icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Ja bohužial nie som z NR- teda bohužial pre túto témičku, ani tam nekupujeme byt. My sme kúpili domček v TN, ale rada prídem za vami, ved väčšina z vás je z NR, tak sa prispôsobím a TT je tiež celkom blízko pre bvelvetku, v NR je za 30min. 🙂 beak z BA budem mať tak na 1/2 cestu, v poho 🙂

velvet26
16. jan 2010

ja by som dosla..mne sa v nitre paci, pekne mesto a mala som odtial aj svadobne satocky..zo salonu nicole... 😉

micicka
16. jan 2010

no je to dosť tá cena, ale zase budem šetriť inde, napr. na mc donaldovi 😀 tak čo pôjdeme?

velvet26
16. jan 2010

baby, v trnave by to bolo uplne idealne dat stretko.. 😉
lenkaxy do trencina idem 26 teho na poradu... 😉

beak
16. jan 2010

ja by som tiež došla, v NR mám veľmi dobrú kamarátku, možno by ma aj na noc pritúlila

micicka
16. jan 2010

lenkaxy, tak som sa asi sekla, niekto tu písal, že ide kupovať byt v NR. som to poplietla, ale samozrejme prísť môžeš 😀

moniquie
16. jan 2010

mici : zavolám tam v pondelok či majú ešte voľné , nevie ako to majú s kapacitami ,,
a to mi ušlo že už teraz v utorok 😲
no veru rýchlo čítame všetky ...

k téme veštice : bola som raz pred cca 5 rokov dozadu, veštenie z kávy,,
baby neviem neviem, ale všetko sedelo čo mi povedala, a aj predpovedala, vtedy som si to napísla všetko pekne na papierik aby som nezabudla,,

hovorila aj o zdravotnom probléme, no nechcela viac hovoriť len toľko že mi lekári pomôžu,
tomu prisudzujem to čo sa nám prihodilo,,,
a nezabudla povedať že budem mať 3 deti,,, takže som v kľude 😀

čajíky,, : tomu verím na 100 %, sú prírodné a to neuškodí .. len pomôže

velvet26
16. jan 2010

monig, ja som niekedy nosila naramok z kristalu a v praci som mala aj na klavesnici taky vacsi kristal...to nam dala kazdemu riaditelka, lebo precistuje...teraz ma tak napadlo, ze ktovie kde zmizol...niekto mi ho asi zobral...bohove...ale pozriem sa, lebo sedim uz za inym pc, mozno je esta na tom povodnom mieste.. 😀

beak
16. jan 2010

aj TT môže byť, ja by som vlastne prišla kamkoľvek 🙂

moniquie
16. jan 2010

baby to by bola fatk pecka, keby sa všetky stretneme 😀

beak
16. jan 2010

a keby sme boli všetky tehotné 😀

micicka
16. jan 2010

moniq tak cinkni a nahlás aj mňa, vyskúšame 😀

ja som raz bola u veštici - tá veštila z kariet. mne povedala, že jedno dieťa budem mať určite a ďalšie ako budem chcieť, pretože môžem mať deti a že to bude dievča 😀 ja som neni veľmi na tieto veci, ale tá veštica vtedy povedala jednu takú vec o mojej rodine, ktorá vtedy už bola minulosť, že ma presvedčila, pretože to si nemohla tipnúť.
ale aj mi hovorila, že sa budem rozhodovať medzi dvoma mužmi a zatiaľ som sa nerohodovala, mala som len toho môjho v užšom výbere 😀

velvet26
16. jan 2010

trnava je pekne mesto a mame taku super pizzeriu kitty, super tam varia..a maju tam krasne akvarko., su tam okrem ineho take dve velke ryby a tie dve sa normalne pusinkuju...vazne...su zlate.. 😅

moniquie
16. jan 2010

takže už len dohodnúť termín niekedy v lete,, a to určite budeme všetky tehu ,,
každá bude mať iné krásne brušino,, prineseme fotečky zo sona a budeme kecať dlhé hodiny o našich krásnych pocitoch šťastia .. 😵

velvet26
16. jan 2010

monig, dohodnute... 😀

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Trnava je o.k. 🙂 ak to bude vyhovovať viacerým kočkam z NR?

&K tým krištálom, som nakúpila 3ks swarovski, zavesila podla feng-shuei a tak sme sa s mm hádali, že som zvesila 2ks. Jedem v obývačeke som nechala, každý kto k nám príde, : " že aká super pohoda je u nás", a to sedia viac menej v obyv. Potom sme sa s mm už smiali, "že zase si bol pod kameňom, že máš takú náladu?!

moniquie
16. jan 2010

milujem akváriá,, rybky nadovšetko ..
moc moc
aj u nás v NR sú reštiky s rybkami .. 😉

moniquie
16. jan 2010

lenkaxy : a kúpila si nejaké špeciálne krištáli,, či len tak swarovski ..

micicka
16. jan 2010

lenkka to ste sa hádali akože preto, že tam boli 3ks a teraz ked je jeden tak je to ok? nevyznám sa v tom, ale zaujíma ma to

velvet26
16. jan 2010

vsak mozme raz dat stretko v nitre, na druhy krat v trnave..dohodneme sa, no nie? 😉

micicka
16. jan 2010

jasné, že sa dohodneme. budeme si robiť výlety a okružné jazdy po SR - a keď sa pridá aj lulu, tak aj do Anglicka 😀

moniquie
16. jan 2010

jasné baby,, stretiek môže byť viac,

pomaličky ale isto začínam byť od tejto témy závislá,,
no necítim si pravú ruku, čo stále preklikávam ,, asi pôjdem do hajan
au .. 😨

beak
16. jan 2010

...práve mi písala moja kamarátka, bola v nemocnici, operovali jej krčok a neuveríte, je hrozne nešťastná, zaľúbila sa do svojho lekára, vraj bol na ňu veľmi milý....no, ja netuším, čo jej mám napísať 😅

micicka
16. jan 2010

tak tak, už sme závislé 😀
tak utekať do perín moniq, dobrú noc

moniquie
16. jan 2010

beak : opýtaj sa či to bol naozaj lekár O🙂))) 😵
či nie len nejaký sanitár .. 😀
neviem teraz ktorý je lepší ..

velvet26
16. jan 2010

aj tam pojdeme, preco nie...ale najskor lulinka dojde za nami, ked pojde na navstevu domov do sr..
ta nam tu inak teraz chyba, asi sa venuje muzickovi a malemu leonkovi.. 🙂

paci sa mi meno leon, no skoda, ze nebyvam tam, v anglictine aj nase slovenske mena zneju lepsie, tak exotickejsie..
inak, baby, ked by ste mali chlapceka, ake meno date?? to je dilema pre mna..hmmm..

moniquie
16. jan 2010

ahojte,, želám krásnu nôcku,, a ešte písmenkujte, ja si vás zajtra dočítam 😵
papiky

micicka
16. jan 2010

no baby tak aj ja asi končím, už ma tiež všetko začína bolieť. majte sa pekne a zajtra alebo inokedy sa tu stretneme 😀 a potom aj osobneee
dobrú noc 😀

beak
16. jan 2010

xixi...určite je to lekár, ja ho dokonca poznám, bol na oddelení, keď som tam ležala
asi by tí naši gynekológovia nemuseli byť až tak moc dobrí 😀

velvet26
16. jan 2010

monig,nemusis stale preklikavat, stlac tlacidlo na refresh a mas... 😉
dobru nocku..

beak, to poznam, aj ja ked som bola na operacii ale v blave raz, tak sa mi normalne zacal lubit jeden lekar, co tam bol a vysetroval ma vecer pred operaciou, taky mlady, celkom dobry a tomu mojmu, co ma operoval, bolo to v aprili som bola normalne rozhodnuta poslat aj pohladnicu z dovolenky, co sme isli do turecka v juni, taky bol zlaty a profik, dve hodky som bola v narkoze a ozaj sa so mnou pohral.. 😉