icon

Preco my

Včera o 17:02

Ahojte. Tie čo máte "choré" deticky mávate v hlave výčitky prečo vy? Prečo zrovna vaše dieťa?
Je to pár týždňov,čo dcéra dostala cukrovku a akosi sa neviem zbaviť týchto otázok...
Dcére som liecila každý sopel,kašeľ, chodili sme na alergo vsetko poctivo a zrazu bum... Nič som nezanedbala ako niektoré deti viem aké choré chodia do škôlky atď..

Strana
z2
autor
Včera o 19:53
@anonym_2b7147

Moje dieťa má schizofréniu. Ver mi, že cukrovku by som brala radšej. Nechcem ju samozrejme zľahčovať. Držte sa.

@anonym_2b7147 🩷❤️ držte sa ... Je to veľká hnusoba..

autor
Včera o 19:53
@riskoh

@anonym_e4a984 aj ludia s DM 1su vrcholovi sportovci(Kakko-hokejista, Smidova-skikros ,Pitka …,to je uplna blbost,ze memozu sportovat,pravaze je pre nich pohyb velmi dolezity. To pisem ako mama syna s DM 1,kt.maka ma futbale aj atletike

@riskoh aj moja športuje... Aj keď my sme len krátko ale práveže pre ňu to, že neobsedí je len dobre..

riskoh
Včera o 20:01
@anonym_autor

@riskoh aj moja športuje... Aj keď my sme len krátko ale práveže pre ňu to, že neobsedí je len dobre..

@anonym_autor urcite sport je super pri tejto dg, syn ju ma 3r.,je to narocne,bojujeme ako sa len da,jeho uspechy nas neuveritelne povzbudzuju v masom boji,ako rodinu nas to este viac zomklo….urcite su aj u nas tazsie dni a sive myslienky,to je normalne…zial uz to nejde zmenit ,takze bojujeme…

autor
Včera o 20:22
@riskoh

@anonym_autor urcite sport je super pri tejto dg, syn ju ma 3r.,je to narocne,bojujeme ako sa len da,jeho uspechy nas neuveritelne povzbudzuju v masom boji,ako rodinu nas to este viac zomklo….urcite su aj u nas tazsie dni a sive myslienky,to je normalne…zial uz to nejde zmenit ,takze bojujeme…

@riskoh 🩷 a koľko má rokov teraz ?

hylary
Včera o 20:31
@anonym_autor

@anonym_autor my mame autistu a ver ze kazdy den sa pýtam preco prave my..odpoveď som zatiaľ nedostala a ani nedostanem....

anonym_ffe426
Včera o 21:01
@anonym_autor

@anonym_ffe426 nemala to genetické , získala to..

@anonym_autor myslela som predispozicia , u nás napr absolutne nik nemá ten typ autoimunitneho ochorenia + ekzem a ja som to schytala, spustilo to očkovanie
geneticka predispozicia + do toho tažkeho ekzemu ma očkovali tak ma ako dieta dorazili v podstate

anonym_a0b0cb
Dnes o 00:40

Tiež má dieťa PAS. Katastrofa. A ešte aj uč. ktorá dieťa psych. ničí.

anonym_b95e12
Dnes o 06:07
@anonym_autor

@anonym_autor vo štvrtok som videla detské ARO. Hrdlo mi hneď stiahlo. Ti poviem,že tam sa ozaj plače, nie kvôli cukrovke. Viem,že každá taká choroba je šok, ale dieťa stále žije.

gulinka321
Dnes o 06:21
@anonym_autor

@pink_lady ach jaj.. musíte to mať veľmi náročne .. a si veavim, že niektoré maminy by radšej brali cukrovku..

@anonym_autor ahoj ,naša má autizmus a mentálnu retaraciu,od malinká a teraz sa pridružia aj cukrovka,1.typu,čiže to sama poznáš čo cukrovka obnáša,no viem že detičky mávajú aj horšie diagnózy ,snažím sa to brať s pokorou,,, sj keď sú dni keď ma to valcuje,no ona má potrebuje a viem že vždy všetko môže byť aj horšie,kedy by som si priala aby to bolo aspoň takto,,,,,je to náročná diagnóza,ešte stále sa všetko učíme,,v našom okolí nepoznám iné dieťa s Dia,,ale pomáhai mi na FB skupinka Dia mamičky, vždy sú tam otázky,rady,poznatky iných rodičov ktorí vedia viac

autor
Dnes o 06:27
@anonym_b95e12

@anonym_autor vo štvrtok som videla detské ARO. Hrdlo mi hneď stiahlo. Ti poviem,že tam sa ozaj plače, nie kvôli cukrovke. Viem,že každá taká choroba je šok, ale dieťa stále žije.

@anonym_b95e12 😭 bože tieto oddelenia ... Obrovský obdiv všetkým ktorí tam pracuju

Strana
z2