icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

beak
16. jan 2010

velvet, ja som mala tiež problém s chlapčenským menom, možno Tomáš

velvet26
16. jan 2010

beak, tomas je pekne meno, no s jednym som chodila a dobry blb to bol...tak to meno som vylucila..

beak
16. jan 2010

no, ja keď som bola v nemocnici, som bola v takom strese, že som teda lekárov neriešila...ale ešte pár dní pred tým som tvrdila, že by som ku gynekológovi nikdy nešla a v nemocke som ich mala hneď aj päť....s odstupom času, no jeden by stál za hriech 😀

lenkaxy
autor
16. jan 2010

každý kryštál bol iný, jeden ihklan vraj stimuluje energiu, další je oktagón a vraj pôsobí harminicky - a to nám fungovalo ako ten čo som nechala, xi

lenkaxy
autor
16. jan 2010

jááj som trochu pozadu, riešime mená. No mne sa páči Lukáš, Samuel aj Bruno, ale ten Bruno sa nehodí k priezvisku, a ked som vide Bruno film, tak som zaplakala, tak to asi vylučujem.

A dievčatko??? Ake mená sa vám páčia??? Hmmm

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Aj Tomáš sa mi páčila, ale mm to zamietol, vraj pozná niakeho blaba Tomáša......

lenkaxy
autor
16. jan 2010

nie blaba, ale blba Tomáša....

Dievčesnké mená: Sára, Laura, Natálka 😀

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, ja som ten film videla nedavno a tak som sa nasmiala, no synovi by som to meno nedala ani za svet, to je ozaj meno pre gaya... 😅
mne sa pacia dievcenske sabinka, no na sabinku som sa dozvedala, ze babo nezije a hrozne som je to meno chcela dat, tak uz asi nedam, nechcem privolat nejake nestastie, potom vanesska, gretka...asi tak..

beak
16. jan 2010

mne sa páči Stella

velvet, tak jej poradím, nech mu pošle pohľadnicu 😀

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, nic v zlom, ja mam ale tiez pocit, ze kazdy tomas, ktoreho poznam je blb.. 😀

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Ja som mala sabušku zajaca, tak to asi nedám a vaneska sa mi zdá trošku cigánske? Aj Sofia je kjasne, ale hovoria, že hlavné mesto Bulharska. A na Lauro hovoria larva 😀

velvet26
16. jan 2010

beak.. 😀 ozaj som bola na toho dr. dost nafixovana...no neposlala som mu pohladnicu nakoniec...len do prace a babke som poslala.. 😀

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Stella je krááásneeee, juuuj to je aj mnaam pivko Stela Artois, belgické pivko - to by s mi páčilo. Kedy má Stely meninky?

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, ja by som jej hovorila sabinecka, alebo sabca...paci sa mi to meno..tak neviem, mozno ho potom aj dam..pride mi ze je take menej caste a poznam jedno dievcatko sabinku a je to naaadherne dievcatko a aj dobrucke...take by som chcela.. 🙂

beak
16. jan 2010

velvet, a po akom čase ťa to prešlo 😅 ...no na mňa boli lekár občas lepší ako môj mm...a potom nefixuj..xixi

lenkaxy
autor
16. jan 2010

aj ja by som chcela dobre dieťatkio a krááásne, xi xi 😉

lenkaxy
autor
16. jan 2010

beak, a je ten Dr. zadaný?

ivanap6
16. jan 2010

ahojte baby, ale ste popísali, pol hodinu mi trvalo kým som vas prečítala.
bola som s kamoškou v saune, som to potrebovala po takom stresujúcom týždni.

asi sa to stáva často, že sa pacientka tošku nafixuje na svojho dr, hlavne ked je milý a stará sa . A ešte ked je k tomu fešák...

maná: mne sa páči Esther a Michal alebo Richard

velvet26
16. jan 2010

beak, no preslo ma to cca. po takom tyzdni, bola som vybrat stichy este a potom som uz neisla na kontrolu aj ked som mala po roku...no aj som si tak spomenula, ze by som mala ale nesla som, ziadne komplikacie nemam...dr. bol ozaj super.. 🙂

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Beak koľko máš rôčkov, -18násť? Ako každá žena? Ale nie,koľko? Ja 26 a pol

ivanap6
16. jan 2010

lenkaxy aj ja mám 26 a pol, som narodená jún 83

velvet26
16. jan 2010

ahoj ivi, tak si bola v saune, super..na masaz ste potom nesli?
aj mne sa paci michal...aj moj dedko bol, rada by som to meno dala, ja som bola dedkov milacik, tak by mal radost, no muz miska nechce, tak sa vola jeho sef, s ktorym nie su dvakrat v laske.. 😅 tak si asi nepomozem...

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Ahoj Ivka, dohosli sme takme stretkko v NR, al. *TT.

beak
16. jan 2010

lenkaxy, ja mám 32
ja viem, že je to smiešne, ale keby ste čítali ten mail od mojej kamošky, pôsobí tak zúfalo zaľúbene, normálne ju ľutujem
neviem či je zadaný,

velvet26
16. jan 2010

beak a ta tvoja kamoska ma frajera...? ja som vtedy mala, teraz uz mojho muza no napriek tomu ma veru vselijake myslienky napadali.. 😀

ivanap6
16. jan 2010

baby, aj ja by som došla na stretko, môže byť TT aj NR, dohodli by sme nejaké spoločné auto s babami z BA možno. Bolo by to fajn.

masáž sme nedali, ale zbožnujem masáže, aj ma často bolieva krčná chrbtica

Michal sa volá zase môj bývalý, mne by to meno tiež neprešlo ale veľmi sa mi páči.

beak, chúda kamoška, to je inak nezavidenia hodná situácia...

lenkaxy
autor
16. jan 2010

To ja už mám kolko preklepov, fíííha,. Idem už off, ale s MM on 😀 Tak zatial packy, a bru nocku 😅

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Jáááj ešteš mi nedá odísť, ivka, aj ja som jún 83, kedy si Ty????

beak
16. jan 2010

velvet, pokiaľ viem, tak nemá nikoho /iba ak by mi niekoho zatajila/
baby, dúfam, že nechodí na koníka, lebo ak toto objaví, mám po chlebe 😀

velvet26
16. jan 2010

papa lenkaxy.. 😉
ivi, aj ja mam byvaleho michala... 😉 a viem si predstavit take male chlapciatko ako si chodi po svojich nozkach tarbavo a nanho kricim miskoooo... 😀 tak nic, musime ine meno vybrat...