Urobili vám prerušenie tehotenstva skôr ako v 8. týždni?
Vykonali vam prerusenie tehotenstva aj skor ako v 7-8 tt?alebo ste museli vycestovat po tbl
poprosim o info, alebo cakali, kym bude uplne vidno plod, alebo ste sa rozhodli vycestovat po tbl do Ciech ci Rakuska, aby vam podali tbl a nebolo potrebne ist do narkozy, kedze SR je stale za opicami v tomto, dakujem
Znamej robili zakrok na klinike v 6tt
musim cakat a je to psychicky pre mna zle, musim pockat 3 tyzdne od meskania menstruacie
dadka1997 - aky okres prosim?
ja idem zo zdravotnych dovodov,(neplatim) som z vychodu
Tak chod do Šaci v KE
@vyrovnanaosoba ano tam idem
Tak si počkaj keď ti tak povedali, že musíš čakať. Možno ani nebude potrebné robiť zákrok. Choď von, zamestnaj hlavu.
@vyrovnanaosoba ďakujem, áno musia vidieť dostatočne, aby to bolo v poriadku, musím to vydrzat
Zdr.dovody, 6tt, skalica
dnes som začala špiniť, potom krvavá sliznica, je šanca, že nebudem musieť na kyret, že sa spustí proces sám? som v 5 tt, rada by som sa vyhla kyretu, keby to prišlo same
Šanca je že sa to spustí samé, keď už krvacas dala si si nejakú tabletku?
@sofia1979 nedala som si nič na interupciu som mala prísť až v júli, cestujem na dovolenku, dr. vravela, že kým vidí len sliznicu a gestacny nedá sa ešte nič robiť, hcg už som mala vysoké, prsia má prestávajú bolieť, nechcem to hrotit teraz a vyvolávanie, asi to nechám na prirodu nemám bolesti, len také na menzes
Akoze za opicami,,,,tak ak myslis s tymi vrazdami nenarodenymi,takto opice nedokazu
zabit malu opicku.oni si mladatkia chrania.

Co je také dôležité, že nemôžeš počkať kým sa to potvrdí?