icon

Krásny deň matiek aj nám - maminkám bez detí

10. máj 2020

Všetci sa na mňa pozerajú, ona ešte nemá deti?! A čo, nechce? V takom veku?! Ale ja chcem deti, a veľmi.. Ale budem im rozprávať, že sa nám nedarí, že mám endometriozu a myom?! No nebudem!
Dokonca mám jedno dieťatko v nebi, ktoré odišlo ešte v mojom brušku v 6 mesiaci tehotenstva 😔 prajem krásny deň maminiek aj nám, aj keď nám detičky odišli, príliš, príííliš skoro, či už v skorších či neskorších týždňoch.. 😢 Raz vyjde slnko a usmeje sa aj na nás. Pekný večer ❤️

daganov
10. máj 2020

máš dieťatko v tvojom ❤, preto tiež krásny tento deň, aj keď už končí a určite ho raz osláviš aj s drobcom v náručí

tigev
10. máj 2020

<3 vela stastia a zdravia vam zelam ;) <3

alinka2018
10. máj 2020

Aj mne zomrelo naše vytúžené bábätko v 6mesiaci žilo 3 dni naše detičky budú v našom srdci ❤ navždy a budeme ich mamičkami navždy ,prajem ti veľa síl 😘

romana160
10. máj 2020

Ja tiež deti nemám ,no chcela som ,ale bohužial osud to zariadil inak.Prajem vela síl a hlavne musíte veriť že raz sa aj vy stanete mamičkou❤

lejka11
10. máj 2020

❤️🍀

janulka257
11. máj 2020

Aj ja mám v nebi anjelika.... takmer neprejde deň, aby som si naň nepomyslela... tiež mám endometriózu a k tomu ešte ďalšie 3 diagnózy, ktoré tehotenstvo sťažujú až znemožňujú.. a predsa máme dvojičky po IVF. Ver mi, dobre bude ❤️ Šťastie sa usmeje aj na Teba 🍀🌹