Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no ivi, pozdravuj drahého a mohol by ti kúpiť notebook 😀
cukruska, ste už komplet presťahovaní do NR alebo sa ešte občas objavíte v blave
ivi..no ved to ale nepredbiehajme
ahoj baby 😎 ako sa máme? je tu ešte niekto?
ahoj micicka
ahoj beak! ako sa máme? no ja dnes hrozne hlava ma bolí od včera, teraz je to už trošku lepšie, ale ráno katastrófa, niekoľko tabletiek som pojedla a nič nepomohlo 😠 aj do práce som išla neskôr, že si trošku pospím a nič nepomohlo ☹
bea...uz sme komplet...do blavy pojdeme uz ked tak tak len na vylet
ahoj mici
ahoj cukruska. čítam, aký nátlak sa tu na teba už vyvíja 😉
už mám termín na tú hemato - až 24.02., ale nevadí, ževraj by tam nemalo byť nič strašné, a idem k Šimekovi.
micicka, ja mávam občas migrény a doktorka mi predpísala lieky, ktoré aj zaberajú, ibalgin mi väčšinou nezabral
no sem s nimi, ako sa volajú? lebo mne už toho moc nezaberá ☹ ibalgin nemôžem, lebo mi robí zle na žalúdok a väčšinou mi je aj na grcanie a to by ma potom zabilo. pár krát mi zabral nalgesin´s, ale v poslednej dobe ani to.
ahojte babulky,
konecne som sa k vam dostala,,,mali sme este navstevu, ale uz mam klud
tak dnes u dokyho,,,,sme v 7 tyzdni,,,mame 6 mm a uz aj srdiecko, co ma aj velmi prekvapilo, ale doky potvrdil akciu srdiecka, aj mi ukazal maleho krpčeka 🙂 ,,,len mame aj hematom pod bublinkou, tak dufam, ze ta sa vstrebe a bude dobre, povedal, ze zatial je vsetko v poriadku, tak som sa odvazila dat aj do pasu tt.
zajtra idem este ku svojej gyndoske, dnes som bola ako zaseknuta, som sa nestihla a zabudla aj vselico popytat, ked som videla mrňúska, tak zajtra bude snad viacej casu
pekny vecer
mici...a co ti vyslo?
jani..super...gratulujem 😵
ahoj janirejka, no myslela som dnes na teba 😉
gratulujem, to je super správička, veľmi sa teším s tebou 🙂 tak vám prajem, aby to takto pokračovalo aj ďalej 🙂
juj aká som rada, takéto dobré správy potrebujem 😀
cukrus ešte neviem, 24.2. idem len na odber. ale keď mi robili genetiku, tak tam vyskočili nejaké nezrovnalosti a teraz na hemato majú povedať presne čo to je, takže neviem vôbec nič. ale budúci týždeň idem gyndošovi, tak sa aj jeho popýtam, ale tá jeho sestrička mi povedala, že oni to, čo ja mám zle, vôbec nedávajú vyšetrovať.
mici....nimesil - je to prášok, síce slabší ale aspoň ho nevyvrátim, potom druhá fáza je quarelin a najsilnejší je cinie, všetko je to ale na predpis
janirea, gratulujem
caute baby 🙂
janirea gratulujem 😵 😵 😵
beak v akej suvislosti si pisala o prasku nimesil? 😅
nimesil nepoznám, skúsim si dať predpísť a vyskúšam, quarelin som neskúšala, to brávala moja babka. a cinie som skúšala, ale vôbec nezabrali ☹ skúšala som aj čípky na migrénu, to tiež bez účinku ☹
dakujem 🙂
teraz sa uz len dopracovat do uspesneho konca a budem rada, ked ma budete nasledovat 😉
ahoj trinitka, dávam si ho keď mám migrény a zatiaľ mi vždy zabral
ahoj trinitka, riešime tu migrénu 😠 ja som ju zdedila po mojej mojej mamine! momentálne sa s ňou trápim od včera
mici a co ti vyslo zle?
jani..hod trosku viruskov 😅
aha, lebo tiez som brala nimesil ale nie pre migreny ale dostala som od ortopedicky.
cukrus zle mi vyšlo: HB-GACE Angiotenzin a HB-FXIII
cukruska, uz je tu, presne ako som vcera predpovedala /ms/
a mam aj tu tvoju 😉
trinitka tak gratulujem k ms, myslím, že si ju chcela, že?
ano,uz bola dlhoocakavana 🙂 a uz nech je aj po nej a potom sup k dr
janierejka gratulujem 🙂
micicka - to ti zistili z genetiky? alebo az na henatke?
hematke (som chcela napisat)
zuztek zistili to z genetiky a teraz by som mala ísť na hemato.
genetiku mi totižto dala urobiť známa cez jej ambulanciu, a teraz by som mala ísť na hemato.

ahoj ivi, však sa mi nechce robiť, radšej čítam koníka 😀
neboj, pohovor zvládneš a keď sa nezadarí teraz, tak určite nabudúce