Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
@peter952 ja som len reagoval na koment kde pracujes s linkom na abstrakt, tam vobec nejde totiz o autizmus ako uvadzas, tak som nevedel ci si si to nevsimol, alebo "nevsimol". ja osobne nemam rad manipulacie, nech su z akehokolvek brehu. podla abstraktu ide o sledovanie prevalencie atopy diseases. ja len tolko...🙂
@peter952 fuuu...k. mullis? pcr reakcia ok, aj ked prave tato nobelovka patri ku kontroverznym, pracuje s taq polymerazou a to objavili davno pred mullisom ini a on sa akosi pozabudol zmienit o spoluautorstve. ale co tak k teme HIV ina nobelovka? Barre Sinoussi a Montagnier? inak mullis sa stretol s fluoroscencne aktivnym zvieratkom v 80tych rokoch, nie ze zle jazyky tvrdia, on sam tvrdi 🙂 ok, pekny vecr vsetkym, varim polentu, musim miesat
Takto dieťa trpí pri záškre:
https://www.youtube.com/watch?v=mbATsba5EuE