Meškanie menštruacie a cysta
Ahojte žienky... Mam taky menší (väčší) problém..
Začnem takto poslednú menštruáciu som mala 4.3 a do dnes neprišla... 21.3 som bola u gynekológa a povedala ze všetko je v poriadku.. Menštruáciu som mala dostať 1.4 a nič.. Keď 2 dní mešká to je ešte v pohode niekedy to tam mam.. Ale keď už to bola viac ako 4 dní robila som si test. Vyšiel negatívny.. Tak som ešte počkala a 11.4 som išla ku gynekológovi a ten ma dal na vyšetrenie a povedal ze mam cystu 😫.. Mohla mi cysta nárast za 2-3 týždne? Mam veľký strach..
Doktor mi pichol vyvolavacku a ze mam čakať.
A že keď do 3 týždňov mi nič nepríde mam prísť...
Poraďte mi prosím
Stretli ste sa už s niečím podobným?
Ďakujem vám
@ppetka23 áno ja som mala cystu, menštruáciou sa vstrebala. VYyckaj
@ppetka23
- [ ] Zdravim, citala som tu viacero clankov ohladom cysty na vajecniku a tak dufam zeby mi tu niekto vedel pomoct alebo aspon ukludnil. Zaciatkom maja mi nasli cystu na lavej strane vajecniku (minuly rok som mala to iste akurat cysta nakoniec bez problemov praskla). Tato sa zatial nehybe ani sa nevyplavila. Menstruacia mi meskala 10 dni no nakoniec prisla a bola sice slabsia no trvala normalne 7 dni. Gynekologicka mi robila sono, krv aj testy ktore boli negativne takze si je ista ze tehotna niesom. Sex som mala naposledy 17 aprila a po 10 dnoch oneskorenia mi prisla aj menstruacia. Dalsia by mala prist o 10 dni no velmi sa bojim ze zase nepride. Problem je ze nonstop priberam, brucho mam napucane a tvrde, vypukle ako tehotna v dolnej casti podbruska. Obcas citim bolesti brucha, plynatost, pichanie v podbrusku, obcas pocit akoby som bola prechladnuta alebo len bolest/tlak v podbrusku. Prsia sa mi nejako nezmenili ani ine zmeny, len to priberanie v okoli brucha a bokov a vypucene brucho ma vystrasilo. Myslite ze to moze byt naozaj len s tou cystou tieto zmeny alebo?
Ahoj, kamarátka si s cystou pomohla prírodnými produktami. Kľudne mi napíš ak ťa to zaujíma 😉
Ahojte baby tak nakoniec zistili ze mam polycystické vaječníky.. Doktor mi odporučil aby som nemala stres a mala kludovy režim.. Čítala som na nete ze veľa báb ma tie vaječníky tak som si kúpila na veľké odporúčanie Inofobic combi.. Ktorý som začala užívať v júli 2019... V auguste som mala poslednú menstruaciu.. A otehotnela som.. Cysty aj všetko zmyzlo... Tak teraz už len čakať do pôrodu.. A dúfať ze potom už bude všetko v poriadku..
Ahojte , snad mi tu niekto pomoze 🙏 Bola som u gynekologa ,zistil mi cysta na pravom vajecniku 2,5cm .Poslal má domov stym ,že mám cakat či dostanem MS . U gynekologa som Bola 1.10,pretoze som už v práci nezvládala. Neustale Krče. Každým dnem sa mi krce zhorsovali a stale sa zhorsuju, nepomahaju mi ziadne lieky ,menstruacia mi meskala 8 dní. Mám tak silné krce ,že nemozem spat,sediet,jest, na zachode nevydrzim, casto chodím curat.18.10 som si všimla že si moja brucho velmi rychlo zväcsuje, nielen že mám nehorázně Krče ale cítím sa ako tehotna v tretiom mesiaci.Dnes 21.10 som dostala MS stym ze mám strašně slizku menstruaciu neviem preco, až do hneda co je u mna nezvyk, bolesti sa nedaju vydrzat a moje brucho je stále väcsie a v podbrusku tvrde ako kameň. Robila som si těhotenský test ale bol negativny. Vzhladom na to,že vážím ledva 37kg , sa nedá prekuknut že sa moje brucho zväcsuje, a bolí to. Možete mi povedat prosím ,o co vlastně ide, či to je v poriadku ? Dakujem
@silviaeli ako ti ju riešili? Ja mám cystu tiež a MS mi zas mešká už som na nervi
@cemericalv pila som caj doma namiesany(poslem ti ss ak chceš..je z byliniek, brala som vitamin E , reichu..do 2mesiacov mi sama odisla, keď mi uz plánovali operáciu..

@ppetka23 Môže. Môže však sama aj prasknúť pri menštruácii.