icon

Je očkovanie detí nebezpečné?

otrivinkajanka
18. jún 2008

Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?

lienkalenka112311
14. mar 2017

Môžete mi niekto poskytnúť relevantné dokumenty, kde sa potvrdzuje, ze ockovanie sposobuje autizmus? @peter952

peter952
Odpoveď bola odstránená
lienkalenka112311
14. mar 2017

ja som ockovana bola a autizmus nemam, neviem preco by som mala mat obavy dat ockovat svoje dieta - na zaklade coho? to by som rada vedela, naozaj sa o problematiku zacinam zaujimat a preto sa pytam priamo Vas, s akymi zdrojmi pracujete, ked ste o tom presvedceni.
@peter952

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
14. mar 2017

@peter952 trafena hus zagagala

zdenka7887
18. mar 2017

ja som svoje druhe dietatko nezaockovala-nikdy by som tu chybu uz nespravila!

zdenka7887
18. mar 2017

@peter952 Inac co cakate ked par mesacne dieta dostane 10 vakcin, polyvalentnych ako hexavakcina v ktorej je 6 roznych virusov, plus rekombinovana DNA, plus hlinik, ortut, folmadehyd...atd...to fakt ludia ste tak naivni ze si myslite ze to nemoze nezvratne poskodit dieta ? Takze divoky polio (poliomyelitis detska obrna) virus moze poskodit nervovu sustavu ale zivy virus z vakciny z OPV (Oral polio vaccine) nemoze ??? MOZE SA TO STAT!!!!

zdenka7887
18. mar 2017

@lienkalenka112311 Je to uz dokazane.

charlie1980
18. mar 2017

@zdenka7887 Ani ja som druhe uz neockovala. Akurat pred tyzdnom som podpisovala na poradni. Tak uvidime, ktore z nich bude "zdravsie".

zdenka7887
18. mar 2017

@charlie1980 u nas je to jednoznacne vidiet :O)

charlie1980
18. mar 2017

@lienkalenka112311 Nepotrebujes nijaky zdroj. Staci, ked si nieco nastudujes, ako sa mamickam autistickych deti vyrazne (opakujem vyrazne) zmenili po ockovani.

zdenka7887
18. mar 2017

lepsie je ich nechat ,nech ockuju,casom to pochopia:O)

evittam
18. mar 2017

@zdenka7887
@charlie1980 Nemyslim si,ze ockovanie alebo neockovanie ma vyrazny vplyv na chorobnost😉. Starsi syn ma vsetky zakladne ockovania,nema uz preockovanie v 5.roku a chory bol naposledy ked mal pol roka, dcerka nie je ockovana vobec a este chora nebola. Teda obaja az na kiahne,kt.doniesol syn az zo skoly pred skoro dvoma rokmi-obaja perfektny priebeh,bez teplot,do 8.dni boli v poriadku.😉

charlie1980
18. mar 2017

@evittam Ved Ani ja som to Tak nemyslela. Starsi chorlavy nebyval, len nastupom do skolky, Aj to sa uz dalo na poriadok. Myslela som to inak....

zdenka7887
18. mar 2017

@evittam aj moje mali kiahne. mala priniesla zo skolky a ta mladsia mala ,len 8 mesiacov a v pohode:O) ta mladsia mi nechorlavie tiez:O) starsia mala 2 zakladne ockovania a viac som nedala. v den zaockovania bolo zle-druhe zaockovanie! cela scervenala a horucka ziadna... pokozka sa zhorsila a potvrdil sa atopicky ekzem a doktorka v takom stave uz ockovat nechcela...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. mar 2017

@peter952 len teda v kritickom stave kvoli tetanu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. mar 2017

@peter952 len škoda, že strunecka dokazy nedodala vypustila špiona bez dokazov a deti neočko zomieraju. zbytočne.a my sa možeme zamyšlať ako sa citi matka ktorá nezaočkuje a dieťa jej zomiera, zbytočne.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. mar 2017

@zltyslonik niekto si hádam aj uplatní.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. mar 2017

@peter952 máš nejake informácie ked zaočkovane dieťa rozšírilo chorobu, napriklad obrnu, či mump, či osypky? už desaťročia tu nemáme choroby ale velmi sa cudujem ako to ked sme my zaočkovaní prenášači aj naše deti podla teba.