icon

Tehotenstvo po misssed abort

31. mar 2023

Kedy ste boli po psychickej stránke pripravené znova otehotnieť po MA?

snazilka_bio_mamka
31. mar 2023

rok aj 3 mesiace. pred tym som o dieťati ani počuť nechcela.

floki1994
31. mar 2023

Ja som otehotnela po 3 mesiacoch...psychicky ready zena uz nie je nikdy, vzdy sa velmi boji...aspon co som sa bavila s babami v mojom okoli...niektore cakali 3 mesiace, niektore rok dva ale to je taka vec ktora ti uz v hlave ostane navzdy...mna tlacil zdravotny stav cize ja som necakala ...btw zavisi aj v akom tyzdni MA bolo...na zaciatku este ako tak..ja som ho mala v 19tt 😑😪

snazilka_bio_mamka
31. mar 2023

@floki1994 14 tt ..😞

floki1994
31. mar 2023

@snazilka_bio_mamka to si este stihla kyret? Ci uz porod.?

cookie29
31. mar 2023

kazdy je iny, to sa neda povedat. Niekto otehotnie hned, inemu chvilku trva. Ale v kazdom pripade tehotenstvo po MA je plne obav, strachu, pretoze jednoducho clovek vie, ze sa moze nieco stat, zazil to na vlastnej kozi a boji sa tesit, co keby nahodou. Ono je ine "vediet" ze sa to stava a ine prejst tym. Takze podla mna sa skor treba pripravit na ten "strach".

kvadrinkaaa
31. mar 2023

Mne gyn povedal, ze mozeme začať po 2 mesiacoch, tak odporúčal, tak cakam. A cez leto skúsime.

snazilka_bio_mamka
31. mar 2023

@floki1994 zastalo vo vyvine takze kyret..po kyrete silny zápal, atb, liečba.. bolo to strasne

floki1994
31. mar 2023

@snazilka_bio_mamka verim...ale radsej kyret ako vyvolany porod a vidiet to malinke 😪🙈 su to hrozne veci..