icon

Boli ste na potrate hneď po zistení tehotenstva?

9. máj 2021

Ahojte...
Viem ,že je to nejak zvláštne ale predsa sa idem trošku vyrozprávať..
Tak mám cca 3 dní do menštruácie...
Nejako 2 dní sa mi zdalo ,že mám žalúdok ako na vode a nechápala som to ,tak vravím mužovi že si spravím test ,ten však ukázal takú malinku druhu čiarku...
Tak som si rýchlo išla kúpiť ďalší test (tuším ten blue)...
A ten ukázal, že som 1-2t pozitívny..
Žiaľ kvôli mojim psychickým a fyzickým problémom si dieťatko,žiaľ nemôžem nechať, aj keď viem že veľa z vás by ma najradšej ulamenovali,chápem to ...
Tak sa chcem opýtať, či ste aj vy v takomto skorom týždni boli na potrate..
Lebo až zajtra idem k dr...tak či vôbec niečo bude vidieť ..
Ďakujem za radu

adelka2020
9. máj 2021

pripájam sa...aj mňa by to zaujímalo kedze som na tom istom

autor
9. máj 2021

@adelka2020 som zvedavá čo mi povie zajtra dr keď tak dám vedieť

adelka2020
9. máj 2021

ok budem čakať

sunshine_18
9. máj 2021

Určite na sone ešte nič neuvidí to musí byť hcg nad 1000... Chápem ta je to tvoje rozhodnutie ale prosím zvaz si to ešte...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lorin29
10. máj 2021

Pri slabej čiarke ešte neuvidí asi nič na Sone.. To by si musela byt minimálne 10dni po meskani MS aby aspoň gestacny vacok bolo vidno.. a tu nejde o to žeby ta tu niektoré zeny ukamenovali.... Ale aj samotne umelé prerušenie tehotenstva má svoje rizika... A aby si to potom nelutovala... Ale samozrejme je to tvoje rozhodnutie😉😉

milenke
10. máj 2021

Zle sa to číta 😣😣 snáď nebudeš ľutovať časom

anabel2341
10. máj 2021

Psychicky problém síce neviem akého štádia ale viem že úprimnú úsmev svojho dieťaťa je to najsilnejšie a najlepši liek na psychické problémy pretože ti dáva radosť a chuť do života lebo máš pre koho žiť
Ale každý rozhodujeme o svojom dieťati drž sa a veľa síl ti prajem nech to zvládneš

sandra811
11. máj 2021

Zle sa mi to číta, keďže nás tu je veľa ktoré túžime po bábätku dlhšiu dobu a nedarí sa. Každopádne ťa neodsudzujem lebo nie som v tvojej koži. Len to ešte skús zvážiť. Prajem veľa síl 🙂

acrobaleno
11. máj 2021

V takom skorom štádiu sa to asi nerobí, lebo tam nie je nič vidieť, ale keď bude potvrdené v 5-6 týždni, tak to už áno. Robia sa aj mini interrupcie do 8 týždňa.

lenka3454
11. máj 2021

Bola som na upt v 7tt miniiterupcia .. doteraz to ľutujem ale nemala som na vyber.. ostali mi strašne výčitky, prosím ťa dobre si to rozmysli 🙏 je to bohužiaľ nevratne rozhodnutie..

adelka2020
11. máj 2021

no čo bola si u dr?

katpox
26. máj 2021

Pri tom ma az srdce boli, nejdem ta ukamenovat, len to neviem pochopit, to malicke si ta vybralo za maminu, ja to berem tak, ze deti sa rodili aj za voj y a su tu, ja by som mala prave po poprate psychicke a telesne probleme.. To potom ako rozdychas? Budes mat cierne myslienky.... Nechcem sudit, len sa prihovaram za to malicke, alebo ho daj na adopciu, biele babatka su dost ziadane, moja kolegyna polroka cakala na adopciu baba, potom zas rok vybavovacky, ma dievcatko a je v uplne dobrej rodine, maju velky dom, zahradu, zvieratka, muz je zivnostnik v stavebnictve, ona uci. Ked ty sa na to necitis, pozri su tu rodicia, ktori sa on s laskou postaraju...

richelina
6. jún 2021

Na otázku ti neviem odpovedať, ani ťa súdiť nebudem. Len, keď máš teraz psychické problémy, nezhoršia sa po potrate? Vieš, je to predsa veľký zaberák na psychiku. Ja by som sa toho najviac bála, nakoľko mám tiež problémy...Porozprávaj sa s gynekológom, s odborníkmi ku ktorým chodíš, možno sa nájde riešenie.. Veľa síl, drž sa 🙂

jablkovastrudla
6. jún 2021

@lenka3454 miniinterupcia je tabletka, nie? Pokial viem to je na slovensku nelegalne, alebo sa mylim? Dufam ze som sa ta nedotkla, moja kolegyna to riesila tak to viem od nej. Musela ist na zakrok na kliniku.