Preco my
Ahojte. Tie čo máte "choré" deticky mávate v hlave výčitky prečo vy? Prečo zrovna vaše dieťa?
Je to pár týždňov,čo dcéra dostala cukrovku a akosi sa neviem zbaviť týchto otázok...
Dcére som liecila každý sopel,kašeľ, chodili sme na alergo vsetko poctivo a zrazu bum... Nič som nezanedbala ako niektoré deti viem aké choré chodia do škôlky atď..
@anonym_e4a984 aj ludia s DM 1su vrcholovi sportovci(Kakko-hokejista, Smidova-skikros ,Pitka …,to je uplna blbost,ze memozu sportovat,pravaze je pre nich pohyb velmi dolezity. To pisem ako mama syna s DM 1,kt.maka ma futbale aj atletike
@riskoh aj moja športuje... Aj keď my sme len krátko ale práveže pre ňu to, že neobsedí je len dobre..
@riskoh aj moja športuje... Aj keď my sme len krátko ale práveže pre ňu to, že neobsedí je len dobre..
@anonym_autor urcite sport je super pri tejto dg, syn ju ma 3r.,je to narocne,bojujeme ako sa len da,jeho uspechy nas neuveritelne povzbudzuju v masom boji,ako rodinu nas to este viac zomklo….urcite su aj u nas tazsie dni a sive myslienky,to je normalne…zial uz to nejde zmenit ,takze bojujeme…
@anonym_autor urcite sport je super pri tejto dg, syn ju ma 3r.,je to narocne,bojujeme ako sa len da,jeho uspechy nas neuveritelne povzbudzuju v masom boji,ako rodinu nas to este viac zomklo….urcite su aj u nas tazsie dni a sive myslienky,to je normalne…zial uz to nejde zmenit ,takze bojujeme…
@riskoh 🩷 a koľko má rokov teraz ?
@anonym_ffe426 nemala to genetické , získala to..
@anonym_autor myslela som predispozicia , u nás napr absolutne nik nemá ten typ autoimunitneho ochorenia + ekzem a ja som to schytala, spustilo to očkovanie
geneticka predispozicia + do toho tažkeho ekzemu ma očkovali tak ma ako dieta dorazili v podstate
Tiež má dieťa PAS. Katastrofa. A ešte aj uč. ktorá dieťa psych. ničí.
@riskoh 🩷 a koľko má rokov teraz ?
@anonym_autor vo štvrtok som videla detské ARO. Hrdlo mi hneď stiahlo. Ti poviem,že tam sa ozaj plače, nie kvôli cukrovke. Viem,že každá taká choroba je šok, ale dieťa stále žije.
@pink_lady ach jaj.. musíte to mať veľmi náročne .. a si veavim, že niektoré maminy by radšej brali cukrovku..
@anonym_autor ahoj ,naša má autizmus a mentálnu retaraciu,od malinká a teraz sa pridružia aj cukrovka,1.typu,čiže to sama poznáš čo cukrovka obnáša,no viem že detičky mávajú aj horšie diagnózy ,snažím sa to brať s pokorou,,, sj keď sú dni keď ma to valcuje,no ona má potrebuje a viem že vždy všetko môže byť aj horšie,kedy by som si priala aby to bolo aspoň takto,,,,,je to náročná diagnóza,ešte stále sa všetko učíme,,v našom okolí nepoznám iné dieťa s Dia,,ale pomáhai mi na FB skupinka Dia mamičky, vždy sú tam otázky,rady,poznatky iných rodičov ktorí vedia viac
@anonym_autor vo štvrtok som videla detské ARO. Hrdlo mi hneď stiahlo. Ti poviem,že tam sa ozaj plače, nie kvôli cukrovke. Viem,že každá taká choroba je šok, ale dieťa stále žije.
@anonym_b95e12 😭 bože tieto oddelenia ... Obrovský obdiv všetkým ktorí tam pracuju
@anonym_e4a984 aj ludia s DM 1su vrcholovi sportovci(Kakko-hokejista, Smidova-skikros ,Pitka …,to je uplna blbost,ze memozu sportovat,pravaze je pre nich pohyb velmi dolezity. To pisem ako mama syna s DM 1,kt.maka ma futbale aj atletike
@riskoh Písala som o takých, akých poznám ja. Možno na náš typ školy idu práve takéto typy.
@anonym_b95e12 😭 bože tieto oddelenia ... Obrovský obdiv všetkým ktorí tam pracuju
@anonym_autor syn ma 11,5r
@anonym_autor liecenie sopla s tym nic nema. Neprepukla ta cukrovka kratko po ockovani?
@anonym_ffe426
@anonym_09a0ff
Je to tak. Dieťa na 100 % plne zaočkované. ☹

Moje dieťa má schizofréniu. Ver mi, že cukrovku by som brala radšej. Nechcem ju samozrejme zľahčovať. Držte sa.
@anonym_2b7147 🩷❤️ držte sa ... Je to veľká hnusoba..