icon

Kontrola po missed abort

toiba
18. sep 2025

Zdravim,
prekonala som MA, na USG kontrolu mam ist az po prvej menstruacii, je to normalny postup? Ak nebudem vycistena, tak zas sa mi natiahne rekonvalescencia a tehotenstvo sa bude len odkladat...nestastna som z toho, ze mam cakat na kontrolu mozno este 6 tyzdnov a ked mi povedia, ze treba kyret, tak dalsie 3 mesiace bude zabity cas... neviete poradit? Dakujem

anonym_23724f
18. sep 2025

@toiba ja mam tiez skusenost ze az po prvej MS som mala prist. V hlave som mala rovnake obavy ako ty.
Keby som vratila cas tak by som sa ozvala a pytala by som sa doktorky presne tieto otazky ktore davas ty. Len ked si clovek prave v tom momente prechadza stratou tak nad tym hned nerozmyslas preco takyto postup.

barka1
18. sep 2025

@toiba ja som bola na usg par dni po vycisteni, esta tam nieco bolo, dostala som nejaku injkeciu. Potom prisla MS a hned po nej to vyšlo opat, so šťastným koncom.

annalubuska
22. sep 2025

Ahoj, ja som tento rok podobne mala ísť a aj išla na kontrolu až po 1 menzese, je to normálne, nakoľko sa práve tým menzesom ešte môžu dovyplavovať prípadné zvyšky. Ja som bola tiež ale ešte pár dní po samočistení ešte pred menzesom na kontrole neplánovane a doktor tam ešte videl nejaké zanedbateľné časti, tie však pekne vyšli s 1. menzesom.

michaela329
22. sep 2025

@toiba áno, tiež som tak bola. V prípade problémov som sa mala samozrejme ozvať skôr. A moja hlavná rada je, nenahli sa, daj si čas na spracovanie toho všetkého. Ja som na podporu maternice pila rebríček.

saxana000
22. sep 2025

Ja som mala kontrolu na 3 den po zacati cistenia to mal byt den zakroku ale prislo to samo skor a doma tak som rano zavolala ci mam prist alebo nie lekar ze ano ze pozrie ako to vyzera a potom som mala prist este raz o tyzden. to uz som ani nekrvacala len spinila..dalsia kontrola uz potom nebola potrebna..