icon

Skúsenosť s interrupciou v Interklinik

3. dec 2025

Skúsenosť Interupcie v interklinik ďakujem za každú

melia7
Autor odpoveď zmazal
melia7
20. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, absolvovala som to pred tyzdnom. Najskor prides na konzultaciu - potvrdia tehotenstvo, urobia vsetky vysetrenia, EKG. Ak prides v ten den nalacno vezmu ti krv a urobia rovno predoperacne. Dohodnes si termin, ja som mala tyzden na to.
Recenzie na nete a Google nie su bohvie co na tie panie doktorky ale ja musim napisat, ze obe su velke profesionalky a obe mi prisli uplne v pohode a nemala som s nimi vobec problem. Na nic sa nevypytuju, neprehovaraju, nic. Presne to som potrebovala.
Zakrok funguje tak, ze rano prides (8hodin nepijes, nejes)- nas bolo viac 5-6. Pojdes na pooperacnu izbu, dostanes pyzamo (to s tym holym zadkom 🙂 ), papuce a sietku na vlasy. Prezlecies sa. Oddychujes, cakas. Ja som po pravde zamestnavala mozog vtedy mobilom, ze som si na mobile citala knihu lebo som cakala aj 2 hodiny a by som sa zblaznila. Daju ti medzitym kanilu na infuzku. Potom postupne chodite na operacku.
Na operacku prides, sadnes na "kozu" - mala som.zavrete oci takze neviem co sa dialo. Robila som co mi tam lekari povedali (dvihnite ruku, tu sa pridrzte, dajte sa nizsie a podobne) a medzitym do teba davaju tu anestezu... jedine co som citila je divna chut v ustach (to bola ta anesteza) a uz si len pamatam prebudenie na izbe, douzivas infuzku. Cakas kym pride pre teba niekto a ides domov do hodinky po prebudeni. Nie sa coho bat 🙂

anonym_139267
3. feb 2026

@melia7 mozem sa ta prosim ta opytat,v akom stadiu tehotenstva si bola v case predoperacnych vysetreni?musel byt na sone potvrdeny plod s akciou srdca? Lebo moja gynekologicka ma nechava vyckavat kym nebude plod s akciou srdca a az potom poda ziadost na prerusenie tehotenstva a odosle ma do nemocnice.preto aj chcem radsej riesit kliniku,ze tam urobia vsetky vysetrenia a pod.dakujem za odpoved