli, vcera nieco pojedol, celu noc ho prehanalo a vracal, dufam, ze nebude mat salmonelu, no skor to vyzera na chripku, boli ho hlava aj klby...parada, vikend v posteli.. 😅 ale, aj tak sme sa ani nikam nechystali..
trinitka, k tym ocnym tienom instantnym, nie neobjednala som si ich, no rozmyslam nad tym, ukazovala som tu stranku aj kolegyni v praci, aj jej sa pozdavali..no ona ma dost male oci, tak neviem ako by v tom vyzerala..ale ktovie, ked sa to dobre nanesie...
nove kocky, zub, zusika, misinn, hrozne, co sa vam stalo...treba verit, ze nabuduce vsetko dobre dopadne, som o tom skalopevne presvedcena... 😉
dnes tu tusim este nikto nie je...vonku svieti slniecko..ako na jar...uz sa na nu tesim.. 😵
aj ja sa veľmi teším na jar 🙂
velvet, tak to bud rada že si neotehotnela teraz ked má tvoj MM chrípku. Teda aspoň ja sa jej strašne bojím...
ahoj iva.. 😉
veru, ta chripka strasi aj mna...tak neviem, no chcela by som uz zacat skúsat teraz ked skonci mrska..
a vy kedy planujete?
včera som bola u dr a tiež sa ma spýtal že kedy začneme snažiť. Odpoved je, že najskôr v marci a to kvôli chrípkovému obdobiu a veľmi mi to schválil. A taktiež kvôli novej práci, ktorú síce ešte nemám, ale verím, že si nájdem.
vy len pekne snažilkujte, hlavne nech sa mm vylieči a aby si sa aj ty nenakazila, treba vitamínky. To len ja som taká "oplašená" 😒
ja beriem tu chlorellu a som spokojná, vôbec nie som od vtedy chorá a vraj sa môže aj počas tehu.
Kočky, veľmi to odporúčam, mrknite si ak vas to zaujíma www.chlorella.sk a v poradni preberajú aj tehotenstvo.
baby, dohodli sme si teraz cez IP s beak "rande naslepo" v Red kafé na Námasti hraničiarov tento pondelok o 17:30
Tak nás napadlo, že by bolo fajn, keby sa ešte niekto pridal, aj všetky 🙂 Viem že nie každy je z BA ale možno by sa vám dalo aj pricestovať...
ivi, vyzera to zaujimavo ta chlorella, co to stoji, objednavas si ju cez net, alebo kupujes v lekarni?
ja tiez trosku vaham, ci pockat az do marca a teraz si dat este predsa len pauzu...aj ked, ja ked ostanem tehu, podla vsetkeho ostanem pekne doma na PN...tak neviem..hrozne ma to laka uz skusat..no uvidime...buducu stredu idem na konzultaciu tomu gyndosovi, co mi pomohol vybavit si vysetrenia, idem so vsetkymi vysledkami, tak sa s nim porozpravam..
velvet, ked citis ze ano, tak podla mna chod do toho, je to tiez zalezitost vnútorneho pocitu a urcite ti poradi aj ten doktor co k nemu ides. Ja to zatial citim tak, ze potrebujem este aspoň mesiac alebo dva mesiace.
chlorellu som kupila v obchode s prirodnou kozmetikou a tejto znacky. Predtym vsak aj v lekarni. No neviem poradit,ktora je najlepsia, kazda firma chvali to svoje - len treba dat pozor aby to bola 100% chlorela, čize ziadna chemia, len cista priroda.
Ahojte dievcatá...aj som mala dlhsie pausu, ale poctivo som si vas precitala, bolo toho haba dej...Len skoda, ze skoro kazdá stranka smutná ☹ ...pribudlo tu zas vela smutných dusiciek...ani som si tie mená vsetky nezapamätala...Spolu verme ze raz to bude dobre... 🙂 a svojich vytuzených deticiek sa dockáme...
no baby..ja ze mi niekto odpíse a nik.... 😠 😎 Ja idem do sprsky a hajde ho na zapijacku slobody....... tesim tesím..., budem referovat ako bolo, nevedno ci objednali aj striptera... 😀 😀 😀 Kiežby....hmmmm????
ahojte 😉 ...dnes je tu tichucko...vsetky potivo vikendujete isto...
nam tu zase prsi cely den, ale aspon je teplo, boli sme na nakupy-kupili sme nejake policky, lampu....ideme zutulnovat bytik 😅
velvet- chudacik manzel, uz je mu lepsie? ja som raz mala taku crevnu chripku a konec, slaba som bola, som mala problem na wc-ko dojst,ale isto sa o neho vzorne staras 🙂
riesili ste u chripkove obdobie...aj to je jeden z dovodov, preco chceme zacat neskor...ja by som najradsej do marca pockala, ale to sa mi zda dlllllho, ja uz by som aj teraz sla na to 🙂 ....tak sa mi vidi, ze coskoro je tu ovulka a vcera aj dnes rano sme si len tak tak dali pozor 😕
lenka- caues 🙂
lenka- zapijat slobodu? by som sa dala nahovrit 😅 ...tak si uzi a zajtra poreferuj,ako bolo a ci aj striptera ste mali... 😀
ahoj lu.lu...uz mu je trosku lepsie...jasne, staram sa onho ako o male babatko, bola som aj v meste v maxe v lekarni kupit mu proti hnacke tabletky endiex, potom smectu a aj cierne uhlie, no to by si dal, az ked by mu bolo hodne blbo....
ivanka, rada by som sa stretla, no ja len o 17.15 koncim v praci a nie som z blavy, tak skoda.. 😒
ahoj dievčatá, všetko som si prečítala, no nepáčia sa mi tie smutné príspevky 😠 je to hrozné, čo všetko sa stáva. dievčatá prajem vám preto veľa síl a hlavne optimizmu, určite bude raz lepšie, len si na to chvílku musíme počkať 😀
dnes bolo krásne, tak sme poobede boli na prechádzake u nás na Pyramíde, hore boli obielené vrcholce stromov, bolo to nádherné, tak mi to dobre urobilo 🙂
ahojte kočky,,
želám krásnu sobotu,,
pridávam sa k tej chrípke,, brr aj ja mám paniku,,
vždy ked som otehotnela tak panovala všade, a skoro vždy ked sme sa pokúšali tak cez plodné dni som bola stále chorá,, raz zimnica, raz horúčka, raz sopel,,
takže mám z toho obavy aj ja

no tusim uz koncim majte sa