Kyretáž a tabletky pred zákrokom
Ahojte, prekonala som zamklnuty potrat, chyba srdcova odozva. Som v 9tt. Gynekologicka ma poslala na kyretaz, tak som si dohodla zakrok v Koch. Dali mi tam 2 tabletky Arthtrotec, ktore mam uzit rano pred zákrokom. Mate niektora s tymto nejaku skusenost? Tam mi len povedali, ze je to na roztvorenie krcka maternice, ale doma si kukam na nete o tom, a tieto tabletky sposobuju potrat a dokonca niektore zeny s nimi za tymto ucelom aj hazarduju. Neviem ci je to ok. :( Ci sa tam teda iba uvolni plod a oni to "vysaju" :( Citala som tu aj diskusie, ze je dobre to nechat na prirodu, ale bojim sa toho, moja gynekologicka predpokladala, ze vyvoj plodu sa zastavil asi uz pred 2 tyzdnami, tak neviem ci je dobre dalej cakat, ale bojim sa aj velmi kyretaze a aj tych tabletiek. Ak mozete, poradte rychlo, kedze ma to caka uz o 2 dni. Dakujem pekne.
Je to arthrotec od firmy Pfizer. na sk strankach som nic moc nenasla, na anglických sa spomína s potratom, lebo obsahuje nejaku latku. mne sa to ale celkovo nepozdava s tou tabletkou :( a nijake skusenosti na forach som nenasla, este zajtra zavolam mojej gynokologicke, ci nieco o tom vie.
ze vraj to roztvori krcok, to som sa docitala aj na ang. strankach, ale to by tu predsa viacero zien malo s tym skusenosti, ja sa obavam ci to nefunguje ako potratove tabletky a nechcem si davat takuto chemiu do tela, este pred dalsim zakrokom :( a ze ake dlhe ucinky to bude potom vo mne mat
danusa64, je mi luto . ze si mala problemy. ak sa mozem opytat, riesila si si pre istotu viackrát ultrazvuk, aby ti potvrdili, ze nema dieta akciu srdca napríklad?
@vranka88 ano mala som 3x ultrazvuk, jeden u mojej gyn ta ma poslala do nemocnice na overenie ci sa nemyli este v ten den, a potom este pred zakrokom robili, ale srdiecko nebilo a bano bolo mensie o dva tyzdne, drzim ti palce aby si bola cim skor fit, bez problemov sa zotavila...
Baby nemate niektora nazvys arthrotec?

Ahoj, sice ti neporadim konkretne ohladom tabletiek, ale ja som prekonala dva krat MA a obidve koncili kyretom no ani pri jednom mi ziadne tabletky nedavali, len mi vzali krv a mala som byt na lacno (nejst nepit) a nic viac....osobne som o takychto tabletkach este nepocula