Malé lásky na Voyo - plač pri každom pôrode
Ahojte,musim sa s vami podelit o svoje stavy. V decembri som mala MA po IVF,dost ma to zobralo,zachvaty placu,ktore som nevedela kontrolovat.Ubehlo par mesiacov a ja som zacala citit,ze som ok a pripravena na dalsi KET. Pustila som si cez vikend Male lasky na Voyo a pri kazdom porode som sa brutalne rozrevala. Toto nie je normalne,no nevedela som opat ten plac kontrolovat,vsetky pocity naraz smutok,hnev,radost,zavist. Co mam so sebou robit? Myslite,ze je to znak toho,ze tu hlavu nemam stale upratanu?
A prečo to pozeráte? Keď mi to robí zle nevystavujem sa tomu predsa? Skúste psychológa. To je ako keď človek s DNOU bude naďalej jesť vnútornosti a hovädzie mäso a plakať , že ho bolia klby. Sama robíte svojej psychike zle.
Sypes si soľ do rany. Preboha nepozeraj to!!! Je jasne, ze neplačeš od dojatia, ale preto, že ťa bolí, že ty to zatiaľ nemáš 😪 chapem ta, aj ja som si to prežila 2x ale preferujem teda nejaký komediálny seriál, scifi.. skratka niečo čo okolo detí ani nechodilo😉 netyraj sa
pocujem to prvykrat, ale ak som spravne z kontextu pochopila, to vazne vysielaju porody? a dokonca sa najdu aj ludia, co na to pozeraju? 🤦
Neviem síce, o čo ide, ale keď ti to robí zle, tak to nepozeraj. Nechápem, načo sa dobrovoľne týraš.
Liek na bolesť je v bolesti. Čím viac sa budeš bolesti vystavovať tým skôr sa otupi 🙂 aspoň mne to tak pomáha. Tyram sa nejaký čas ale jedného dňa príde zlom a je to vyriešené.
Tazko to vysvetlit,na jednej strane si poviete nepozeraj to,no druha strana hovori opak.su tam rozne pribehy a tak som si presla roznymi pocitmi.tento stav som potom nemala iba pri pozerani,nie je to tak,ze odvtedy rucim do vankusa.to preco som to nakoniec asi pozerala je ta obrovska tuzba,predstavujete si,ze to raz budete zazivat aj vy…neviem asi som nemala ale ta tuzba je vacsia
Aj ja pri nich placem ♥️ ale v dobrom. Ta radost, zazrak. Ak citis pocity ake si popisala, tak to podla mna nemas mozno v sebe uplne ok a je super, ze tie emocie idu von. Zaroven by som si na tvojom mieste nasla niekoho, komu sa zdoveris. Bud blizka kamoska, alebo aj psychologicka. Ktokolvek… ked to vyslovis, tak to podla mna zacnes lepsie spracovavat a prijmat🙏🏼♥️

Ja som 15 r po pôrode a vždy pri sledovaní plačem.Nepozerala by som to načo?zazijes si to raz, keď to príde...