Rozhodovanie o interrupcii v 6. týždni tehotenstva
Ahojte, stále rozmýšľam ako sa rozhodnúť mám psychické problémy,depresie. Som tehotná v 6 týždni a bojím sa že sa mi to zhorší😢 zajtra idem psychiatrovi som zvedava co mi poradí. Máte niektorá skúsenosti že ste brali počas tehotenstva antidepresíva? Veľmi sa toho bojim aby to neuškodilo bábätku.
Možno práve v tom dieťati nájdeš to, čo ťa bude v živote naplňať... snáď. Prajem ti to ;)
však si prečitaj pribalovy letak lieky ktoré uživaš a budeš vediet
samozrejme sa porad s lekarom a otazky smeruj jemu
sama sebe si daj otázku či vieš sa on postarat, vstavat k nemu , sama vieš aké máš stavy či to dáš je to zataž v každom smere
Ja si myslim ze ak mavas depky ze musis chodit k dr tak ti to potrat zhorsi a rovnako tak aj porod a nasledna starostlivost
Dneska existuju aj antidepresiva, ktore mozu tehotne. Urcite sa porad s doktorom. Drzim palce
Su AD, ktore mozes brat aj tehotenstve. Ja som napriklad brala a aj jedna moja kamoska, deti su v poriadku. Ano problemy sa nam zhorsili, mne hlavne v prvom trimestri a tesne po porode, ona mala tiez take horsie okna, ale vzdy to boli len docasne stavy. V globale to nie je vobec horsie ako predtym.
Ahoj. Ako si dopadla u psychiatra? Ja som brala antidepresíva v tehotenstve. Sú aj také, čo sa môžu.

Prepac,no toto je otazka iba na tvojho lekara, ten pozna tvoj stav. Ale nechapem ak mas taketo stavy preco sa nechranis.