Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moni...hej? a mozno zistime ze sa pozname aj osobne 😀
beak, prečo vy začnete snažilkovať až neskôr, dokttor povedal? Alebo?
http://www.elasti-q.sk/elastiq-acidum-folicum/
to je link na tu stranku a posobi aj na oblast hrubeho creva, lebo obsahuje dajaky inulin, tak lenkaxy aj tebe by sa to mozno hodilo...kuknite si a ozaj je lacna...
cukruska :
no neviem neviem, ale fakt fakt moc známa tvár,,
nechodila si náhodou niekam cvičkovať, trebárs aréna,,
na busoch nechodím, - takže tam asi nie ...
a veru mohla by si riťkou krútiť s nami ,,,
zistím bližšie info
velvet :
už viem viem,, elasti-q,, mala som, takže ak tebe poradili kombinovať,
skúsim asi tiež ..
lenkaxy, ta tvoja kamoska si potom pichala injekcie? asi hej, ze...
ja som sa uz s tym zmierila a uz sa neviem dockat, kedy si pichnem prvu... 😉
ĎAKUJEEEM! to elastiq vyzerá super.
lenka...neviem...som 8DPO tak uvidime...na testovanie je este velmi skoro tak snad neskor
moni... ee...za posledne 4 roky som do Nr chodila len na vikendy aj to nie kazdy vikend, noo..inak ked budeme tehu tak budem mat s kym chodit cvicit...aj mici je z Nitri
a že pichnutie býva bolestivé 😀
tak toto ti bude velvet robiť hroznú radosť,,
šupito presto, nech je to tady
baby, ak budeme tehu, tak jasné, stretneme sa na tehotenskom cvičkovaní ..
odporúčam ,, radili vyskúšať to ..
baby kam ste sa stratili??? 😕
lenkaxy, ja som nemala len kyretáž ale aj pôrod, v nemocnici mi povedali, nech počkáme pol roka, moja gynekologička mi dokonca odporúča čakať až rok, ale to určite nevydržím, v máji to bude päť mesiacov, skúsim vydržať aspoň dovtedy.
ja sa už aj teraz cítim, že by som mohla, ale bojím sa, že ak sa niečo stane, budem seba obviňovať, že som málo čakala
toto čo má byť, a mne to stále tie isté staré préspevky ukazovalo 🙄
velvet - kamočka si pichala 0,8mg fraxiparin. Predtým o druhé mimi prišla myslím v 25t.t.- až po druhom potrate jej gyndoš dal doporučko na vyšetrenia - super, že. Našťastie, Ty už vieš, čo je v tom - vyvaruješ sa!
Ja chcem tiež prísť do NR, tam môžeme dať streto, čo vy na to. Ked budeme tehu, tak bude komunikejšn našich miminiek niekde ma dobrom koktejliku, po nákupoch v tehu obchode a potom si dáme mňaaam koláčik.....
mici :
čitenkaj čo nás čaká
www.jaspis.peruno.sk
pekne o tanci popísali a sú tam aj ceny,
a ešte je treba vybrať deň kedy ti vyhovuje
beak, urcite pockaje trosku dlhsie, aspon tie 4-5 mesiacov...to preleti ako voda, uvidis...a budes uz uplne zahojena a zregenerovana...dalsiemu babatku sa potom bude v tvojom brusku pacit.. 😉
monig, vraj tie ihlicky su tenke a rychlo sa da na to zvyknut, predsa len chce to prax a bude to taky ritual, rano vstanem, umyjem zuby, pichnem fraxik a hotovo...pevne verim, ze mi ho hemato da...do spravy mi napisala, ze podla stavu mi ho da...no ja si ho vydupem, keby vahala.. 😉
micicka, mne môj mm poradil, že keď stlačím F5, tak sa mi obnoví stránka a občas si nevšimnem, že nové príspevky sú na ďalšej strane 😀
lenkaxy to je dobrý nápad,no už aby to tu bolo 😀
ty tuším kupuješ byt v NR? či nie?
lenkaxy :
krásne si to opísala, to by sa mi páčilo ...
malé okrúhle bruško, ako kinder vajíčko, v ňom ukrytá hračka, v našom prípade krásné zdravé bábetka,,
oni by sa dorozumievali telepaticky, a my s drinkom so slamkou, niekde v malej útlej reštaurácii,,
superrrrr,,
tuším ste tu všetky z NR 😀
beak jaj tak to moze byť, že som neprelistovala ďalej - jaaaj 😉
no je nás tu dosť z NR, ale nie všetky 😀
no moniq, ale do úvahy pripadá asi len ten jeden kurz, ostatné už asi bežia, len od 16,00 sa mi zdá zavčasu, bojím sa, že by som nestíhala. a 8 hodín stojí 34,- EUR? to je dosť, či nie? ja totiž vôbec neviem, ako sa pohybujú ceny
baby,, neviem či pozerávate na TV zobor vešticu,,
neviem čo si o takomto niečom myslíte, no ona tam doporučuje mať pri sebe stále krištál,,
na tej stránke čo som dala mici www.jaspis.peruno.sk, predávajú takéto kryštáliky, podľa znamení,,
zdá sa mi to zaujímavé .
čo vy nato ?
baby, moze byt, dosla by som aj ja do nitry dajako.. 🙂
lenkaxy, to si pichala dost vysoku davku, no moja hemato povedala, ze vela pacientiek s leidenom boli len na 0.2 fraxiku alebo si ani nepichali...juj, ja chcem pichat, aspon tu 0.2 alebo 0.4 nechcem nic podcenit...
v stredu idem k tomu gyndosovi odkonzultovat vysledky, uz som mu hovorila o leidenovi...mozno mi da aj nieco teraz este pred tehu, myslim anopyrin na riedenie krvi, opytam sa ho na to, ci netreba...pitny rezim dodrziavam, tak hadam sa krv riedi..
mici,,: v utorok býva jeden kurz o 17.3O
no velvet to by si nemala až tak ďaleko do Nitry, jej už sa teším, už máme novú tému, už aj stretko chystáme, supeeer to ide 😉 😉
no a zabudla som,, tá cena je ok, orientálny tanec sa takto pohybuje .. ☹
moniq, bože nevšimla som, rýchlo čítam a preskakujem potom 😠 noo, tak že by sme išli? ten začína už v utorok. a kto sa ešte pridá?
moniquie, ja ti v tieto veci nejako neviem veriť a asi preto mi nikdy nepomohli žiadne mastičky a bylinky, lebo som im v skutočnosti neveria

boženku,,, zas tie moje preklepíky .. brrrr
píšeme moc hrrrr 😀