icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
18. jan 2010

ahoj, uz sa bliiiizi /ms/

cukruska1920
18. jan 2010

kedy ?

trinitka87
18. jan 2010

vidim to na zajtra uz

cukruska1920
18. jan 2010

tak ti posielam aj moju..ja ju nechcem 😀

trinitka87
18. jan 2010

beriem, aspon prezijem dve naraz...o mesiac mensie cakanie na babo

cukruska1920
18. jan 2010

ok...tak ja ti dam moju.... tak chytaaaaaaj....a ja uz nedostanem 😀

trinitka87
18. jan 2010

nooooo uz mam 😉 😉 😉

cukruska1920
18. jan 2010

juhu..takze ja budem mat // 😅

trinitka87
18. jan 2010

nic nieje nemozne.....
dnes sme tu tusim len my dve

cukruska1920
18. jan 2010

hej..vedieme dialog 😀

trinitka87
18. jan 2010

no ale aspon s rychlostou to tu je uz lepsie.
ja to striedam tu a facebook + tv pozeram

cukruska1920
18. jan 2010

ja tiez...zato mi to tolko trva...pozeram 112 ale ked skonci idem spat

trinitka87
18. jan 2010

no ako to tak vidim pojdem aj ja spat. v tv uz nic poriadne nepojde.
prajem dobru noc

terezkami
19. jan 2010

Ahojte baby, super tema som si to tu trosku prezrela 😉 😉 😉 😉 . Takze nieco o mne: ja som minuly rok v auguste mala MA a teraz sa uz dva mesiace snazime s manzelom o mimi. Tak dufam, ze to coskoro pride. Inak sest dni mi meska takze sa tesim. Sice uz som sa dotesila lebo som si robila dnes tehu testik a iba / ciarka. Takze neviem. Este stale si robim nadej. Nic ine mi neostava iba cakat.
Prajem tejto teme vsetko dobre a vam baby po tom co ste si uzili tazke dni ako ja prajem len velastasticka a male fazulky v brusku 😀 😀 😀 😀

ivanap6
19. jan 2010

ahoj terazka,
tak už snažite? paráda. ale dost dlho ste čakali, bodaj by mrcha neprišla a na na teste // nech tu máme aspoň dve tehulky 🙂

trinitka87
19. jan 2010

caute baby 🙂

ako sa mate??

lu.lu.
19. jan 2010

ahojte 😎

som tu vcera nebola, nieco sa stalo s nabijackou od lap topu, tak som musela dnes novu kupovat 😠 ....

janirea- myslim dnes o 12 na teba, to uz ms za chvilocku, isto si nervozna, ze? ale istotne bude vsetko ok...hned daj vediet 😵

janga- super, cysta je fuc, tak mozno sa aj tento mesiac zadari 😉

xpetkax- dalsia tehulka, juuj,gratulujem a uz aj srdiecko, to je super- v kolkom si tyzdni?

terezkami- este nic nie je stratene 🙂

ivanap6
19. jan 2010

baby, včera sme mali to stretnutie s beak a prišli ešte dve kočky z témy Potrat v 31tt, bolo fajn, vymenili sme si skúsenosti a posťažovali sme sa na "život". Boli sme do jedenástej, frajer mi už vyvolával že už by som mohla aj domov prísť 😅
Tak snád zorganizujeme dalšie stretko aj vo väčšej partii a možno aj s bábätkami v brušku 🙂

trinitka87
19. jan 2010

jeeej tak to je pekne ze ste sa takto stretli aj nazivo 🙂

ivanap6
19. jan 2010

jej xpetkax až teraz som si všimla, tak to už máme dve tehulky isté 🙂 paráda

lu.lu.
19. jan 2010

este sa vam musim pochvalit- vcera som volala na sk, mojmu gynekologovi- a vysledky cytologie su uuplne v poriadku a aj HPV vysoko aj nizkorizikove su negativne, tak som moc rada 😅 ....povedal, nech sa hned za nim zastavi,ked budem doma, ze mi da ten duphaston a k. listovu- asi nejaku silnejsiu...

trinitka87
19. jan 2010

ano lulu, kys. list. na predpis je o nieco lepsia nez volnopredajna.

ivanap6
19. jan 2010

lulu a vírus HPV skúmajú vždy ked robia cytologiu, alebo treba o to požiadať??
ja som bola na cyto minulý týždeň a čakám na výsledky

lu.lu.
19. jan 2010

trinitka- myslim, ze ta na predpis je 10mg 😕

iva- nie, nerobia to vzdy, ale pretoze ja mam "ranku" na krcku maternice, tak mi lekar robi aj castejsie cytologiu, aj HPV 🙂 ....ale myslim, kebyze poziadas, tak by ti mali urobit test na HPV 🙂

ivanap6
19. jan 2010

ale to by tom musela ísť znova na cytológiu, nie?? a na ňu som bola minulý týždeň 😒

lu.lu.
19. jan 2010

cytologia a HV testy su nieco ine, aj ked oba sa beru z krcka, skus zavolat lekarovi, co ti na to povie 😉

ivanap6
19. jan 2010

oki, dakujem. Moja dr.ale nebude nadšená, lebo stále niečo chcem, ale čo už

trinitka87
19. jan 2010

lulu veru neviem aky je v tom rozdiel o kolko je lepsia, ale tusim sa opytam dr co mi povie

velvet26
19. jan 2010

ahojte babule..
no vcera som sa k vam uz nedostala, pozerala som pidihajzlika..a jednak nam aj vypadol net...asi napadalo vela snehu.. 😀
predovsetkym blahozelam xpetke...krasne, dalsia tehulka...velmi ti drzim palceky...

som zvedava na janirejku...dufam, ze je vsetko v najlepsom poriadku a coskoro sa nam ozve, aby sme sa mohli tesit s nou.. 😵

ninockaskv
19. jan 2010

ahojte, prisla som vas kuknut.. v mojej domovskej teme su vsetky babulky s mrnuskami cerstvymi doma, obcas to je riadna depka.. 😅

ako sa ma janirea? tehulkuje o dusu? 😀 a nejake nove tehu? moc som vas dozadu necitala.. ak nie teraz, tak verim, ze postupne sa tu nejake objavia 😀