Dali ste dieťa zaočkovať proti meningokokovej meningitíde?
Čítala som o tejto chorobe, dokonca som videla nádherné deti ktoré boj s touto chorobou prehrali.. :(((( očkuje sa u pediatra? neviete čo to stojí? Ďakujem za všetky odpovede.
@sivypegas vieš ak sa zaoberáš temou o očkovaní takýmto situáciam sa nevyhneš, toto su reálne následky chorob, preto su tu aj lekári aby nás informovali a preto sa informuju aj rodičia navzájom, ja som tejto mamine velmi vdačna, pretože zdielanie takýchto aj ked smutných informácii reálne pomáha zachranovať ine, deti. kto chce byť pštros a strakať hlavu do piesku aj mu nebránim, ja ju ale preto strkať do piesku nebudem, chcem vedieť čo hrozí deťom ake choroby, ake maju následky ako postupovať a ako sa im vyhnuť a chcem to zdielať s inými ludmi a poznať ich názory.
ja mám rakovinu napríklad - ale z očkovania ju nemám
@sivypegas pochopim deti ,ze sa vyhybaju teme umierania a nechavame ich zit v nevedomej bubline nesmrtelnosti pod ochranou rokou dospeleho ,,rodica",ale ze dospela osoba zije v tejto bubline ,by som nepovedala ,vsetko je to kruta realita a tou ochrannou rukou nad nasimi detmi je aj prevencia ,aby ku tragediam nepruchadzalo a to vo forme ockovania....treba si snad klapky z oci a zit zivot aj s jeho krutostami ...
@sivypegas ja som na základe takeho smutného príbehu dala najstaršiu dcéru očkovať proti meningokokom, vtedy umrelo dvojročné dieťatko na to, kým na to prišli bolo neskoro (a nemôžem na to doteraz zabudnúť, taká bola krásna, tak som si porevala niekoľko dní 😢). Tak som si povedala, že ak sa tomu dá predísť neváham.
@sivypegas k comu nepomoze k prevencii ,ludia realne neprichadzaju do styku s danou dg.pokial sa ich to bytostne nedotyka a tym padom lahko naletia av dristom ako je lahke danu dg.zvladnut a pritom realita ,ktora sa odohrava v spitaloch je uplne ina ....mna skor zaujma ,preco ta netrapi ako tu av zavadza a zlahcuje diagnozy ...
@peter952 som zabudla napísať aby si na mna nešiel s týmito bludmi, ale tak asi dostávaš províziu za propagáciu zlej vedy. dokazy peter chcem nie dristy aby zarobili, že su zaujímaví a a vedia vystrašiť, naboženskí fanatici, dakujem. mna obrázok obalu nevie presvedčiť, že mám svoje dieťa vystaviť smrtelnej chorobe nechráneneé

@peter952 mňa zaujíma tvoj osobný názor 😉