Biochemické a možné zmeny v tele
Ahojte. Skoro koncom decembra 2022 som mala po skoro týždňovom meškaní menštruácie pozitívny tehotenský test a následne o pár hodín som dostala veľmi silnú menštruáciu, kde som si myslela že skončím na pohotovosti. Myslela som, že test bol falošne pozitívny, ale predpokladám, že tu prišlo k biochemickému. No tu prišli problémy. Odvtedy mám nepravidelnú menštruáciu s veľmi meškaním a dosť časté pobolievanie podbruška, či krvavý výtok mimo menštruácie alebo aj mimo ovulácie. Odvtedy som bola u lekárky na ročnej prehliadke niekedy v marci, kde robia testy na choroby a aj som jej zabudla povedať o tom decembri. Ale je možné, že tieto problémy, prípadne zmeny čo mám odvtedy môžu byť zapríčinené práve tým biochemickým? Má niekto skúsenosť žeby sa s ním dialo niečo práve po biochemickom?
Kedysi ženy,keď mali "biochemické tehotenstvo",tak mali len silnejšiu MS a neriešili. Pochybujem,že par týždňové tehotenstvo ti urobi takéto výkyvy. Takže šup opäť k lekárne a nezabudni na to najdôležitejšie. Lebo od decembra dlhá doba.
@nelca0510 ja som s lekárkou riešila tieto problémy, aj to krvácanie mimo menštruácie, bolesti aj všetko. Zakaždým mi povie, že je to normálne. No mne sa to nezdá normálne

Ešte sa opravím. To krvácanie mimo som mala 2 max 3 mesiace po tomto incidente. Teraz už 2 mesiace je kľud.