Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@bettynka222 jasne , ano, som si aj myslela ....
@aliza 😒
aké máme svoje baby P?
@blumka V BA Ruzinove..
uz sa to tu pisalo, ze ivana je asi brmbolo... spominla 2 x pokazene auto, to sa zhoduje s tym, co pisala brmbolo uz pred rokom ☹
@alice107 Ale ak ťa zaujíma právna stránka veci, tak si v zlej téme.. Choď do nejakého právnického fora a tam to rozoberaj.. tu sme neni právničky.. nás zaujíma logická, citová, emocionálna, spravodlivá... stránka veci.. to čo sa stalo tej žene a mnohým iným je zlé, zlé, zlé, nech sa na to zákony pozerajú akokolvek.. tu s tebou nebude nikto diskutovať o právnej stranke veci.. chápeš to?
ja placem ako male dieta, to je proste neskutocne....toto sa nemohlo stat, to je zly sen... ☹ ☹ ☹ ☹ ked si predstavim seba na jej mieste, moj maly ma 2 roky, ako mal jej martinko, ked ich zobrali....mne normalne zastavuje srdce, Ivanu neskutocne obdivujem, ako to zvladla/zvlada...
@zuzana581 ale ved to je to tragicke...pravnik by nemal oddelovat pravo a spravodlivost, ale pracovat na tom, aby sa dostali na jednu stranu, pokial sa niekde rozisli... A nemal by si vyberat, na ktoru stranu sa postavi...
@sunnysummer Brmbolo pisala ale o inom "postupe" odobrania deti..Tam bolo nieco s rodnymi listami ci co. Nepamatam sa presne..:-/
a p. "Nikolsonova" zase o com toci ????? nech nechaju hovorit Uvanu ....
@svetllana nie nie, ona varovala inu mamicku ktorej odobrali rodne listy, nech si dava pozor a opisala svoj pripad.
pozor blondina ide...
boze, dviha mi tlak 🙄
@evkasus 😀
no len aby nieco povedala.... 😒
@nicky182 vsetko by bolo ok, co hovori je pravda, ale kde (dpc) bola ako statna tajomnicka mpsvr? Vtedy som od nej nepocula nic... A vyhovorka, ze jej to nejaka uradnicka neposunula 😅
baby a Ivana písala o svojom probléme na koňa pred rokom?...nemáte niekto link?
citam si vas, citam, k teme sa už nebudem vyjadrovat, len že drzim prsty..mamine aj jej detom...
ale chcela som napisat nieco ine...co nepatri do tejto temy, ale patri to k tomuto problemu..sudnictvo versus ochrana prav dietata..u nas na Slovensku.......neviem, ci si spominate na pripad, policajta obvinili ucitelky z materskej skolky, ze sexualne tzneuziva svoju dcerku..muž je už minimalne 2 roky vo vazbe, prepustili ho zo zamestnania, matka musi robit po nociach / a je pritom na strane otca, lebo BOLI NORMALNA FUNGUJUCA rodina/ aby zaplatila hypoteku..je z nej troska, a avyriesenie v nedohladne...BUD je vinny a nech sud konecne rozhodne a on si odpyka trest ALEBO je nevinny..a niekto niekomu zobral detstvo a uplne zbabral rodinny zivot
@alice107...ked sa venujes tomuto oboru..sledujes aj tento pripad?? poznas fakty?? preco to tak strasne dlho trva???
alebo to natahuju tak dlho, lebo nemaju voci nemu padny argument???? nevviem, pytam sa, nestojim na nicej strane..len ma mrazi z toho, že si napr. hocijaka teenegerka može vymysliet hocico na hociakeho otca rodiny a potom cela rodina za to pyka??? LEBO SUDY......... 😔
@zeleny_cajik hmmm, no co na toto povedat ....mna by len zaujimalo co VSETKO sa este "neposunulo" ... 😠
Bacha, intelektualni oblouk 😀

@nicky182 hmm to moze, ale bude musiet svoju nevinu dokazat, ak v tom bol priamo zainteresovany. Co teda bol, ak sa nemylim..