Kde si mám vyzdvihnúť výsledky z histológie v Trenčíne?
Ahojte žienky, minuly tyzden som 2x potratila, teraz som bola aj na čistenie a do 3 tyzdnov si mam ist pre vysledky z histologie len som sa zabudla spýtať kde, na ktore oddelenie presne. Viete niektorá? Ďakujem
Dakujem ti, myslis dole na prijme? Kde sa prezliekas atd.? Hej v prepustacej sprave mam ze do 3 tyzdnov mam ist pre vysledky z histologie ale nic viac, a nevies ci je nejaky obmedzeny cas kedy mozem ist pre ne a mala si vysledky do kolkych dní, ci musim cakat tie 3 tyzdne?
@simca06022011
@maca215 no najskor za 3 tyzdne to je... moze byt aj neskor, nie prijem, ale tam kde ta prvy lekar vysetril. V roosveltke je to gyn.ambulancia, ked to nemate tak na oddeleni 🙂 na prepustacke mas v hlavicke kontakty, tak skus sa tam obratit
@simca06022011 lebo mna prvy vysetroval dole napravo ako vojdes na prijme a potom na 3. poschodí....no skusim postudovat este tie papiere 😀 dakujem velmi si my pomohla

mne ich dali priamo na gynekologickej ambulancii, tam kde som sa hlasila ked som prisla do nemocky... mala by si mat nejaku spravu z nemocky, nemas tam nic na ziadnom doklade? Ak nie tak si skus zavolat na cislo ktore maju v papieroch a povedia ti 🙂