Musí ísť zákonný zástupca k psychológovi so mnou, keď nie som plnoletá?
pekný večer prajem chcem sa len opytat ak budem mat cca za 5 mesiacov 18 je nutné aby siel so mnou zákonný zástupca k psychologovi… bola som na hospitalizácii kvôli zdravotnému stavu a bolo mi odporúčané navštíviť pedosychologa tak teda pytam sa neviete mi poradiť…?
ak ides k pedopsychologovi tak ano je to "detsky" psychologol a tam treba zakonneho zastupcu, ak si najdes dospelackeho psychologa tak tam ta vezme aj bez rodicov kedze sa objednas teraz termin dostanec v 18r. takze uz nebudes potrebovat zakonneho zastupcu drzim palceky PS: za mna kedze si bola hospitalizovala bolo by fajn keby tvori rodicia vedeli ako sa mas a ze k nemu chodit, ak teba byvas s nimi. a neboj sa v ambulancii mozes byt sama a cely cas sama rozpravat s psychologom ale odviest doviest a podpisat teraz musia rodicia.
@sofia__23 ja som mala dosť podobnú situáciu tiež mi bol odporúčaný psycholog keď som bola hospitalizovana čakala som 3 mesiace na termín ku klinickej psychologicke najprv vnutri bola mama kvôli rodinnej anamnéze a potom som tam bola sama psychologicka by mame nemala nic povedať..
Moja dcera chodila sama uz od 15 sty ku zubarke aj detskej...teraz asi sa uz nesmie neviem.

Jasné, že už ako dospelá nebudeš musieť ísť k psychológovi so zákonným zástupcom, budeš DOSPELÁ, už nebudeš mať zákonného zástupcu.