icon

Urobili vám prerušenie tehotenstva skôr ako v 8. týždni?

12. jún 2024

Vykonali vam prerusenie tehotenstva aj skor ako v 7-8 tt?alebo ste museli vycestovat po tbl

poprosim o info, alebo cakali, kym bude uplne vidno plod, alebo ste sa rozhodli vycestovat po tbl do Ciech ci Rakuska, aby vam podali tbl a nebolo potrebne ist do narkozy, kedze SR je stale za opicami v tomto, dakujem

vyrovnanaosoba
12. jún 2024

Co je také dôležité, že nemôžeš počkať kým sa to potvrdí?

dadka1997
12. jún 2024

Znamej robili zakrok na klinike v 6tt

autor
12. jún 2024

musim cakat a je to psychicky pre mna zle, musim pockat 3 tyzdne od meskania menstruacie

autor
12. jún 2024

dadka1997 - aky okres prosim?

autor
12. jún 2024

ja idem zo zdravotnych dovodov,(neplatim) som z vychodu

vyrovnanaosoba
12. jún 2024

Tak chod do Šaci v KE

autor
12. jún 2024

@vyrovnanaosoba ano tam idem

vyrovnanaosoba
12. jún 2024

Tak si počkaj keď ti tak povedali, že musíš čakať. Možno ani nebude potrebné robiť zákrok. Choď von, zamestnaj hlavu.

autor
12. jún 2024

@vyrovnanaosoba ďakujem, áno musia vidieť dostatočne, aby to bolo v poriadku, musím to vydrzat

veronikaszabova
12. jún 2024

Zdr.dovody, 6tt, skalica

autor
14. jún 2024

dnes som začala špiniť, potom krvavá sliznica, je šanca, že nebudem musieť na kyret, že sa spustí proces sám? som v 5 tt, rada by som sa vyhla kyretu, keby to prišlo same

sofia1979
14. jún 2024

Šanca je že sa to spustí samé, keď už krvacas dala si si nejakú tabletku?

autor
14. jún 2024

@sofia1979 nedala som si nič na interupciu som mala prísť až v júli, cestujem na dovolenku, dr. vravela, že kým vidí len sliznicu a gestacny nedá sa ešte nič robiť, hcg už som mala vysoké, prsia má prestávajú bolieť, nechcem to hrotit teraz a vyvolávanie, asi to nechám na prirodu nemám bolesti, len také na menzes

vorkola
13. aug 2024

Akoze za opicami,,,,tak ak myslis s tymi vrazdami nenarodenymi,takto opice nedokazu
zabit malu opicku.oni si mladatkia chrania.