icon

Kŕče v podbrušku a krvácanie. Pravdepodobne ide o potrat

marrycvengrosova
9. mar 2022

Včera podvečer som začala mať kŕče pod bruškom a začala krvácať zľakla som sa tak som si volala sanitku a vzali má na sono bolo mi povedané že potrat to nebol že mám tehotenský vak ale nevidí embryo... Dala mi lieky dicynone a urogestan 100 mg a že mám brať kyselinu listovú zajtra mám ďalšie sono ale cez bruško... Bojím sa celkom že sa neobjavili embryo 😏

zojeva
9. mar 2022

@marrycvengrosova ktorý si týždeň ?

marrycvengrosova
autor
9. mar 2022

@zojeva približne 3 mi povedala neviem vyšiel mi prvý pozitívny test minulú nedeľu piatok mi vyšiel už silnejší pondelok som bola u mojej ženskej a objednala má na zajtra na sono ... Včera v nemocnici mi robili sono tiež a že mám žĺtok a prázdny vak

mondolina
9. mar 2022

@marrycvengrosova
tretí týždeň to určite nie je, kedy si mala poslednú ms

zojeva
9. mar 2022

@marrycvengrosova 3 týždeň to nie, kedy mala byt ms ?

marrycvengrosova
autor
9. mar 2022

@zojeva 3.2 mi skončila od vtedy mi mešká 11 dní až včera som krvacala

zojeva
9. mar 2022

@marrycvengrosova takze začala nejako 28.1 to by si mala byt cca 6tt (podľa ms)ak dobre rátam možno ma niekto opraví. Keďže ovulacia prebieha približne v strede cyklu ak máš pravidelný 28 dňový cyklus. V praxi je to trosku komplikovanejšie a ty si mohla otehotnieť aj neskôr ako ten 14dc a preto nemusí ešte byt vidno embryo. Určite treba ešte počkať a brali ti krv na určenie hladiny HCG ?

marrycvengrosova
autor
9. mar 2022

@zojeva budú mi brat piatok ráno

marrycvengrosova
autor
10. mar 2022

@zojeva dnes som bola na sone potvrdili mi že som v poriadku a aj to že mám už embryum vo vaku zajtra ráno idem na krv a o 3 týždne mám kontrolu

zojeva
10. mar 2022

@marrycvengrosova 💪🏻💪🏻💪🏻 Super držím palce nech ide všetko ako ma ❤️