Potrat v 20. týždni
Vedeli by ste mi to niekto presnejšie vysvetliť.

@lucka_1998 ahoj. Môžem sa spýtať - to je záver z pitvy či histologie či? Nám zomrela dcéra v 38.tt minulý rok a nič takéto podrobné v záveroch nebolo.
@any_soj áno,skúmali placentu lebo ja som nemala žiadne problémy vôbec,ale mam dobre kompenzovanu cukrovku 1 typu a zníženú cinnost šž, no a tehotenstvo bez problemov jedného dňa som sa postavila z gauča a kaluže krvi zo mňa,bežali sme hneď na pohotovosť no už sa nedalo nič robiť...tento papier prišiel potom môjmu gynekologovi a ten sko skonštatoval ze sa vytvoril hematom ktorý praskol...
@lucka_1998 tiež som nemala žiadne problémy, prestalo biť srdce, a nezistili, či niečo s placentu, pupocnikom, či čo, o to viac som sa v ďalšom tehotenstve bála. Ďakujem, aspoň sa popytam, že či také veci neskúmali a prečo, lebo vravím, vo výsledkoch nich také nebolo.
@any_soj ani takýto papier si nedostala ako ja?
Nie, o placente a pupocniku tam bolo len veľkosť a váha
@any_soj aha a nebolo to brane skor ako pôrod ked to bolo v 38.tyzdni mozno preto
@lucka_1998 áno, bol to pôrod, ale Sáru zobrali na pitvu a tiež aj placentu a spol. Nejde mi až tak o to, čo sa stalo vtedy, ale o budúcnosť.
@any_soj rozumiem,treba sa asi pytať v nemocnici prečo si nedostala ziadne dokumenty k tomu...ale oni to tak moc sa k tomu uz potom nevyjadruju

Je tu skupina lekárov a ľudí- Zdravotníci na MK. Skús tam