icon

Spontánny potrat v 8. týždni

13. feb 2026

Ahojte. (Bola) som v 8tt, utz bez plodu len s gestacnym a zltkovym vakom. Kontrolu som mala naplanovanu buduci tyzden, no vcera sa mi spustil potrat. Dnes na utz uz potvrdeny, bez gestacneho vaku. Dnes uz krvacam menej. Ako dlho ocakavat, ze budem krvacat? Kedy ste sa mohli snazit dalej a kedy sa vam to podarilo? Dr spominala nieco o 1 mesiaci, ale ze viac ukaze kontrola po docisteni. Potrebujem pocut pozitivne skusenosti :(

anonym_3f7828
13. feb 2026

@anonym_autor si silná, že o tom vôbec pises. Sama som si prešla potratom. Po 9 rokoch som otehotnela a bum. Nebije srdiečko. Som myslela že sa mi to len sniva. Takze posielam ti energiu a silu 💙💙💙

autor
13. feb 2026
@anonym_3f7828

@anonym_autor si silná, že o tom vôbec pises. Sama som si prešla potratom. Po 9 rokoch som otehotnela a bum. Nebije srdiečko. Som myslela že sa mi to len sniva. Takze posielam ti energiu a silu 💙💙💙

@anonym_3f7828 ďakujem. Od zaciatku som citila, ze nieco nie je ok. Testy silneli pomalsie ako pri synovi. Na kontrole bol len gestacny vak a potom uz aj zltkovy, no bez plodu, ktory tam uz davno mal byt... navyse mi vymyzli vsetky priznaky. Cize ja uz som viac ako tyzden citila, ze to bude zle.:( vcera som cely den preplakala. Dnes sa tie pocity striedaju.

ivik4
13. feb 2026

Mna sice museli 2x cistit ale povedali ze pockat 3m . Presne o 3 mesiace som otehotnela zas a zas to zle skoncilo v 5 mesiaci. Az na 3x som dieta donosila

ivananr
14. feb 2026

@anonym_autor ahoj, mrzí ma tvoja skúsenosť, tiež som to zažila v rovnakom týždni, po IVF. Mohla som ísť na ďalšie hneď, ako sa mi vyčistila maternica, takže v zásade v ďalšom cykle. Držím ti palce, bude dobre ❤️

autor
14. feb 2026
@ivananr

@anonym_autor ahoj, mrzí ma tvoja skúsenosť, tiež som to zažila v rovnakom týždni, po IVF. Mohla som ísť na ďalšie hneď, ako sa mi vyčistila maternica, takže v zásade v ďalšom cykle. Držím ti palce, bude dobre ❤️

@ivananr dakujem. Jeden den som s tym zmierena, druhy placem. No musim fungovat, mam 2r syna. Je to hrozne. Chcem sa o tom rozpravat no zaroven ani neviem ako