icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

eaka
19. sep 2012

@czechzuzanaba písali to kdesi v novinách tuším...či na nete?
no ale v Anglicku to tiež vzniklo po nejakých úmrtiach a očividne to tak šialene zle nastavili, že z toho vznikajú takého absurdistany...
na nete bol aj článok o ďalšej mamine, ktorej vzali už väčšiu dcéru, lebo, hoci rozvedená už asi sedem rokov, tá malá niekde povedala, že ju raz tatko udrel do hlavy, tak hoci sa s ním tie dve vôbec nestretávali, tak jej malú vzali a drbli do nejakej náhr.rodiny a tá furt utekala a keď ju matka stretla na ulici s tým náhr.tatkom, tak vraj totál zanedbaná a nešťastná, tak ju chcela utešiť, tak ten pako volal policajtov a keď zase ušla, tak matku nakoniec zabásli za únos... no kocúrkovo hotové...milujúci rodič najväčší nepriateľ!!!

luciask
19. sep 2012

chcela som poprosit, ak budete mat link na tu relaciu z dneska, rada by som si pozrela, len na joj nejde live zo zahranicia, ci by ste ma niektora upozornili, ak to najdete.

gajdosovam
19. sep 2012

@hajanka sila a to neboli tie deti v tedy akoze na tej dovolenke ked im bolo ublizene a to centrum chranilo aby ich nikto nevidel ze akoze na dovolenke

nicky182
19. sep 2012

@tara2 aj ja som hotova, neviem si to ani predstavit ...keby nebolo babky, bohvie co by bolo ....

nicky182
19. sep 2012

@luciask skus sledovat facebook ...mozno to tam jojka hodi ....

drobec33
19. sep 2012

Pevne dufam v tom, ze vsetky SLEPICE ktore tu spochybnovali a pravnicky mudrovali o tom, co vsetko Boorovci nevyuzili ,tento prenos pozeraju. Mam pre vas jeden odkaz, mile damy.
Boh chran vasich klientov. Ak ku vsetkym mate taky mudry pravny pristup ako ste tu predviedli, tak im ani SVATENA VODA NEPOMOZE 😅 😅 😅 Mozete sa do radu hanbit! Babina vas schovala s prstom v zadku! 🙄 Mate dokazov plnu prdel, tak sa zobudte.
A tie dokazy iba pribudaju. Slovensko sa na deti vysralo z vysoka. Ivana to priamo povedala na plnu hubu, aky je navod na vratenie deti. SLOVENSKO MA POZIADAT O ICH VRATENIE. A priamo v studiu to bolo potvrdene, ze je to tak.

svetlusska
19. sep 2012

@zeleny_cajik nevidela som to cele ale som videla ako mu zo zaciatku nalozila...to bolo super..ale aj tak im dava

natas4
19. sep 2012

do tretieho kola diskusie budu hladat debatujucich zrejme pod mostom 😅 😀 😝 babkaaaaaaaaaaaaaaaa ideeeees 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

drobec33
19. sep 2012

Baby, ja mam blizko k infarktu! To je hanba jak delo.....Haleluja nasi politici...

jolinka
19. sep 2012

@drobec33 kopirujem 😉 😉 😉 😉

a dodavam ze este tu lutujem dalsie 2 deti...deti pani Alici107

svetllana
19. sep 2012

Mna tiez az zamrazilo pri pohlade na tie fotky. A este ovela viac, ked si to stiahnem do svojej situacie, ze by som bola na mieste Ivany. A ta bezmocnost!!! Len sa prizerat, ako mi nicia deti a ja im neviem pomoct!! Boze, nie..snad sa niktora z nas nikdy nedozije takejto situacie!

hajanka
19. sep 2012

konecne aspon nieco, trestne oznamenia na konkretne mena!!!!!!!!! a vsetky! a PODME!!!!!

elvi00
19. sep 2012

rada by som ukazala v tv ten pripad,a tu fantasticku babku aj v mojej sprostej krajinie 😖

hajanka
19. sep 2012

kraaaasne, uradnici su vyhoreti!!! spravne

ivana82
19. sep 2012

ak toto, co teraz Nicholsonova povedala a aj urobi a dokaze...tak teda klobuk dolu... aaaaaaa pozrime sa v priamom prenose sa niekto vyjadril, ze nieco ako "tlacenka, rodinkarstvo, korupcia" v nasom uradnickom systeme funguje... 😠 😠 😠

hajanka
19. sep 2012

jediny clovek ktory TO VSETKO PRIZNAL!!!

strawberry17
19. sep 2012

dnesna diskusia by sa mala volat "VYHOVORKY" 😠 😠 😠

nicky182
19. sep 2012

no hadam sa nejde p. Nicholsonova rozplakat teraz ???? ospravedlnujem sa, je mi to luto ...to nech si necha ....ved o nu nejde .....tak nech sadne do lietadla, zobere deti - obcanv SR a dovezie ich domov !!!!!!

estterka
19. sep 2012

@luciask ja pozeram joj live cez net zo zahranicia 😉

nicky182
19. sep 2012

@strawberry17 presne ved vobec neriesia co maju, nech uz konecne poziadaju o vydanie deti...to ni je normalne ! 😠

eaka
19. sep 2012

tam sa nedá telefonovať??
čo ten chalanisko, čo tam vstupuje, ten je aspoň na nejakej netovej diskusii?

alice107
19. sep 2012

@digysa odbratie deti nie je trest ale OPATRENIE v zaujme deti.
trest ci priestupok patria do inej kategorie prava.porozumela si mojmu vysvetleniu? :-
ja nie som zaujata voci nikomu.ja na to nepozeram s emociami ale realisticky .
a na rozdiel od teba viem samozrejme rozlisit co je opatrenie co trestny cin a co priestupok a kde ktora kategoria patri.nic v zlom.prave z takych neznalosti ako u teba vznikaju potom mylne predstavy a interpretacie.

nicky182
19. sep 2012

@eaka sleduje facebook

stanushqa85
19. sep 2012

tak ten Lajčak ma totalne sklamal...

strawberry17
Odpoveď bola odstránená
natas4
19. sep 2012

no neviem ci si Nicholsonova nevykopala svoj politicky hrob

mamutka
19. sep 2012

@alice107 odobratie deti, ktore nie su podvyzivene, bite, ustrachane z rodicov, su cisto oblecene, s laskou vychovane - to nie je opatrenie, to je trestny cin, to je unos. a nezacni tu teraz dristat, ze kto mohol vediet, ci naozaj nie su bite - aj sprosty debil vidi, ci ma dieta kopu modrin a uhyba, ked sa k nemu blizi rodic.......... toto bol zasah posahanych extremistov a zhodou okolnosti deti zobrali rodicom, ktori pochadzaju z krajiny, kde sa na ludi sere a sere a sere - a hlavne ked nieco chcu.
a neohanaj sa tu ze si pravnicka, lebo take pravnicke rite som uz zazila, co vedia akurat hubou mlet a ked ide o krk su prec, len smrad ostane po nich.........

ivana82
19. sep 2012

@natas4 viem, ako to myslis, tiez mi to napadlo...ale naopak podla mna si ziskala aj mnoho stupencov, napr. aj mna, ak samozrejme dodrzi to, co pvoedala, ze urobi...

strawberry17
19. sep 2012

alicka by si mala premenovat nick na "papagaj" 😀

alice107
19. sep 2012

@strawberry17 este si nikdy nepocula o ochrne dat udajov a osobnosti? nie nemozes vidiet moje udaje.nemas na ne pravo .