Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
ja som ockovana bola a autizmus nemam, neviem preco by som mala mat obavy dat ockovat svoje dieta - na zaklade coho? to by som rada vedela, naozaj sa o problematiku zacinam zaujimat a preto sa pytam priamo Vas, s akymi zdrojmi pracujete, ked ste o tom presvedceni.
@peter952
@peter952 trafena hus zagagala
ja som svoje druhe dietatko nezaockovala-nikdy by som tu chybu uz nespravila!
@peter952 Inac co cakate ked par mesacne dieta dostane 10 vakcin, polyvalentnych ako hexavakcina v ktorej je 6 roznych virusov, plus rekombinovana DNA, plus hlinik, ortut, folmadehyd...atd...to fakt ludia ste tak naivni ze si myslite ze to nemoze nezvratne poskodit dieta ? Takze divoky polio (poliomyelitis detska obrna) virus moze poskodit nervovu sustavu ale zivy virus z vakciny z OPV (Oral polio vaccine) nemoze ??? MOZE SA TO STAT!!!!
@lienkalenka112311 Je to uz dokazane.
@zdenka7887 Ani ja som druhe uz neockovala. Akurat pred tyzdnom som podpisovala na poradni. Tak uvidime, ktore z nich bude "zdravsie".
@charlie1980 u nas je to jednoznacne vidiet :O)
@lienkalenka112311 Nepotrebujes nijaky zdroj. Staci, ked si nieco nastudujes, ako sa mamickam autistickych deti vyrazne (opakujem vyrazne) zmenili po ockovani.
lepsie je ich nechat ,nech ockuju,casom to pochopia:O)
@zdenka7887
@charlie1980 Nemyslim si,ze ockovanie alebo neockovanie ma vyrazny vplyv na chorobnost😉. Starsi syn ma vsetky zakladne ockovania,nema uz preockovanie v 5.roku a chory bol naposledy ked mal pol roka, dcerka nie je ockovana vobec a este chora nebola. Teda obaja az na kiahne,kt.doniesol syn az zo skoly pred skoro dvoma rokmi-obaja perfektny priebeh,bez teplot,do 8.dni boli v poriadku.😉
@evittam Ved Ani ja som to Tak nemyslela. Starsi chorlavy nebyval, len nastupom do skolky, Aj to sa uz dalo na poriadok. Myslela som to inak....
@evittam aj moje mali kiahne. mala priniesla zo skolky a ta mladsia mala ,len 8 mesiacov a v pohode:O) ta mladsia mi nechorlavie tiez:O) starsia mala 2 zakladne ockovania a viac som nedala. v den zaockovania bolo zle-druhe zaockovanie! cela scervenala a horucka ziadna... pokozka sa zhorsila a potvrdil sa atopicky ekzem a doktorka v takom stave uz ockovat nechcela...
@zltyslonik niekto si hádam aj uplatní.

Môžete mi niekto poskytnúť relevantné dokumenty, kde sa potvrdzuje, ze ockovanie sposobuje autizmus? @peter952