icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

alice107
2. jan 2013

@kvietocek7 mna nezaujimaju bulvarne ´´zvasty´´.ale realita a ta hovori jasnou recou.ale pochopi ju len ten,co ma trosku pravneho vedomia a vie realne uvazovat. 😉 takze tebe neuskodi aj jednodenho a druheho viac absorbovat a hned uvids ako to je v skutocnosti´´moja pekna´´. 😀

kvietocek7
2. jan 2013

@alice107 nikto tu nehovori o bulvare, tu ide o ''PRAVDIVE FAKTY'' o ktorych ty velko vies 😝 smola ale je to tak, lebo kazdeho o tom cely cas presviedcas. Ja pravne vzdelanie mam, ale sa tu s tym nevytahujem. A ak sa ti paci pomenovanie ''moja pekna'' tak si ho aj nechaj 😀 😀 😀 😀 lebo to aj na teba sadne 😝 😀
a tu realitu, ktoru spominas pomenuj presnejsie, aby sme to jasnou recou pochopili, co vobec chces povedat.
Tvoje trvdenia su blud a zvast -dovolim si to tvrdit, pretoze ''DETI SU DOMA NA Slovensku''
tak o co ti tu v poslednom rade ide?to som este nezaregistrovala 😕

alice107
Odpoveď bola odstránená
kvietocek7
2. jan 2013

@alice107 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monnaa
2. jan 2013

@kvietocek7 - aj mňa osoba , ktorú radšej nemenujem, neskutočne irituje, ale však my vieme svoje, no nie ? 🙂

Presne tohto som sa bála, že teraz sa do prípadu začnú obúvať takéto osoby kvôli tomu, že Ivana ostala v UK .

alice107
2. jan 2013

mna prekvapuje,ze niektori pisatelia nechcu pocut ci citat realnu pravdu ale skresleny obraz o veci. 😕

kvietocek7
2. jan 2013

@monnaa presnee ako pises, len pravda je taka,ze aj kedby Ivana prisla aj tak by nieco media a ziskuchtivy nieco vymysleli, takze mi pripominaju british SS, lebo aj ony maju len ''zle umyly''. Tak ci tak by bolo zle 😝 ci by prisla na SK ci nie a o tom niet pochyb..

bodka70
2. jan 2013

@alice107 , nezabudni za svojimi "faktami" napísať frázu "TO MI VER" , objektívnejší fakt už fakt nemožno napísať 😉 😀 😀 😀 😀

saranata
2. jan 2013

239 strana a mna stále udivuje , že tu s jednou osobou stále niekto komunikuje 😕

@alice107 tá reálna pravda je akoze od teba hej? tak mám pocit , ze tu pravdu tu propaguješ už dostatočne dlho na to , aby si kazdý urobil svoj vlastný úsudok k danej veci nie? žeby čas skončit?

alice107
2. jan 2013

@bodka70 co mi to pises za nezmysly?fat je ze boorvym boli odnate deti,
maju zakaz vycestovat zVB/co som uz neraz pisala/ a co uz musela potvrdit aj pani studencova,ked to uz bolo zjavne. takze o com chces vlastne polemizovat prosim ta?

natas4
2. jan 2013

@alice107 cicuska ty budes riadne prekvapena, ked onedlho pricestuje Ivana na Slovensko 😀 😀 😀

zuzana581
autor
2. jan 2013

Sa divím, že stále reagujete na to isté...

Len pre vysvetlenie primitívnych reči pseudoprávničky: Ivana mala zrušené rodičovské práva, keďže sa SS bezdôvodne rozhodla dať jej deti na adopciu.. preto nemôže samozrejme v UK dostať svoje deti do opatrovníctva.. A ona nemá súdny zákaz vycestovať. Ona dala príslub, ako obetu pre svoje deti. Ale také niečo robot, čo sedí za PC a ťuká do klávesnice v živote nepochopí!!!!!

A kašlite už na ňu.... OK???

natas4
2. jan 2013

@zuzana581 ale spravila mi den veselsim 😀 😀

bodka70
2. jan 2013

@alice107 , ja a nezmysly? Takmer za každým svojím príspevkom je vetička "to mi ver". To je neodškriepiteľný fakt, či? 😉 😎 😎 😎 😎

ja som sa vo svojom príspevku o Bóorovcoch ani nezmienila, takže to čo píšeš, že o tom ja viem či neviem, je len tvoja domienka,či?

ale OK, ja som veľmi dobre pochopila na čo narážaš. Britský súd je podľa teba objektívny a teda ak niekomu jeho rozhodnutím odoberú deti, je na to objektívny dôvod. Problém je, že tento "fakt" vieš tzv. dokázať len poukazovaním na akési právne povedomie, na tvoju vraj súdnu prax tvrdením, že je to tak a vetou "to mi ver". 😉 .

kvietocek7
2. jan 2013

@natas4 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veru tak,ked pricestujeeee 😀 😀 😀 😀 😀 ani pravne vzdelanie jej nepomoze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alice107
Odpoveď bola odstránená
mamutka
2. jan 2013

myslim, ze kazdy ma rovnake prava, aj slecna s povedomim moze zalozit vlastnu diskusiu na temu "chcela som byt pravnicka" mozno by sa aj niekto pridal, mozno by aj nekajy ten "like" obcas mala. musi sa citit strasne opustena, ked si chodi po pozornost stale niekam kde trieska dve na tri. dost polutovania hodne. Keby sa britska strana nesekla, asi tazko by nejaky pan podnikatel zacvakal kvalitneho pravnika, ktory to napokon dobojoval. Ale hold to bol pranik, ktory aj za nieco stal, nie ako tuna slecna "som samy komplex"...

mamutka
2. jan 2013

a ze Ivana este neprisla domov - to chape kazdy, kto ma nejake IQ a k tomu aj nejake EQ.... potrebuje sa odhlasit zo zamestnania, z institucii a pod. A kedze sa navrat deti na SK posuval, nikomu nebolo jasne kedy a ci vobec pojdu, tak sa pochopitelne nemohla poodhlasovat dopredu....... nie je to clovek co kona zivelne, ide pekne podla pravidiel... aj preto sa tak dlho trapila bez deti. Keby mala vtedy aj ona sancu ujst s nimi, tak ich nestrati ani na den.

kaja73
2. jan 2013

http://www.gloria.tv/?media=373242 viem ze ste to mnohe uz videli,ale mozno si to pozrie aj niekto kto to este nevidel. 😖 a vehementne utoci na rodinu Boorovych-teda Ivanu.

nika82
2. jan 2013

@mamutka a este aj socka jej zatial nepovolila navrat na Slovensko

jennifer0013
Odpoveď bola odstránená
bodka70
2. jan 2013

@alice107 , už ti veríííííííííííííííííííííííííííííííím 😉

kvietocek7
2. jan 2013

😀 😀 😀 😀 😀 yupiiii!!! tak teraz to davali na joj spravach:
maly Samko ''Hello cheese'' 😅 😅 😅 no a pozdravili maminu cez skype, ktora dnes mala stretnutie s manazerkou v praci,zbali kufre a bye bye anglicko na veky vekov 😅 😅

ak ste nestihli pozrite si neskor v archive 😉

slavka1212
2. jan 2013

zdravym vsetkych ...aj nam sa to podarilo a ideme domkov na slovensko .....rozhodnutie mame uz asi tri tyzdne ale pasy dali respektive dorucili divnym sposobom az dnes ...ale su to nase pasy takze sa ide domov .....tesim sa ze nemusime utekat a ze mam deticky pri sebe ....dakujem vsetkym za podporu

eaka
2. jan 2013

@nika82 Aj tak nechápem, čo má čo ss kecať do jej práva na voľný pohyb...však nie je ani odsúdená ani zavretá ani nič...to oni jej teraz ako zakážu návrat do vlasti? fakt nechápem..ale hlavne, že sú deti aspoň u babičky..

sirinka
2. jan 2013

@slavka1212 gratulujeme slavka!!!

nika82
2. jan 2013

@eaka nezakazu ale ze nemoze ist hned snimi

eaka
2. jan 2013

@nika82 ouki douki, sú také rôzne info..že sa v tom človek stráca..

monnaa
2. jan 2013

@slavka1212 - no to je super správa , moc sa teším s tebou, ďalšia zachránená rodinka 🙂

zuzana581
autor
2. jan 2013

Kopirujem
http://www.facebook.com/DariusHaraksinTVJoj/pos...

Dárius Haraksin TV JOJ

Ako to napísať. Úspech, ktorý sa podaril, je úspechom nespočetného množtva ľudí. Nedá sa poďakovať každému menovite, ale dovolím si aspoň takto: 1) superbabka s Ivanou, - bez podpory svojich priateľov by sa utopili v žiali, 2) Andrea Cisárová - bez podpory ministrov Lajčáka s Richterom by sedela doma, 3) VEREJNOSŤ a naši "Facebookkamaráti" - niektorí po nociach makali, aj keď to "nemali v náplni práce, ako my", 4) TV JOJ - bez podpory kolegov a nadriadených by nebolo ani jednej reportáže. ALE: treba si uvedomiť, že to nieje zásluha LEN 1) alebo LEN 2)... atď. Martinko a Samko sú doma práve preto, že bolo aj 1), aj 2), aj 3), aj 4). Nebyť všetkých štyroch, neboli by doma. Preto ĎAKUJEM VŠETKÝM. Mal som potrebu to napísať, aby tu (ako to už na Slovensku býva) nevznikali snahy nájsť pachuť niečoho negatívneho na ohromnom víťazstve, ktoré sa dosiahlo..