Kontrola po missed abort
Zdravim,
prekonala som MA, na USG kontrolu mam ist az po prvej menstruacii, je to normalny postup? Ak nebudem vycistena, tak zas sa mi natiahne rekonvalescencia a tehotenstvo sa bude len odkladat...nestastna som z toho, ze mam cakat na kontrolu mozno este 6 tyzdnov a ked mi povedia, ze treba kyret, tak dalsie 3 mesiace bude zabity cas... neviete poradit? Dakujem
Ahoj, ja som tento rok podobne mala ísť a aj išla na kontrolu až po 1 menzese, je to normálne, nakoľko sa práve tým menzesom ešte môžu dovyplavovať prípadné zvyšky. Ja som bola tiež ale ešte pár dní po samočistení ešte pred menzesom na kontrole neplánovane a doktor tam ešte videl nejaké zanedbateľné časti, tie však pekne vyšli s 1. menzesom.
@toiba áno, tiež som tak bola. V prípade problémov som sa mala samozrejme ozvať skôr. A moja hlavná rada je, nenahli sa, daj si čas na spracovanie toho všetkého. Ja som na podporu maternice pila rebríček.
Ja som mala kontrolu na 3 den po zacati cistenia to mal byt den zakroku ale prislo to samo skor a doma tak som rano zavolala ci mam prist alebo nie lekar ze ano ze pozrie ako to vyzera a potom som mala prist este raz o tyzden. to uz som ani nekrvacala len spinila..dalsia kontrola uz potom nebola potrebna..

@toiba ja mam tiez skusenost ze az po prvej MS som mala prist. V hlave som mala rovnake obavy ako ty.
Keby som vratila cas tak by som sa ozvala a pytala by som sa doktorky presne tieto otazky ktore davas ty. Len ked si clovek prave v tom momente prechadza stratou tak nad tym hned nerozmyslas preco takyto postup.