Muži ma odmietajú: Ako sa s tým vyrovnať?
Nemám ešte ani tridsať, som mladá žena, ale muži ma odmietajú. Keď som minule išla prvýkrát na diskotéku, tak sa mi žiaden ani len neprihovoril. Zoznamky? To je čistá katastrófa. V ľuďoch už nie je ani kúsok empatie, keď mi zapotia po pár správach, že vyzerám zle. Áno, nie som modelka. Rozmerovo, ani výzorovo. Je to pre mňa ťažké, keď denne počúvam, čítam a vidím, že odpudzujem ostatných. Mala som pár vzťahov na "jednu noc". Jeden ten chlapec mi povedal, že sa nemám čudovať, keď sa o seba nestarám. Tým mal na mysli moju váhu, ale keď sa človek raz snaží schudnúť, ale skrátka to nejakým spôsobom nejde? Celú základnú, aj strednú školu s tým bojujem. Aj s tým, čo si o mne ostatní myslia. Minule to dopadlo tak, že som jesť prestala úplne a skončila som na psychiatrii, kde mi to, že som nejedla, ľudia nechceli veriť. Pre každého som len to osemdesiať kilové dievča. Ja som už rozmýšľala aj nad ozempicom, ale to by som po vysadení ešte viacej pribrala... rozmýšľala som aj nad rovnátkami, ale nemám 1500€. Čítala som tu diskusiu o tom, že ,,Ako sa žije ženám, ktoré považujú za škaredé?" (Také niečo) Je to každodenný boj... ďakujem za prečítanie.
Píšeš o rovnátkach, zuby robia šialene veľa, na toto by som určite intenzívne šetrila a aj keď nie som zástanca pôžičok na veci, ktoré nie sú nevyhnutné, tu by som ju ale zvážila... tak isto aj s kilami navyše sa dá byť upravená, vhodne obliekať, byť kočka a sú muži, ktorí to dokonca vyslovene vyhľadávajú.. ale začať treba nastavením všetkého v hlave, keď si skončila na psychiatrii, riešili ste aj liečbu, nejaké terapie?
Asi ti to bude prd platné, ale ja som napríklad chudá a vysoká a tiež sa muži nejako neišli nikdy potrhať. Taký o 20-30 rokov starší, to áno, toho by bolo. Na jednu noc by som tiež vedela zohnať aj hneď teraz. Ale normálny vzťah.... no, to je ťažšie.
Ako sa s tým vyrovnať? No.. človek si zvykne. Niekto holt nemá šťastie.
Píšeš o rovnátkach, zuby robia šialene veľa, na toto by som určite intenzívne šetrila a aj keď nie som zástanca pôžičok na veci, ktoré nie sú nevyhnutné, tu by som ju ale zvážila... tak isto aj s kilami navyše sa dá byť upravená, vhodne obliekať, byť kočka a sú muži, ktorí to dokonca vyslovene vyhľadávajú.. ale začať treba nastavením všetkého v hlave, keď si skončila na psychiatrii, riešili ste aj liečbu, nejaké terapie?
@anonym_0c0e4e áno, chodím ku psychológičke každý pol rok.
@anonym_0c0e4e áno, chodím ku psychológičke každý pol rok.
@anonym_autor to je málo, toto je na intenzívne terapie aspoň každý druhý týždeň
Ja nikdy nepochopim ako dospela zarabajuca slobodna zena moze mat tolko kil. Vsak s tolkym volnym casom a peniazmi by si mala vyzerat tip top. Prave to, ze ta odmietaju by mala byt tvoja naj motivacia!
Na povahe sa nik nespravi, preco by chlap mal dat sancu niekomu, kto sa uz od pohladu opustil…
@anonym_autor nie je moletka ako moletka....ak je upravená a sebavedomá a "vyžaruje" tak šance sú isto.... skús niečo zmeniť na sebe k lepšiemu a uvidíš možno nový svet .... Veľa šťastia prajem 😊👍🌼🍀🌼🍀
Aj zena s kilami navyse moze byt pekna, sympaticka a pritazliva. Ide o vyzarovanie. Ked si sama nespokojna, tak to citit na dialku. Skus postupne robit male zmeny. Urcite sa da aj strojcek poriesit, teraz uz vybavis cez pozicku aj zubara. Ak ti to pomoze, isla by som do toho. Vahu neupravis nejedenim, ale vyvazenou stravou.
Čiže máš dostatok voľného času na prípravu diétnych jedál, cvičenie a brigád privyrobiť si na rovnátko
skús cvičiť a isto to pôjde. nemáte na nadváhu v rodine gény? To je tiež prekážka. Môže byť aj zlý výber partnera. Nepozeraj a hlavne nesnívaj o chlapoch modeloch, skôr nejakých obyčajnejších.
Skús si pozrieť videá na internete,kde radia kočky ako sa obliekať a inšpiruj sa.Najdes svoj štýl a hneď budú tvoje kilá na tebe vyzerať lepšie. Popri Tom môžeš viac sa hýbať, kúp si psa aby ťa to donútilo k pohybu. Nemusíš hned do fitka,na začiatok by bolo aj toto super.Prihlas sa na turistiku napr.Na strojček ked nemáš, skús uz to hore spomínané na splátky, alebo skús privyrobiť si,daj si to ako ciel Nr.1..a vzťah? Ked to má prísť, príde.. Nauč sa mať najprv rada ,ked chceš aby ťa mali radi iní... držím palce 🤞
Koľko meriaš? Nakoľko 80kg nie je dôvodom odmietania zo strany mužov. Veľa urobí hlavne vyžarovanie, správanie atď nielen číslo na váhe, to nemáš predsa napísané na čele. Aj keď 80kg a 80kg je tiež rozdiel.
Pozri si na IG anna.marie.minus60kg, za mňa veľká inšpirácia aj na chudnutie zdravo a postupne, aj na to ako nosiť kilá navyše s gráciou.... a to mala naozaj veľkú nádvahu, keďže chudne 60kg, ale keď si pozrieš aj jej staršie príspevky, vždy sa vedela ku tomu obliecť a bola veľmi sympatická
Ja ako muž čo nemá ideálnu váhu to poznám . Ľudia vedia byť kruty. Aj ženy . Ak chceš môžeš mi napísať súkromnú správu .
@anonym_autor vieš čo, to čo vidíš u tých chlapov, to ako sa správajú k tebe, to ako sa vyjadrujú na tých zoznamkach, to ako tu čítaš čo muži robia svojim ženám, tak o to stojíš? Miliónom žien po celom svete sa darí s mužmi hrozne. Podvádzajú, jednajú s nimi hrozne, nevážia si ich, sú na nich zlí, lakomí, ženy doslova slúžky robia a mnohé si to ani neuvedomia, že poskakujú okolo tých chlapov, lebo aj ich matky takéto slúžky chlapom robili... Veľa žien sa vôbec nevydá a z tých čo sa vydajú sa polovica rozvedie a tie čo v manželstve zostanú, tak často len kvôli deťom, bývaniu, nejakému statusu, financiám. Fakt nemáš o čo stáť. Ja viem si mladá, chceš vzťah, ale úprimne, niet o čo stáť s takými chlapmi. Si dôležitá sama pre seba. Zariaď si život sama vo svoj prospech, rob, čo ťa baví, užívaj si a nerieš nejakých chlapov. 99 percent za to vôbec nestojí.
@anonym_autor už si tu písala však? Aj do diskusii že chceš schudnúť a podobne, alebo že zháňaš kamarátky
@anonym_autor Mam v robote zopar silnejsich zien a ani jedna nie je bez partnera a su mlade, najma tie dve, maju do 30 rokov dokonca, ta jedna sice fiahne k 40tke, ale ma uz skolakov na 2.stupni.... takz evahou to nebude 🙂.
rozmyslam, ze v mojom okoli ma tolko skutocne neatraktivnych az odpudivych zien( aj muzov) partnerov, ze skutocne si myslim, ze problem bude inde. Nie v tvojej vahe, ci vyzore. Ako sa hovori: na kazdy tovar sa kupec najde.
Vieš čo je tvoja chyba ? Že sa tak sama vnímaš a vyžaruješ to, neverím že vyzeráš tak ako sa opisujes .. aj ženy s kilami na viac mozu mať sexepíl a sebavedomie je sexy
Ja som zrovna dnes videla ženu s dosť kilami navyše a tá sa teda niesla..vyzerala úžasne! Naozaj v dobrom to hovorím, mala skvelý outfit, decentne zvýraznené krivky, pekne upravená. Všimla som si aj chlapa v kaviarni ako sa za ňou obzrel, skoro spadol zo stoličky.
Naozaj je to o vyžarovaní a tvojom sebavedomí.

Strojček na zuby sa da aj splátky