Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@nikulka79 no ja by som určite neskušala, ja nie som hazarder, ja sa davam očkovat kazdy rok aj proti chripke a preočkovavat proti tetanu 😉
ja som nikdy nespochybnovala vakciny, nechapem doteraz ten humbuk okolo toho, kde su všetci na socialnych sietach takí odbornici. že spochybnuju roky vyskumov, pediatrov, lekarov, imunologov... hold MK vie všetko 😀
@lauritka moj ma tiez autizmus.co sa tyka ockovania-ma poskodenu imunitu ale s nedbalosti pediatra,co sa tyka autizmu moze to byt sposobene nevytvorenou imunitnou bunkou a poskodenou imunitou co vytvara zapali v cns alebo syn mal tazky uraz co moze tiez sposobit autizmus alebo nespravny pristup a tyranie dietata v jasliach co traumaticky zazitok tiez moze sposobit autizmus.dalsie co mohlo sposobit autizmus je ze mam nador na mozgu a mohol to zdedit aj sy,mam tazku astmaticku alergiuaj s manzelom a dcerou no a to tiez moze odpovedat poskodenej imunite sposobujucu autizmus alebo vysoky tlak a tazky povorod.takze je toho vela co moze sposobit autizmus a nemusi to byt prave vakcina
@evittam ja som za aby sa kazdy poradil so svojim lekarom, samozrejme pri podozreni , ze dieta nie je zdravotne v poriadku, odlozit očko atd. ale to ma zvažit lekar a nie mamička na socialnej sieti. lebo internet bude stale plny bullshitov,ktory moze rozhodovanie aj negativne ovplyvnit do buducna. zase netreba všetkych lekarov a pediatrov podozrievat z podplatenia firmami atd, to by sme uz ani pod narkozy potom chodit nemali,lebo aj narkoza maoze mat negativne vedlajšie učinky.
To je odpoved na poslednu otazku co si vraj tri krat pytala.som v praci a ked mam cas tak sadam za tablet
@lauritka poradit sa s pediatrom je pekna myslienka. Poznam taku mamicku, poradila sa a zaockovala. Den pred ockovanim ma syna na videu ako tancuje, ma ocny kontakt, rozprava par slov. Potom prisla MMRka a uz nie je nic take ako predtym. Netancuje, beha dookola, nereaguje na meno, nedrzi ocny kontakt, nehovori.... diagnostikovany autizmus. Co zle urobila tato matka? Tak verila lekarom. Mudr poznam. Nie je to ziadny suflikant. Ovplyvnilo to zivot celej rodiny
@jvlo to minule vysvetlovala v spravach pediatrička, ze prave v obdobi , ked sa očkuje MMR nastava rastový vyvoj dietata, autizmus by sa spustil pravdepodobne aj bez očkovania. ale kedze sa tieto terminy kryju, tak sa to pripisuje očkovaniu.
a poradila sa ako? mal syn predtym nejake problemy alebo bol zdravy ?
Mysliš že lekar chce umyselne ubližit dietatu ? Všetci skladali Hypokratovu prisahu. MNozstvo študii bolo urobenych a vyvratili, ze MMR vyvolava autizmus.
@lauritka rozumiem, ze ak dieta pred ockovanim nieco nerobilo a po ockovani s tym ani nezacalo, tak je mozne, ze to "nemalo" vediet od narodenia. Ale ak chlapec nieco ovladal a po ockovani s tym prestal, tak sa to neda zvalit na subeh ockovania a vyvoja dietata. Maly mal mesiac pred ockovanim zapal priedusiek, lekar vyhodnotil jeho stav v den ockovania ako vyhovujuci a aj tak to dopadlo zle.
@aristka prepac, ale nie je to moj syn a jeho mama nie je na koniku
Nevidim najmensi dovod preco by som ti mala dokladovat lekarske spravy, ved si uplne cudzi clovek.
@jvlo nemusíš suhlasiť, ale zistuje sa, že je to tak, niektorí autisti sa vyvijaju zdanlivo normálne a potom začne dieťa upadať, je to následkom poskodených genov, ktore zposobia, že sa vývoj zastaví.
@jvlo tak nech mu da urobit mamicka testy na imunitu,metabolicke a geneticke testy,podava magnezium,pyridoxin a vitamin d3ale nie omega.omega je s tuniaka a obsahuje maso kovy.nam to pomaha a maly zacal reagovat,hrat sa ako ine deti a uz viac aj rozprava.skoda ze viac po anglicky ako slovensky.ak mal priedusky tam ma tiez poskodenu imunitu.nas mali tiez mal regres a vratil sa povodu pred mmr v dvoch rokoch a uz napreduje.vakcina nesposobila autizmus len poskodila zapalom imunitu a ta ked sa na novo nevybuduje tak s nim bude horsie.u nas uz polemizuju o diagnozeF84
@adsumus pokial neoddelia ockovanych a neockovanych v studii, tak tato studia len hovori o tom, ze cca 20% autistov ZACNEstracat svoje zrucnosti. Maly tie zrusnosti stratil z vecera do rana.... rodicia autistov sa vela stretavaju.....a neockovany autisti, s ktorymi sa kamaratka pozna tie schopnosti nikdy nemali....
Ja netvrdim, zeockovanie sposobuje autizmus, len mi vadi ak sa vsetci tvaria, ze vakcina nemoze poskodit zdravie dietata a vsetko sa zvaluje na genetiku
@jvlo su rozne druhy autizmu.deti ktore sa tak narodia su vadsinou s ment.retardaciou,detsky autizmus sa vadsinou prejavy do troch rokov.uz od roka moze pozorovat cudne hranie,zmeny nalad a pritom sa moze normalne vyvijat.v case ockovania nastane regres a dieta zabudne co do toho casu vedelo.ak po nejakom case nezacne napredovat zistuje sa pricina a podla toho sa urci stupen postihnutia.rozmyslaju o tom ze toto stupnovanie zrusi.precitajte si viac na stranke mame doma autistu.tam pisu mamicky pribehy deti s touto diagnozov.taktiez este dodam ze regres nastava u tychto deti preto tak pozde pretoze v tomto case sa zdokonaluje mozog a aut.dietata nedokaze tolko info spracuvattiez moze dieta mat aut.crty s dovodu inej choroby.ak sa zacne liecit symtomi sa stratia tak ako to vyzera zatial u nas

@nikulka79 Preco riskuje stratu licencie ked napise pravdu a to,ze moje dieta je zdrave? Uz sa ta to pytam tretikrat a odpoved ziadna.
Nemam dovod ti pisat meno mojej pediatricky.
A zaujima ta ako prekonali moje deti ovcie kiahne? Obe neockovane proti ovcim kiahnam-syn ich doniesol az zo skoly (aj ked v skolke mal prilezitosti viac nez dost ich dostat), dcerka (1.5roka) ich dostala od neho. Obaja perfektny priebeh, bez teplot, bez nejakych extra komplikacii, do 10.dni boli v poriadku😉.
Ale uz sme mimo diskusiu. Tak sa ospravedlnujem.