Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lenkaxy :
veru veru, národ náš slovenský,, nechápem,, ale ok,,
a je jasné že ak do tretice, tak prvý deň zistenia som PN a dovidenia ...
vnímam to už chvalabohu inak, a nemienim pracovať na úkor práce,,
baby ani jedna,, nedrite,, nestojí to za nič na svete ..
acidum folicum som mala od lekára,, no už si to nedávam, začnem neskôr ako som písala ,
a pridružím ďalšie vitamínky, len nech sa nepredávkujeme všetky ..
😵
čafte baby, som tu bola pred hodkou a vratim sa kolko popisaneho, priznam sa nechce sa mi velmi vsetko cítať 😉
velvet to je fajn, že maželovi je už lepšie, len aby si to nechytila do neho!
my sme pozerali csi, teraz tu behaju ti šialení futbalisti, ale to ma vôbec nezaujíma.
a niečo som zazrela, že avatar - ja som bola včera v kine, no prvu cast som videla uz doma, ale bolo to nejako zle nahrate na CD, tak len polovicu som videla. ale včera už celé a v 3D. priznám sa, že v polovici som zaspávala, tá prvá časť je taká menej záživná, ale potom sa to rozbehne 😀
moniq s tou prácou máš pravdu, ale ja sa to ešte stále neviem naučiť a stále sa nervačím a lietam jak hovado, keď niečo treba. niekto to má na saláme a tak makám aj za druhých - samozrejme za jeden plat 😠
ahoj mici,,
no kde trčíš,, 😉
: písala som že začínajú kruzy orientálnych tancov,, je to dobré na maternicu,,
pohyb sem a tam
pridáš sa ...
mici,, : ja som tiež hrdinka, jeden deň si poviem seriem na nich, no durhý už som ako handra špinavá,,
takže sa to musím naučiť,, kašlať na nich,, piánko,, bez stresu, inak zle nedobre ..
Ahoj leni... fajn...dnes sme boli este stahovat par veci z Ba tak som si zasportovala hore dole po schodoch na stvrte poschodie asi 5x 😝
mici ako sa máme? Vy tiež tuším prerábate, či?
lenkaxy, v pohode...ani som si nevsimla to tvrde y... 😀
ta kyselina je od elasti Q, stoji presne 1.45 eur...tak ma napadlo, ze k tomu femibionu este pridam kazdy druhy den aj tuto kyselinu...
kde som, kde som, ked tu som nikto nikde a teraz ma naháňaš 😀
no o tých tancoch som čítala už dávnejšie, aj som nad nimi rozmýšľala. a kde sa to vrtí riťkou?
cukruska, ty si bývala v Ba?
lenkaxy, my by sme len chceli prerábať, ale momentálne nie sú prachy a ani robota - pre moju polovičku, takže šetríme 😠
a čo je v elasti Q navyše? nečítala som tu všetko späť. mám to doma, ale prešla som na femibion
mici :
riťkou vrtia aj v meste oproti tesku , kurz začín apre začiatočníčky 27.1. ale aj inokedy, len sa treba telefonicky objednať ,
no a ešte ja na klokočine, tiež tak podobne dátum a tiež sa treba nahlásiť telefonicky,
asi zistím cez týždeň koľko to koštuje,
a ja by som určite šla ,,
bea.... hej styri roky sme tam byvali
bola som si otvorit vinko, mame iba biele..este nam ostalo zo svadby, matysak rulandske sede..tak popijam.. 🙂
som sa pytala magistri v lekarni, povedala, ze k tomu femibionu mozem este pridat tuto kyselinu listovu, organizmus sa nepredavkuje, tak sa nebojte kocky...
ahoj cukruska, micicka... 🙂
cukruska, : hrozne si mi z tej foto povedová,, kde presne bývaš, už si písala ?
pššt, možno už listy stvrdli 😀 ale dik velvet si zlatá.
cukrus aj ja športujem na domčeku našom, varím, zametám ked je čas, inak lietam v práci, ako štartovačka nového roku.
velvet ak sa dá, ťukni nám link na tu kyselinu od elasiq 🙂
a už sa vám Blava nepáči?
velvet, myslela som si, že si tiež z Ba, ale tuším si písala, že stretko v pondelok nestíhaš.
moniq ja by som radšej do mesta chodila, ak by ti to vyhovovalo, ale aj na klokočku sa v pohode dostanem. išla by som aj ja, treba sa niečomu venovať, to najviac prospieva. včera kino, dnes prechádzka a hneď je mi lepšie 😀
a kúpime si aj tie cingajúce šatôčky 😀 😀
micicka, navyse tam nie je nic, je tam cista kyselina listova, neviem ani ake mnozstvo a pyridoxin, co je ak sa nemylim vitamin B6.
inak, teraz v teme trombofilia pise jedna kocka, ma inak krasneho zdraveho synceka, ze ma az tri mutacie, to co ja leiden heterozygot a k tomu ma aj prothrombin heterozygot a mthfr homozygot, to je co...pichala si cez tehu fraxiparin 0.8 a ma babatko, tak to ma dost potesilo, ze jej to dobre dopadne, aj nam to vsetkym istotne dobre dopadne...
ahoj velvetka 🙂 tak ja teda to elastiQ pridám femibionu, píšeš že každý druhý deň? tak ti poradila?
mici, : v poho mne je jedno kam, tak to zistím teda v meste čo a ako .
cingajúce šatôčky,, noo to bude moc moc sexi ,,
viem že predávajú aj niekde v nr, tuším v maxe na poschodí ...
bea...ja som z Nitry... do Blavy sme isli len ked som skoncila skolu..ze trochu si zarobit a tak..ale uz bol cas sa vratit
moni...na klokocine 😉
velvet jasné, že to dopadne dobréééé
velvet, ja občas tiež kuknem do inej témy, musíme veriť, že to bola blbá náhoda a v tomto roku sa nám zadarí, už som vám nakázala, že kým ja začnem snažilkovať, vy už musíte tehuľkovať 🙂
moniq tak prezisti aj môžeš a cingajúce šatôčky si kúpime až neskôr, keď sa budeme vedieť aspoň trošku hýbať 😀
cukruska :
taky kokočinárka ... takže ťa si poznám z videnia,,
baby veď ja som šáhla ( po nitránsky 😀 ) do šuflíka a ten elasti-Q mám aj ja teda už lne škatulku, vybrala som to pred druhou tehu ..
cukrus budeš aj ty s nami chodiť na vrtenie riťkou?
Kamarátka ma tiež leidena, potratila 2x. &Na tretí šup krásny Šimonko, sme sa stretli po sviatkoch, taký bol malý zlatučký - určite sa to dá velvetka aj s rôznymi mutáciami, ved kolko žien už to dokázalo!!!
cukruska - ako to vyzerá s tehu, ovu a tak, som počula, že celkom sľubne?? 🙂

ahoj cukrus, ako sa máš?