icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
17. jan 2010

pekny podvecer baby...
ahoj slniecko...no super, ze si sa ukazala, dlho si tu veru nebola, drzim ti palce, urcite vsetky skusky spravis lavou zadnou... 😉
a to preboha na aky termin ta chceli na tej endokrinologii objednat, ze az na maj...to co je...ja ked som isla, hned ma zobrali, vzali krv a za tyzden boli vysledky....hmmmm..a hematologiu uz mas vybavenu, ci na tu nejdes?

slnieckokati
17. jan 2010

cukrus, ved aj ja mam pocit, ze ma kazdu chvilu slak trafi.
velvet, na hematologii som uz bola. toto by malo byt posledne vysetrenie.

velvet26
17. jan 2010

slniecko super, a ake mas vysledky z hemato...ci este nie su?
ja som tiez rada, ze uz mam vysku nastastie daaavno za sebou.. 🙂

slnieckokati
17. jan 2010

zajtra idem k doktorke, tak budem vediet. baby zlate, idem este aspon na hodinku na dve pozriet do knih. potom sa ozvem. zatial pa

vifinka
17. jan 2010

Ahojte kocky! Vcera ste toho popisali 🙂 my sme mali navstevu, tak sa do noci popijalo 🙂 Vonku krasne snezi, je tam uplne rozpravkovo 🙂 Mrska uz finisuje, rano zacinam merat bazalku, dnes som si naordinovala alchemilku a zajtra si naordinujem mm 😉

velvet26
17. jan 2010

ahoj vifinka....my sa akurat chystame na navstevu, no nie daleko, len cez chodbu krizom susedovi na vinko...tak sa pomaly lucim...dlho som tu nebola teda...
slniecko, drz sa zajtra u dr..ozvi sa nam potom..
tak pa kocky.. 😉

vifinka
17. jan 2010

velvetka, prijemnu zabavu 🙂 tak ma napadlo, ze susedom musime vratit tanier z kolacov, ktore nam dali na vianoce 😀

beak
17. jan 2010

ahojte, už som doma z práce 😝

beak
17. jan 2010

slnieckokati, ja idem tiež na endokrinológiu a mám novú doktorku

moniquie
17. jan 2010

ahojte..
toto pocujem prvý krát endokrinológia..
kto mi to objasní ...

moniquie
17. jan 2010

inak aký ste mali deň,
ja som úspešne navarila ten madarský guláš i ked s opozdením,
dnes som vstala až o desiatej,, dobre sa mi ráno hajalo, a tak ma mm nechal spať ..
zato obedoval až o jednej 😉

beak
17. jan 2010

ahoj moniquie,
k endokrinológovi chodíš, keď máš problém so štítnou žľazou. Ja mám zníženú funkciu,liečim sa už hádam aj desať rokov, proste stále berem lieky, sú to náhradné hormóny. Mala som problém so svojím doktorom, síce to bola kapacita, pán profesor ale mal moc povinností a keď som bola tehotná, vždy ho niekto zastupoval. A tak mi menili dávkovanie liekov najpr. 125 mg, potom 150 mg a nakoniec 100 mg. Totálne chaotické, bojím sa, že možno aj toto bola príčina môjho potratu, preto som zmenila lekára. Idem tam vo februári, tak som zvedavá čo mi povie.

vifinka
17. jan 2010

ahoj beak, ja mam tiez problem so stitkou, asi 2 roky beriem euthyrox 75, predtym 50. teraz sa mam objednat na vysetrenie...ale nejak na to kaslem, kazdy den si dam jednu tabletku. tiez som nad tym rozmyslala, ci nahodou nebol potrat kvoli stitke, ale neviem...

vifinka
17. jan 2010

zatial som stitku moc neriesila, dr. mi povedala, ze problem so stitkou ma kazda druha zena, len o tom nevedia...zoberiem receptik a vzdy sa tam objavim raz za rok...

beak
17. jan 2010

vifinka, tá štítna vie narobiť chaos, ja by som to nezanedbávala
dokonca som teraz začala brať tekvicový olej s jódom, tak uvidím, či to pomôže, vraj to môže aj vyliečiť štítu žľazu, tak vám dám vedieť
určite sa mojej novej doktorky spýtam, či to mohla byť príčina potratu, naozaj sa mi zdá, že ten môj doktor ma zanedbával, mala som kopec príznakov /tlak, odpadávanie, triašky/ a on stále, že za to štítna nemôže

vifinka
17. jan 2010

ja mam staru dr., taka pani hadam 95 rokov moze mat...a ona, ze nie som vazny pripad, len treba stitku trosku podporovat...ale skusim najst nejakeho lepsieho dr., lebo tato dr. nie je nic moc... 😒 uz som si na zajtra dala reminder, skusim nieco vyguglikovat

moniquie
17. jan 2010

beak :
no o štítnej žlaze ste tu už popísali, že môže byť občas problém aj v tom :
ja by som tiež chcela vedieť či ju mám ok, akurát tuším minulý týždeň tam bola moja mamina, ale že nemôžem tam ísť pokiaľ nemám odporúčanie,,

sú nejaké príznaky ak ju človek nemá ok ?

a ty pekne len daj doktorovi do tela,, nech vie že to netreba robiť jak na húpačke .. teda ked ho zastupovali ako píšeš

vifinka
17. jan 2010

ja ziadne priznaky nemam - chvalabohu, na stitku sme prisli uplne nahodou, kedy maminej sestre diagnostikovali cukrovku, chodila na vsetky mozne vysetrenia a tak si dr. pozvala vsetky zeny v rodine a bum, vsetkym naordinovala euthyrox

moniquie
17. jan 2010

no mi v rodine máme tiež cukrovkárov,,
hadam nám niečo zistia .. a to nejako súvisí so štítnou žlazou ?

vifinka
17. jan 2010

moni - neviem, nemam nic nacitane, ci to ma/nema suvislost s cukrovkov 😕 mozno to bola zhoda nahod, lebo ona chodila po vsetkych moznych vysetreniach

moniquie
17. jan 2010

no musím sa nato niekoho popýtať,

práve som dopila bylinkový čaj na plodnosť aj ked ho nepotrebujem
ovulujem jak bláznivá 🤐

vifinka
17. jan 2010

ja som dnes zacala s alchemilkou, dufam, ze ovulka pride 🙂

moniquie
17. jan 2010

alchemilku mam aj ja tom mojom čajíku ..
síce to nechutí ako ovocný čaj čo ja moc mám rada, ale prežijem to , neni to ani zas také odpudzujúce

tuším dnes všetky kočky víkendujú, či sú po návštevách ako píšu 😨

beak
17. jan 2010

ja sa síce liečim na štítnu už dlhšie, ale keď mi počas tehu robila gynekologička bežné testy, hneď si všimla, že mám zlé výsledky a pýtala sa ma, či berem lieky, takže asi by na to aj vás upozornili
moniquie, rozhodla som sa zmeniť lekára, takže teraz idem po prvý krát
..pre desiatimi rokmi sa u mňa problémy prejavovali aj nepravidelnou MS, vtedy ma gynda poslala k endokrinológovi a keď som začala brať lieky, tak sa to upravilo
cukrovka....neviem či to s tým súvisí

moniquie
17. jan 2010

mne zatiaľ gynekolog robil len prýv odber krvi, a povdal že je všetko ok, citoval rôzne veci, no kto sa v nich vyzná, musím si to začať písať asi ,,

a o dva týždne ideme na tú genetiku, takže tam zistia viacej ako všetky píšete, som plná očakávania,
a už teraz si plánujem čo a ako ..
vo februári chcem začať femibion užívať, a hadam v marci budú výsledky testov , a to by som už chcela skúšať s mm či sa zadarí,,

vifinka
17. jan 2010

radsej si pojdem dat stitku prevetrat, to je to najmenej, co mozem urobit 🙂 tak snad bude vsetko v poho 😕

moniquie
17. jan 2010

nie že snáď, ale aj fakt bude všetko ok 😵

beak
17. jan 2010

u mňa je asi tá štítna posledná možnosť, pretože zatiaľ mi nič nezistili, niekedy mám pocit, že by som radšej vedela, že v niečom je problém
..ináč baby, pijem s mm červené vínko, už druhu fľašu, tak sorry za preklepy

vifinka
17. jan 2010

beak - nazdravie 🙂 my sme si vcera dali do tela 🙂 rano ficim do prace, takze dnes iba cajikujeme 😀

moniquie
17. jan 2010

vínečko červenéééé nooo to vie zamútiť hlavu,, ešte že ja nemusím ..
račej si idem naliať vaječného likéru, ešte zostal z vianoc 😀
a konečne si hadam aspoň dnes v nedeľu pozriem nejaký film dobrý ..

takže sa lúčim ,
ahojte