icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

zuzana581
autor
1. okt 2012

@aliza ty v tom nevidíš súvis s krádežou toho malého?

sarifa
1. okt 2012

@sendy182 ale preco by isli rodicia k lekarovi kvoli modrine alebo opuchu po ockovani? ved vsetci vedia ake vedlajsie ucinky mozu nastat.

ivka2903
1. okt 2012

@bibio Ja nie som na FB, tak neviem..Ale je to postavené na hlavu!!! Otec, lajk, má dokázať pre súdom a pred odborníkmi, že jeho dieťa trpí nejakou chorobou, v dôsledku ktorej malo 21 fraktúr???? Keby bol vyštudovaný medik, tak nepoviem ani pol slova.. ale takto??? veď to je jasné, že ho na tom súde budú chcieť zotrieť argumentmi odborníkov, na ktoré bežný človek nemá šancu reagovať!!!!

aliza
1. okt 2012

@zuzana581 ved to hovorim, ze pokial nie je zaujem o dieta , tak sa to aj presetri a ak sa nic nedokaze, dieta ide domov, ale ak ten zaujem je, tak netreba ani dokazy, nic, hned sa to uzavrie ako tyranie a dieta ide prec

irriss
1. okt 2012

Pred par minutama jsem dostala zpravu od Slavky...pozadala mne, abych Vam napsala ja...
Je zasypana postou..je zasypana celym dneskem..nabira silu spolecne se svou rodinou, coz znamena, ze jsou spolu a vsichni... 😉

sarifa
1. okt 2012

@zuzana581 vzdy mas narok aj na second opinion ,preco tyto rodicia si neziadali oto?

aliza
1. okt 2012

@irriss vela nam to sice nepovedalo, ale hlavne, ze su spolu a zostava len dufat, ze uz im nic nehrozi

zuzana581
autor
1. okt 2012

@sarifa asi nemajú nikoho kto by im poradil, neviem..

ivka2903
1. okt 2012

@irriss to je super správa!!! Teraz len dávať pozor na celú rodinu, aby hlavne neurobili nejakú banálnu chybu, ktorej sa SS chytia, ak ich náhodou majú na muške!!! Ale dúfam, že nie!! Odľahlo mi, že sú všetci spolu!!!!

sendy182
1. okt 2012

@sarifa no napríklad ja som šla s 5 roč. synom lebo mal reakciu akú dovtedy po očkovaní nemal..........sčervenelo mu miesto v pichu a trocha napuchlo...........ani som neverila že môže byť zlá vakcína.........keďže takéto komplikácie mali aj ďalšie deti očkované tou istou s tým istým číslom...............všetkým nasadili atb............mali 10 cm červený kruh na nožičke

irriss
1. okt 2012

@aliza
Ja si osobne myslim, ze podrobnosti o soukrome situaci nalezi Slavce...a bude to jen Slavka, ktera rozhodne o tom, co bude a nebude psat na verejne Forum...Myslim si,ze to nejdulezitejsi prostrednictvim mych radku,- sdeleno bylo.
t.j. JE DOMA se svymi detmi..

aliza
1. okt 2012

@irriss ved ja to respektujem 😉

svetllana
1. okt 2012

@zuzana581 Tie videa mi nahanaju hrozu 😖

liave
1. okt 2012

@zuzana581 to kde si vyhrabala 🙂

irriss
1. okt 2012

@aliza
Ja neznam souvislosti, jen co mi je jasne z jejich radku , ze dneskem pro Slavku zrejme NIC neskoncilo... ☹

zuzana581
autor
1. okt 2012

@svetllana majú naháňať hrôzu asi niekomu inému..

zuzana581
autor
1. okt 2012

@liave na fb v téme bez deti neodídem

svetllana
1. okt 2012

@zuzana581 Ja uz som vystresovana z toho vsetkeho. Najradsej by som sadla s deckami na letadlo a dom. :-/

jankalac
1. okt 2012

@irriss drzim Slavke vsetky palce aby tieto strasne chvile skoncili a bola so svojou rodinou .... je to sila co sa deje... nevinnych ludi terorizuju anglicke mafie... 😒

zuzana581
autor
1. okt 2012

@svetllana ja viem, že to zasa niekto použije proti mne, že robím paniku, ale poviem ti pravdu, že ani neviem prečo, ale tak hrozne sa bojím o kom ďalšom budeme čítať... ☹

aliza
1. okt 2012

@irriss no a to je to, co tu asi vsetky chceli pocut, ovplyvnene vsetkymi tymi udalostami ohladne ss, ze ci islo len o bezvyznamny plany poplach alebo sa deje nieco vazne. Ja necakam, ze tu bude slavka rozoberat podrobnosti, to nikto od nej ani nechce, len sme to s nou prezivali a v podstate sa nas to vsetky, ktore zijeme v UK, dotyka, tak preto ta zvedavost, zo strachu o nu, o dalsie rodiny, o nase rodiny...

bibio
1. okt 2012

@ivka2903 Proste dieťa v sieti ☹ A inak, podobné praktiky sú vraj aj v USA, nie som veľmi jazykovo zdatná. CPS na youtobe...

irriss
1. okt 2012

@jankalac
Napiste primo Slavce..neposilejte vzkazy pres mou osobu, prosim... ☹
Kdyz napisete kratkou zpravicku v podobe jednoho-dvou radku, urcite si vas precte.. 😉
SLAVKA JE TU S NAMI....urcite i v tento okamzik..pokud ji neco chcete rici, adresujte to primo ji...
Urcite ji to potesi 🙂 Vid..Slavko.. 🙂 @slavka1212

irriss
1. okt 2012

@aliza
napsala jsem, ze dneskem to pro Slavku nekonci ☹

bibio
1. okt 2012

@irriss bohužiaľ som cítila rovnaké, že pre @slavka1212 nič neskončilo. Keby bolo ok, napísala by sem, že zbytočná panika. Je mi jasné, že verejne už nebude písať, ale kto ste s ňou v kontakte, nech nemlčí, nech sa obráti na médiá, na štátne orgány sa spoľahnúť nedá 😠

aliza
1. okt 2012

@irriss to som pochopila ☹

ivka2903
1. okt 2012

@bibio tak ja mám dosť z tohto všetkého!!! všetky tieto prípady ma úplne rozhodili, celé dni myslím na ivanku a jej deti, slávku a jej rodinu, teraz na benjamínka a jeho rodičov.. a ono to nekončí, práve naopak, začínajú sa vynárať nové a nové katastrofické prípady kradnutia detí!!! Obávam sa toho, čo sa udeje zase zajtra, pozajtra.... A najhoršie, že týmto rodinám nikto nepomáha.. SR tvrdí, že pomôže, tak dúfam, že tak aj bude a detičky sa vrátia späť k svojim rodičom.. Je to moja nočná mora. Aj ked sa ma to bytostne netýka, stále mám pocit, že som toho súčasťou a chcem im všetkým vyjadriť maximálnu podporu! Nedokážem si ani predstaviť, čo tie rodiny prežívajú. Ved ja by som bez môjho syna zomrela!!!

sarifa
1. okt 2012

@sendy182 a kde to? na slovensku? ci v anglicku?