Dočistenie organizmu po samovoľnom potrate
Ahojte mamičky.
Potrebovala by som poradiť ako "dočistiť " organizmus.
Na ultrazvuku doktor zistil že srdiečko bábätka nebije , povedal ze počkáme cez víkend , ak sa krvácanie nespustí samo ,budem musieť podstúpiť čistenie.
Čo by mohlo pomôcť naštartovať celý proces ? Bylinky? Strava ?
Som zúfalá. Samo o sebe je to veľmi zdrvujúce, s priateľom máme 7r synčeka, v 2017 som prekonala potrat v 6tt ,tam sa proces spustil sám a čistenie na šťastie nebolo nutné.
Teraz by som mala byť na konci 9tt, veľmi sme sa tešili keď sa na teste ukázali 2 čiarky a teraz toto 😔😔
Čistenia sa veľmi bojím, 3 roky sme sa snažili o bábätko, nedarilo sa a bojím sa ze pri čistení by mohlo prísť k poškodeniu maternice a už sa nám nepodarí vôbec 😔😔
Ak máte niektorá skúsenosť ako tomu pomôcť, prosím poraďte . Ďakujem ❤
Údajne pomáha veľa toniku s chinínom. Či je to pravda neviem, ja som šla na kyret, ale skúsila by som.
Ahoj, kyretu sa neboj. Nám takto odišlo vlani v 11.tt, po cca 4,5 rokoch snaženia. tiež som chcela, aby sa to vycistilo samo, no musela som na kyret. Po kyrete som otehotnela hneď po prvom menzese na prvý šup a všetko je v poriadku, pomaly začínam 22.tt. Dr. mi hovorila, že niekedy sa to kyretom dobre všetko prečistí a vajíčko sa dokáže oveľa lepšie uchytiť 🙂 Držím palce
Ahoj, je mi ľúto co sa stalo. Ja som toto zažila v novembri v 11tt. Vyčistila som sa sama. Pomáha tonic, alchemilkovy čaj, horúci kúpeľ, pohyb, upratovanie, červené víno. Lekár ti môže pichnúť injekciu na kontrakcie maternice. Ja som každý týždeň chodila na Methergin injekcie. Tiež ma nútili do kyretu ale odmietla som. Prvú menštruáciu som dostala po 6.tyzdnoch a všetko čo ostalo sa vyplavilo s ňou. Držím veľmi palce!
Teraz som znovu tehotná hneď na prvý cyklus skúšania 🙂. Čakali sme ešte na nejaké výsledky z vyšetrení.
ahoj,je mi luto co sa ti stalo,prezila som to pred tyzdnom ale s tym,ze by som zacala krvacat a potratila som sama..Skusila by som alchemilku,grepfruit a tonik,salviou som si natierala brusko pri potrate,ten mi este viac zintenzivnel kontrakcie popripade masaz bruska a prsnikov nech sa to nastartuje ..zial je to vsetko o hormonoch,ajtak ...ale skusit treba vsetko.Neviem ci by sa mi chcelo cakat na cely proces,ja sa toez stale cistim,este nemam zarucene ze sa vyhnem kyretu,sleduju mi hcg,ale uz som si minuly tyzden povedala ze nabuduce pojdem radsej hned na kyret,tie bolesti a to vsetko co clovek pri tom vidi.Drz sa a drzim palce aby ti vyslo vsetko tak,ako bude pre teba najlepsie 🍀
Ahojte budem rada keď napíšete stala sa mi taká vec že mi našli zrazeninu krvi že bábätko sa nevivinulo že iba plodovu vodu vidno a nejakí názov hyperechogennia nalezena 4mm poslali ma na viškrab ale tam mi povedali že mi to nemôžu spraviť pokiaľ nevikrvacam dneska som si robila test a višiel pozitiv asi preto lebo zrazenina tam je
@matuska332 mne nakoniec pomohla práca v záhrade. Uprosila som lekára ešte na pár dní, lebo bol prítomný už hnedý vytok. Vonku pekne počasie a tak sme makali, snažila som sa pri tom na nič nemyslieť.
Večer to prišlo, ako som si po sprche unavená ľahla do postele . Držím palce, veľa síl 💖

Ja som absolvovala taky zákrok, v 9 týždni nebilo srdiečko, čakali sme vyše 2 týždne, nič sa nedialo, tak som potom šla samozrejme na čistenie. Viac už som sa bala čakať, aby nebola infekcia. Neviem, či nejako sa da"nastartivat"samocistenie, ale zrejme by som dlho nečakala, čím dlhšie si bola tehotná, tým menšia šanca, že telo to vylúči samo. Myslím, že teraz už veľmi opatrne doktor postupuje, aby nejako nepoškodili maternicu, tak následkov by som až tak neobavala, že nebudeš môcť mať už deti neskôr.Ja som potom o 6 mesiacov otehotnela znovu, úplne bez problémov aj tehotenstvo bolo