Televízor do presvetlenej obývačky. Mám skúsiť Samsung QLED?
Ahojte, ideme kupovať nový TV, rozpočet máme cca 800 eur. Máme ale problém, že v dome máme obrovské okná hneď oproti stene, kde bude telka a cez deň tam hrozne svieti slnko. Na starom LG sme nevideli skoro nič, len odlesky. Pozerala som Samsung s tou QLED technológiou, vraj to má menej odleskov. Máte niekto skúsenosť s konkrétnym typom, čo fakt funguje aj za svetla? Nerada by som vyhodila peniaze a potom aj tak musela zaťahovať žalúzie pri každej rozprávke.
Ries pricinu, nie nasledky. Ci je to monitor pocitaca alebo televizor, na kazdom BOZP skoleni zdvoraznuju : monitor vzdy kolmo na dopadajuce svetlo z okna.
Druha vec, aby si nieco videla, nastavis na telke velky jas a za tie roky pouzivania sa ti celkom slusne scita spotreba.
Zmen dispozicne riesenie alebo instaluj najlepsie vonkajsie zaluzie.
Ani QLED ti nepomôže v tomto prípade. Fyziku neobabres
Ani QLED ti nepomôže v tomto prípade. Fyziku neobabres
@anonym_e2aa6c
QLED je podla AI 4X jasnejsi ako OLED jasne ze by som radsej pocuvala AI ako mudrakov na MK ale QLED je skor okolo 1000€
@anonym_e2aa6c
QLED je podla AI 4X jasnejsi ako OLED jasne ze by som radsej pocuvala AI ako mudrakov na MK ale QLED je skor okolo 1000€
@anonym_b72046 ... Nech sa páči počúvaj.
@anonym_b72046 ... Nech sa páči počúvaj.
@anonym_e2aa6c
AI odpovela ferovo, do normalnej obyvacky je OLED lepsia , krajsi obraz, ale do jasnej, svetlej je QLED bez konkurencie
@anonym_autor tiez mam velmi jasnu obyvacku a novy Qled LG, ale ak pozeram tv cez deñ, tak okno oproti zatahujem tak ci tak. Mam obycajne biele nepriehladne vnutorne rolety z Ikea....

@anonym_autor My ich veru zatahujeme na tom okne kadial prave pecie slnko, nic ine nepomohlo 🫣🤷 . Len mame veru inu telku, hentu konkretnu nie