Rozvod a súhlas, že otec sa nebude stretávať s deťmi
Ahojte, aké máte skúsenosti s rozvodom kedy obe strany súhlasia a aj so skutočnosťou že otec nebude môcť sa stretavat s deťmi, proste zákaz, bolo nejaké pojednávanie alebo niečo? Alebo keď to obaja podpíšeme tak to pôjde rýchlo?
A druhé ako rýchlo vás rozviedli ak súhlasíte s rozvodom ale so starostlivosťou a otec je agresívny, bolo na neho podané TO?
Ďakujem za rady ♥️
@draik ono ide o domáce násilie ( nebezpečné výhrazanie, bitky, nôž ku krku, naháňanie kutacom bitie polenom,mobile nos rozbitý). Avšak je podané trestné oznámenie ale ešte sa vypočúvajú len svedkovia.
@draik tam malo byť monokle nie mobile
@draik na polícii mi tvrdia že ani predbežné opatrenie nepomôže pretože že je to len sa rieši a z psychiatrie ho prepustia rovno domov a ja sa nemám ani ako chrániť.
Predsa existuje inštitút tzv. vykázania zo spoločnej domácnosti, ak došlo k násiliu.
@draik okej nakoniec sa vyriešilo všetko neodkladnú opatrením a otec sám povedal že sa chce rozviesť a ani deti nechce

Do rodičovskej dohody by som neuvádzal zákaz stretávania, pretože ten nemusí byť so záujmami detí. Keďže ste ale neuviedli podrobnosti, tak sa radiť nedá. Dohodu posúdi súd.