Potrat kvôli mojej vine
Potrat kvôli mojej vínne 😭 môjmu bábätko prestalo byť srdiečko kvôli mojej chybe zistili mi že som mala zápal maternice aj niečo obal vaječnikov zápal bože ako mám teraz žiť😭😭
@n523 ved ale neurobila si to umyselne..take veci sa bohuzial stavaju...ber to z toho hladiska ze niektore zeny ani nevedia dovod preco sa im potrat stal...ty vies a vies to zmenit..preliecit sa a skusit to znovu aj ked mi je jasne ze teraz sa o tom tazko rozprava...nie je to tvoja chyba..
Prestan prosim Ta si taketo nieco vycitat.
Akoze ako si za to mohla ? To my vsetky ktore sme mali väcsie zdravotne problemy a prisli sme aj o viac deti potom za to mozeme tiez.
Ale nemozeme. My,ani ty...
Viem ze sa citis zle a mrzi ma co sa Ti stalo,je to najhorsie co sa moze stat. Hlavu hore, cas pomoze
Ako mám to riešiť ženy 😭 opýtala som sa doktora či to ešte pretrváva či mám ešte ten zápal on mi povedal že nie ale ako to môže vedieť ako môžem vedieť že nemám zapal
Nevyčítaj si prosím nie je to kvôli tebe stáva sa to. Aj tu sú žienky na MK ktoré prežili potraty a nie jeden. Ja som mala pôrod a dcérku mám na cintoríne. ONO sa všetko stane nie si vôbec na vine. A kto TI to hovorí je hlúpy. TY za to nemôžeš vieš je to čerstvé si v totálnom šoku. Musíš žiť dalej nie je všetkým dňom koniec určite si mlada sa preliečiš a otehotnieš ešte. Sú tu aj príbehy mamičiek zo šťastným koncom. Sú tu ženy ktoré majú za sebou viaceré potraty a majú aj napriek tomu zdravé deti. Musíš veriť že deti mať ešte budeš. Nie je všetkému koniec. Hlavne ak nedôveruješ lekárovi je slobodna voľba môžeš si vybrať lekára akého chceš. Ja by som išla na tvojom mieste aj ak by som zaplatila tak k súkromnému ale všetko nech Ti vysvetli.
Ako by to mohla byť Tvoja vina? Je to veľmi nešťastná náhoda, ktorá sa občas stáva. Aj ja som prišla o dieťa kvôli "náhode". Dokonca v 23.tt Je to veľká rana. Čas pomôže čiastočne zmierniť bolesť. S jej zvyškom sa naučíš žiť.
@n523 Je mi hrozne ľúto, čo sa ti stalo, ale určite to nie je tvoja vina. Ty predsa nijako nemôžeš za to, že si ten zápal mala. Navyše, potrat v skorom štádiu tehotenstva je pomerne častý, stáva sa to aj zdravým ženám, možno malo bábätko nejakú vadu. A keď ti lekár hovorí, že už zápal nemáš, tak mu ver, veď na to študoval a preto ťa vyšetril, aby to vedel.

Je mi luto- no nie je to tvoja chyba.