Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
veru je nas tu naozaj dost 😀
my sme rodili v septembri, takze len tak vlazne asi od novembra.. ale kvoli nepriechodnym vajickovodom nasou sancou je akurat CAR 😅
no ale pekne to zacina.. hlavne nech to uspesne dotiahnu dokonca 😵
ninocka, ja som citala na inej stranke raz tvoj pribeh a aj som si pri nom poplakala...je mi to velmi luto...
velmi ti zelam a zo srdca prajem, aby sa vam babatko podarilo co najskor a mozno sa stane zazrak a bude to prirodzenou cestou...hm... 😉
ahojte dievcata ako sa mate?
mame najaku novu tehulku?
ahoj snazilka, xpetka je nova tehulka, nechodila sice az tak casto medzi nas,no je nasa... 😉
ahojte, aj ja som tu 🙂
cakam na spravy od janirejky 😕
Caute kocandy! jaxamate?
ivanap6 - vysetrenie na HPV sa robi len ak su zle vysledky z cytologie, resp. ak je nejaky problem s tkanivom ako spominala lulu
lulu - chcela som sa spytat ci ta este bolia prsia od tych femi kvapiek, ja ich beriem asi tyzden a tiez mam prsia trochu bolave, a to mam uz po MS...
velvet
tak to je skvela sprava .... jasne ze je nasa 😵
xpetka
GRATULUJEM a vela ZDRAVIA 🙂
velvet.. no, neostava nic ine iba dufat.. tou prirodzenou cestou som to vzdala, ale som ochotna aj dusu diablovi upisat a je mi jedno akym sposobom, hlavne nech mame doma zdraveho maluska 😔
dufam, ze sa nam to tu krasne rozbehne a ze ten hnusny prekliaty rok 2009 skoncil a tento bude nas a stastny 😵
zuztek- no mna prsia zacali boliet asi tyzden po zacati uzivania kvapiek a to som mala este 2 tyzdne do menzes 😕 , ale po menzes to prestalo a teraz som v strede cyklu a zatial nebolia, tak mozno si len telo zvykalo.... dam ti vediet, ked sa to vrati..
ninocka....drzim ti vsetky palce co mam, aby sa ti to podarilo... 😉
niekto sa pytal na tu ovulku, ze budem mat, hej vychadza mi cca. na buduci pondelok, tak budeme keksikovat cez vikend od piatoku do utorku budeme v jednom kole... 😀 aspon teda dufam, ze budeme..hadam do toho nepride nejaka choroba ale hnacka...ako mal minuly vikend.. 🙂
vsak uvidime, ovulu si citim kedy ju mam, tak potom to este poistime...
inak, ja si pocitam plodne dni cez stranku www.baby-web.sk...ale to som uz pisala pred casom, je to dobra stranka ak nepoznate skuste mrknut...
velvetka na tu ovulku som sa pytala ja 🙂 ja si ju pocitam z http://www.merenibt.xf.cz/form.html Som si hovorila, ze teoreticky by sme mali ovulkovat narovnako 🙂
ja si meriam teplotu, teda 1x od zaciatku cyklu...dnes som nemala este alchemilkovy cajik, doma si musim urobit.
zajtra ma mm narodeniny, musim este vymysliet nejaky pekny darcek...hold // to nebudu 😕 ako som povodne planovala 😠
ahoj ninocka, vítam ťa v tejto optimistickej téme a teším sa, že si tu 🙂
baby...janirea sa neozvala??? 😖
ahojte, už som doma, síce mám kopec roboty ale musím sem na chvíľu kuknúť, už mám suchoty
ahoj ninocka
ahoj cukruska, ako sa máš?
ahoj bei...dobre a ty?
ivi, beak .. ahojte.. prisla som vas kuknut.. v mojej temicke su vsetky s babatkami doma.. obcas to na mna dolahne 😀
beak nepracuj tolko, mysli na work-life balance.. my na to mame normalne skolenie v praci 😀
celkom to ujde, len do roboty sa mi nechce chodiť 😠
včera sme mali v Ba stretko, zopár báb z koníka, bolo strašne fajn, som prišla domov o jedenástej
máš aj malého tehu tušáka, alebo zatiaľ nič?
bei..hej? a kde ste boli? tusaka mam ale neviem ci to staci 😀
stretli sme sa v peržalke, v red cafe /nám. hraničiarov/, dúfam, že dáme aj stretko v nitre alebo trnave, ako baby spomínali
ja to tvoje otehotnenie prežívam tak, ako keby som ja mala byť tehotná, tuším už nie som úplne kompletná, ale moc,moc,moc ti prajem, aby sa to podarilo 😅
velvet, vifinka - aj mne vychadza ovulka na buduci pondelok, ale este sa bojim pokusat osud... predsa este len jedna MS bola 😕
lulu - som zvedava na cyklus, ako to tie kvapky ovplyvnia... zvykla som mat dlhsi, 30-35 dni, tak uvidime...
ahoj bea, veru nepracuj toľko 😉
ja mám vo štvrtok jeden hrozný pracovný pohovor, celý v angličtine, už teraz mám guču v hrdle, bojim bojim
cukruska a kedy testuješ? tuším si chcela dnes, či zajtra? nás nenapínaj 🙂
bei...dakujem dakujem dakujem.... 😉
ivi, neboj.. sama uz vies, ze su aj horsie veci, tak naco sa zbytocne stresovat.. a ked ta nezoberu, tak ich chyba.. nebudu vediet, aka si sikovna 😀
veru tak, musím to brať s rezervou, oni prídu o dobrú pracovníčku, hihi, ale nie, asi mi to sebavedomie chýba, však nič horšie sa stať už nemôže...
ivi...bud zajtra alebo pozajtra
cukruska moc moc držím palce, potom by si ani do robotky nemusela ísť a chodiť po pohovoroch ak budú //
idem od vás babulky, môj drahý sa ide ihruškať na PC 😠 ale večer nakuknem

ahoj ninocka..
jasne, vitaj medzi nami... 😉
zatial mame tehulku janierjku a xpetku...ta je tiez cerstva, mrnus ma 3 mm... 😵
ale sme tu viacere, co sa zacnu snazit a aj sa snazia, tak hadam nas bude coskoro viacej..
a ako ty...ako dlho sa snazite?